hits

Skitur på Senja

Nå er ikke været hos meg så "blått" lengre, for selv om telesteinen har gått i jorda, så snør det friskt hos oss. Så de harde fjellene er nå dekket av den hviteste og mykeste pudder snø. Lengselen etter å kjøre telemark ned fra fjellet kaller. Det har vært en merkelig vinter. Det har nesten vært for fint til å være sant.  Januar, februar og deler av mars vi har hatt knall sol og blå himmel. Ganske unikt, og jeg har benyttet hver sjanse jeg har hatt til tur.

Det har blitt masse fjellturer, men her var jeg å gikk skitur på Senja, til en plass som heter Nattmålshaugen. Det er oppkjørt løype, og den er 17 km tur/retur. 

Det var relativt hardt i løypa, når jeg gikk. Da snøen som kom før jul ble liggende så lenge uten noe påfyll. 

Jeg har som dere vet hatt meg en periode med mistanke om utbrenthet, og kanskje har jeg klart å stoppe det i tide, med å gjøre mer av det som gir meg noe, mindre av det som tapper meg og sove mer, men vi får se. Er kanskje for tidelig å si? 

Jeg har gått ned 5 kg jeg har slitt med å bli kvitt lenge; men skulle tatt av 9 kilo til, men med 2 kilo ned til er jeg igjen normalvektig..

Er det ikke nydelig dette?

Håper på flere turer framover..

Den aller siste turen var i snøvær og mørke.

For det er vel for tidelig å vente på våren i nord..

11 kommentarer

Du så flink du har vært og gått ned disse kiolene :-) Det er bra jobba altså!

Du er flink som har tatt tak i dette med å passe på deg selv før det har gått for langt.

FLotte dager i løypen hos deg!

fjellgeitbundingen

21.03.2018 kl.20:56

Etdiktomdagen: Hei Mette, tusen takk for det. Nesten gitt det litt opp, men håper å komme i mål etterhvert og bli der. Ja, har blitt masse turer i vinter.

fruensvilje.blogg .no

21.03.2018 kl.21:04

nydelige bilder,så flink til å komme deg ut på ski eller andre turer :=) kjempeflott å ha gått ned så mange kilo,jeg skulle også ned 5 kilo som kom på i julen og tiden etter,klarte 1og så var det stopp,men jeg har nok ikke vært flink nok til å bevege meg,satser på att det bedrer seg etterhvert da :=)

fjellgeitbundingen

22.03.2018 kl.15:11

fruensvilje.blogg .no: Takk, Connie. Så kjekt å få ros. Når det gjelder dine kilo, så tenker jeg du har jo hatt så masse nå, Connie. Med tarmen, med foten. Ikke rart det er sånn.

znippen

21.03.2018 kl.21:52

Så utrolig fint :D Feel free til å sjekke ut bloggen min og følge meg!

fjellgeitbundingen

22.03.2018 kl.15:15

znippen: Takk, må komme innom deg. Du får kanskje legge deg til som følger.

natheless

22.03.2018 kl.11:54

Så flink du er og så masse positivt i ett og samme innlegg. Vakre vinterbilder med solskinn, skiturer, vekttap og krefter til å gå ut. Ja, jeg tror jammen du har klart å snu det hele. Våren for meg er også snø. Kritthvit snø mot knallblå himmel, litt varme i solskinnet, kakao, appelsiner og uteliv. Herlig. Nå gleder jeg meg til noen fridager og gjett om jeg skal ut uansett vær. Jeg føler at jeg samler så masse energi av den sola om dagen. Nyt dagene framover!

fjellgeitbundingen

22.03.2018 kl.15:18

natheless: Hei, ja har funnet ut at turer er noe av det som gir meg påfyll. Så om de ikke går så fort bestandig, så gir det rekreasjon å bare komme seg ut og ikke minst å få denne koselige kommentaren fra deg. Sånn blir man glad av.

fruensvilje.blogg .no

22.03.2018 kl.15:28

det er sant,men i dag viste vekten ennå en kilo i minus :=) det kan eg like

fjellgeitbundingen

22.03.2018 kl.15:29

fruensvilje.blogg .no: Bra jobba :)

fruensvilje.blogg .no

22.03.2018 kl.16:14

takk :=)

Skriv en ny kommentar