hits

Avslutning på sjalet, pynte til fest, roser og varme.

Rosene står ennå. Her er de etter 10.dagen.

Så har jeg lekt meg med konfirmasjonsforbredelser. Det blir sølvstjerneservietters og mørkegrå bordløper blant annet. Svart duk. Både svarte og grå kubbelys.

Så var det sjalet. Jeg prøvde å lage frynser.

Jeg har de siste dagene saumfart  masse av mine oppskrifter og nettet, og det er virkelig så mye som ville blitt fint.  Jeg vurderte fletteavsluttning, løvavslutning og ulike blonder, men endte med en enkel picotkant. For bli ferdig med sjalet og slikt det skal passe til alt av sommerkjoler. Blir sjalet for spesielt snevres bruken inn. Nå kan kjolene være villere.

Og her er Rosene på 14.dagen. Ganske utrolig i mine øyne.

Fyrte i ovnen og slappet av i går, men er visst like sliten i dag. En kollega mente kanskje jeg kunne være utbrent. Har lest på hva det er og kanskje er det så enkelt og så vanskelig. Jobber iallefall knall hardt med meg selv for tiden, prøver fokusere på det positive, lytte til meg selv og gjøre det som gir meg påfyll. Håper å klare å komme gjennom uten å dra inn legen. 

Har nok litt legeskrek, så blir ofte helt mållaus i møte med legen. Hans stress blir mitt stress.

8 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

22.02.2018 kl.11:27

en enkel pikotkant var nok en god løsning,fint blir det også :=) likte disse stjernene til konfirmasjonsbordet også,kjekt å pynte litt ekstra den dagen.

Du har vært heldige med rosene dine,kjekt når en bukett varer lengre enn lengst :=)

fjellgeitbundingen

23.02.2018 kl.21:05

fruensvilje.blogg .no: Hei Connie, Ja, kjente jeg synes det var greit å få sjalet ferdig nå. Begynne på noe nytt. Ja, tror serviettstjernene blir fine på dagen. Gleder meg til å vise resten på dagen :) På 15 dagen er rosene blitt litt pjusk, men de har holdt utrolig lenge.

Jernbanefrua..

22.02.2018 kl.11:46

Så pent sjal, og fine ideer til konfirmasjon. Det blir bra :) litt mye grått og svart for min del til lystig lag, men liker fargene veldig :)) Spørs om det er lurt å ta en time hos legen, bestill en dobbeltime - så får dere mer tid, og kanskje mindre stress smitter?! Håper du har en fin dag, og at du får slappet av :))

fjellgeitbundingen

23.02.2018 kl.21:02

Jernbanefrua..: Hei, kan hende du ombestemmer deg når du ser. Tror det blir mer stilig enn du tror :) Skal legge ut noen bilder på dagen også :) Takk for gode råd. Bare utsetter å ringe jeg. Håper det skal gå over.

frodith

22.02.2018 kl.16:52

Det sjalet blir sikkert fint :-) LItt vanskelig å se med bare LITT, og så små bilder, men stoler på deg :-D

fjellgeitbundingen

23.02.2018 kl.20:59

frodith: Tja, er nok bare delvis fornøyd med det. Ikke sånn wow, men stort og deilig hverdagssjal

Siv Svanem

23.02.2018 kl.07:48

Uff ja leger....mine roser står aldri så lenge.

fjellgeitbundingen

23.02.2018 kl.20:58

Siv Svanem: Ja, ikke sant. Nei, vanligvis ikke mine roser heller :)

Skriv en ny kommentar