hits

La det snø :)

Da var jeg klar for nytt snøfall. Må alle tilgi meg for det. Både mannen og alle andre som får arbeidet med å få den bort. Men for meg som har helautomatisk snøfreser (med en mann som tryller bort snøen etterhvert) er det lett å ønske. Ønske snø til skigåing og slalåmturer, og som dere ser er jeg veldig klar. De to siste årene har jeg fryst på beina inni slalåmskoene og på baken i heisen. Det hele er nå løst med lange strømper og ullshorts. 

 

Ullshortsen er strikket etter gratis mønster på drops sine sider: garnstudio. Tror oppskriften het: Why me? Det har blitt brukt drops babymerinogarn. Det forsvant litt over 3 nøster fra garnlageret.

Det var nok et og annet med denne shortsen, som skulle vært gjort annerledes og bedre, men jeg var veldig fornøyd med å få den ferdig, og tror den vil bli super masse brukt. Skal teste den ut i kveld på tur.

Ingen strikker som strammer. Ledig og lett.

Kan bli uunnværlig denne grå saken :)

Første trimtur denne uka var forresten på tredemølle. Speilglatt, vind og kaldt, så innetrening frista mest. 1 time på tredemølle er så kjedelig og langsomt, så denne gangen leste jeg bladet friluftsliv mens jeg gikk, på slutten ble det litt springing for å klare å gå 6 km på en time, for såpass bør det være. I kveld går turen i lysløypa. Tror brodder er et must. Hvordan er det hos deg? Snø? Glatt?

21 kommentarer

frodith

08.02.2018 kl.19:31

Med så fin ullshorts og strømper, så MÅ du jo få litt snø og svinse rundt i :-D Herlig

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:08

frodith: Hei Frodith. Ja, nå er jeg klar som et egg :)

Elevele

08.02.2018 kl.20:08

Ohh, likte den shortsen jeg :D Og sokkene- herlig farge! :)

Her er det løs puddersnø med blankis under, så man veit aldri på hvilket skritt man brekker beina! Heldigvis har det gått bra til nå, både med mennesker og dyr, men det er litt av en risikosport å gå turer nå ja :O

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:06

Elevele: Takk. Har testa den i dag. den var deilig å ha på og varm. Oh, det høres skummelt ut å gå hos deg nå.

Marianne

08.02.2018 kl.20:39

Enig med deg, masse snø til skigåing er fint:-)

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:03

Marianne: :D Godt jeg ikke er alene i ønsket :)

Margrethe

08.02.2018 kl.21:09

Spreka... og den ullbuksa er perfekt! Her er det snø og glatt, og brodder er en nødvendighet! Klemmer <3

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:02

Margrethe: Hei igjen du spreke selv :) Ja, vil tro den vil være perfekt for mange og var gulle god på rompa i dag. Var bare så god og varm da jeg kom inn igjen. Da jeg skulle komme inn å gi nattaklem til minstemann latet jeg som jeg hadde kalde hender, og ta jeg endelig fikk lagt hånda på han, hylte han, før han oppdaget at ikke hendene var kalde likevel. Så da flirte vi godt begge to :D Her er også glatt og hardt i løypa, og ellers glatt der det ikke er gruset.

fruensvilje.blogg .no

08.02.2018 kl.22:07

dette var en flott shorts og den ser ut til å sitte meget godt på,kanskje flere som skulle hatt en slik :=) her finnes hverken snø eller is,iallefall ikke her hos meg,kom nettopp fra ungdomshuset som ligger ca 4 kilometer fra oss,der var det reine skøyteisen på parkeringsplassen,men dit skal no ikke jeg fare og trakke så det går greit hi hi

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:13

fruensvilje.blogg .no: Hei Connie, ja en sånn blir nok en "må ha" her på vinteren og kan anbefales å lage til seg selv. Lettstrikka. I dag har jeg testa den på. Den var behagelig på, satt godt på og varmet herlig på de rette plassene. Er det helt fritt for snø og iss hos dere alt? Iallefall bortimot. Hmm.

annebe

08.02.2018 kl.22:15

Snør litt her også i dag.. jeg ønsker meg ikke mer snø nå..men skjønner at du gjør det og det har vært bra det har vært mye snø..for da er det ekstra fint når våren setter i gang :)) Så fint og sikkert deilig strikka klær du har på her...viktig å være varm på rompa så en ikke får blærekatar ... Ønsker deg en fin morgendag <3

fjellgeitbundingen

08.02.2018 kl.22:31

annebe: Hei Anne, heldiggris som får litt nysnø :) Ja, dette er gammeldamestrikk, og siden jeg blir førti i år, er det på tide å få litt gammeldamenykker :D Det er ikke lenger nok med sitteunderlag og ulllongs, nå må stompen pakkes bedre :D Nei, nå skal jeg kose meg og lese blogger, og i morgen har jeg fri hele dagen, så er sikker på den dagen blir fin. Håper din også blir fin.

fruensvilje.blogg .no

08.02.2018 kl.22:18

jepp ,kunne fint gå med joggesko i dag
Her snødde det også regnet det bort på to døgn :-)

For en herlig ullshorts :-) Ikke dumt å ha en sånn på når man er og kjører ski.

Og herlige strømper!

fjellgeitbundingen

09.02.2018 kl.08:44

Etdiktomdagen: Hei Mette, kan nok hende denne blir brukt ellers også. Var deilig å ha den på på tur i går.

Greta

09.02.2018 kl.08:42

Den var snasen. Satt perfekt og så er du jo slank og pen. Flott på. Flink du er. Den blir nok god ja. Kjekt å lage slike ting som en har skikkelig lyst på og vet vil bruke mye.

fjellgeitbundingen

09.02.2018 kl.08:50

Greta: Takk. Slank er jeg nok ikke, men må ta noen bilder som ikke ser for ille ut. Denne shortsen ville jeg jo brukt uansett. He he, blir jo ikke å svinse rundt i den foran folk uansett :D Bortsett fra at jeg nå har visst rompa til hele Norge :D
Ja den er nok god under fjellbuker og slikt også på kalde dager :-) Ingen liker å fryse på rumpen :-D Jeg har ikke hatt slik siden jeg var liten. Da hadde vi slike ullbukser under skibukser :-)

fjellgeitbundingen

09.02.2018 kl.08:53

Etdiktomdagen: Jeg hadde hel ullbukse når jeg var lita. Det var deilig. Burde kanskje strikket en hel ulllongs også. Kosebukse, men phu ser for meg voksen ullbukse må være pes å strikke. Temmelig lange bein..

Jernbanefrua..

09.02.2018 kl.10:40

Så stilig :-)) Snødd og snør her "nede" også. Våren må nok vente litt.... Ha en fin dag :)

fjellgeitbundingen

10.02.2018 kl.12:04

Jernbanefrua: Tusen takk for det, og i lige måte :)

Skriv en ny kommentar