hits

Strikkeprosjektet i mars med mer.

God dag, og god påske. Nyter fridagene til fulle her. Jeg har klart å fullføre vottene. Det er et par bestillingsvotter til jul. Ikke riktig mine farger, men ikke bare derfor de har gått sakte å strikke..

Det laver ned med snø her nå. Har vel i grunn ventet på det. Det har jo vært for godt til å være sant hvor lite snø det har vært.. Så har vært forberedt på at det ville komme.

Tok på tak i går først. Fikk vasket og pyntet litt til påske. Fikk meg en skitur også. Skulle strikket flere påskeharer. Denne påskeharen har Finnmarksgenser på, men kunne tenkt meg en samling påskeharer. Det lueprosjektet jeg egentlig ville starte på, mangler jeg rundpinne til. Forstår ikke hvor posen med strikkepinnene er. Ble ryddet bort i jula, og ikke snakk om at jeg finner den igjen. Hmm..

Gule lys og gamle påskeduker er toppen.

Blomsten er den eneste som er ny av året :)

Påskehåndduken

og påskegrytekluter er på plass

Også har jeg vært super flink å fått limt inn bildene til eldstemann fram til 2014, så ser nå lyst på å få albumet ferdig til konfirmasjonen hans i vår :) Men nå gikk jeg fri for ark å lime på og har noen bilder som må etterbestilles.

Jeg vet ikke om jeg beveger meg inn i ei stor 40 års krise hvor alt blir snudd på hodet? Det kom iallefall som lyn fra klar himmel. Det har vært rimelig kaotisk siste tida, og kanskje har jeg egentlig styrt unna mange følelser og dype spørsmål i flere år, eller kanskje vært for opphengt i egen helse eller mangel på nok krefter, og plutselig står jeg nå til halsen i kaldt vann og gjørme, og det som står igjen er: Hva vil jeg gjøre med livet mitt? Vil jeg fortsette i jobben min og hvorfor? Klarer jeg den jobben over tid? Vil jeg videreutdanne meg og til hva? Eller skal jeg skifte helt retning nå? Og hvorfor i huleste skal man begynne å bale med sånn når man er voksen, etablert og har det bra? Har man det egentlig så bra man tror? Har landa på at det har jeg, men jeg må nok likevel se på om jeg skal endre litt for å føle meg bedre og ta noen valg. Hva er egentlig drømmene, livskraften og hvem vil man bruke tid med? Det å få tenåringer som frigjør seg skaper en uventa sorg i meg. Må vel erkjenne det er slik og la de få vokse opp. Tid for kun å veilede. Helst uten at de forstår det er det man gjør.

12 kommentarer

frodith

30.03.2018 kl.09:24

Man må tenke seg litt om innimellom, for å finne ut om ting er greit. Trenger jo ikke kalle det noen krise likevel. Kjempefine votter da :-) Klem og kos deg med dagen <3

fjellgeitbundingen

30.03.2018 kl.09:28

frodith: Hei Frodith, takk for det. Er nok bare mer som krise likevel, men er nok en lengre historie enn det som kommer fram og når man blir bevisst så er man vel egentlig på vei ut av det, håper jeg.. :D Kos deg med påsken.

Jernbanefrua..

30.03.2018 kl.10:24

For noen utrolig fine votter :-)) Fine bilder forøvrig også, men de vottene var nydelige :-)) Ellers vil jeg tro, at du kommer til konklusjoner - når tingene er ferdig tenkt ;-) Kos deg med dagen din.

fjellgeitbundingen

30.03.2018 kl.18:25

Jernbanefrua..: Hei, tusen takk for det. Ja, håper jeg skal klare å bestemme meg snart.

annebe

30.03.2018 kl.18:27

Så mye fint i påskefarger det var her.. :)) Her håper jeg ikke på mer snø..har vært nok av det denne vinteren :)) Man gjør seg noen tanker når barna blir voksne/eldre ja..:)) Håper du finner ut av hva du har lyst til videre..vanskelig å vite hva som blir best..fortsette som en har det eller gjøre små eller store forandringer... :)) God påske videre <3

fjellgeitbundingen

31.03.2018 kl.12:44

Hei Anne, takk for det. Ja, nå kan det slutte å snø her. Vet ikke hva jeg skal hive meg til med, men får se :) God påske til deg også.

Margrethe

30.03.2018 kl.22:17

Sååå nydelige votter! Digger dem......... :-)

fjellgeitbundingen

31.03.2018 kl.12:41

Margrethe: Takk for gode ord :)

fruensvilje.blogg .no

30.03.2018 kl.23:13

nydelige votter,jeg er jo veldig glad i den gulfargen :=) ikke godt å kjenne på kriser,men det går seg nok til skal du se,tror vi alle føler litt forskjelligt gjennom livet,så håper eg du finner ut av dine tanker

fjellgeitbundingen

31.03.2018 kl.12:41

fruensvilje.blogg .no: Hei Connie, Tusen takk for koselige ord om vottene og godt du tør å si noe om krisene som kommer. Skulle bare så vært uten denne, men det var kanskje en naturlig forlenging av å begynne å føle etter og spørre seg selv: Hva er bra for meg?

Hekleri og Ra

17.04.2018 kl.21:01

Her var det mye flotte påsketing :-) Og ikke minst et par utrolig flotte votter!

Håper alt står bra til med deg.

fjellgeitbundingen

17.04.2018 kl.21:09

Hekleri og Ra: Tusen takk for gode ord og omtanke. Har nok litt å stri med for tiden, men regner med å komme tilbake etterhvert.

Skriv en ny kommentar