hits

Perfekt søndag :)

 

Dagen startet med skikkelig engelsk frokost: Egg, bacon og tomatbønner og iskald melk fra Tine.

Så er det viktig å nyyyte et par kopper, ta livet litt rolig og strikke litt.

Også må man komme seg ut å nyte sola og få seg en tur. I dag gikk turen med en venninne til fløyfjellet. Hun synes ikke rumpebrett var noen god ide og når jeg kjenner etter, så var det kanskje like greit :D. Ble ikke tatt så mange bilder i dag, da det blåste, og jeg slet med å holde tritt med den pusten min, men nydelig det var det. Gjenbruker et bilde fra en annen tur. Så fornøyd med å ha fått 4 turer denne uka. 

 

På pinnene er det grått garn, og har nå strikket opp et nøste med merinoull, men må fortsette ei god stund til. Må si jeg er utålmodig etter å få vite om dette blir passe stort til meg.. Men dette prosjektet får jeg nok ikke testet før det er helt ferdig. Kryss fingrene for meg og at det passer. 

Og det aller beste: Vet dere hva det er?

Det er at jeg er klar for ei ny uke.Hvordan er det hos deg? Ønsker du mandag velkommen?

 

 

12 kommentarer

annebe

28.01.2018 kl.23:00

Fin start det ja, er det kaffemaskin du har ?..vi har vanlig trakter bare.. 4 turer høres bra ut ..og fint du er fornøyd med det også :)) Håper du får ei fin kommende uke med turer, familie og strikking også :)) Jeg liker mandager så det blir fint tenker jeg <3<3

fjellgeitbundingen

29.01.2018 kl.07:05

annebe: Ja, er en kaffemaskin som kverner kaffebønnner og lager en kopp til oss i gangen, den kan også steame melk til kaffen, men maskinen er så ny at det har jeg ikke lært meg ennå :D, men mannen har :) Ja, 4 turer litt lengre turer er nok det beste jeg kan oppnå, når jeg jobber en uke. Har som mål minimum 3 turer på en time. Denne uke har turene tatt totalt 8 timer. Hvorav kanskje 5-6 soltimer det gjør godt etter mørketida. (dagslys 6,5 t) Det blir jo ikke sånn intensivtrening på meg, og den tunge pusten er jo tilbake, men føler meg heldig likevel. Jeg er virkelig takknemlig for hver tur, etter det året jeg ikke klarte annet enn å sitte i godstolen etter jobb..Og nå er jeg attpå til klar for ny uke. Det er lenge siden sist. Håper energien holder lenge og for deg også, men ikke helt sånn det er. Så jeg får sende deg en god klem og håper du snart vil bli bedre, eller at de finner en medisin som garantert hjelper, snart.
En herlig søndag er over og det er mandag og ny uke :-)

Godt med alle turer man har anledning å gå , om det er 1 - eller 5 :-D Godt å komme seg ut uansett!

Er det et skjørt du strikker ? :-)

Ha en fin dag!

fjellgeitbundingen

29.01.2018 kl.18:16

Etdiktomdagen: Hei, ja da var det ny uke. Fikk en travel start, så var glad jeg var godt rustet og litt opplagt. Håper å få tatt noen turer. Burde kanskje planlegge dem allerede. Blir nok ikke skjørt, dette :)

fruensvilje.blogg .no

29.01.2018 kl.17:27

vakre bilder,og en fin uke på deg.Hva strikker du på nå da ?

vist ønsker jeg en ny uke velkommen,nå ser jeg bare fram til å få sola tilbake på tunet ,men ennå er det iallefall 3 uker igjen,men gleder meg

fjellgeitbundingen

29.01.2018 kl.18:18

fruensvilje.blogg .no: Hei Connie, takk og så bra du er klar for ny uke. Forstår lengselen etter sola. Hva jeg strikker kommer etterhvert. Noen ide?

fruensvilje.blogg .no

29.01.2018 kl.18:34

kan det være en ullbukse til deg selv ?

fjellgeitbundingen

29.01.2018 kl.18:37

fruensvilje.blogg .no: Ja, iallefall en liten en. En ullshorts :)

fruensvilje.blogg .no

29.01.2018 kl.18:41

hi hi ,da tippet jeg ikke helt feil :=) blir sikkert god å ha den ja

fjellgeitbundingen

29.01.2018 kl.18:43

fruensvilje.blogg .no: Hihi, var kanskje tett på :)

Margrethe

29.01.2018 kl.21:31

Det må kalles en perfekt start på dagen! Og så deilig med tur med ei venninne da! Jeg tror du strikker en genser :-) (jada, jeg er dårlig til å gjette....)! Her er det full fres med masse jobb.... ellers alt bra! Klemmer <3

fjellgeitbundingen

30.01.2018 kl.17:23

Margrethe: Hei, så bra alt er bra og håper du tåler sånn fres på jobben.. Det blir nok ikke genser, og det var en herlig start på søndagen. Klem og ha en fin tirsdag.

Skriv en ny kommentar