hits

Knuter på tråden

Begynte en gang på et par lilla Bellavotter som aldri ble ferdig, og i dag lå votten der alene uten mønster og garn, så de gikk i søpla i dag. Litt trist, men må bare innse slaget om dem er tapt, da det for tungt å starte på igjen med dem. Ikke bare, bare å forsøke å finne oppskrifta og garnet igjen. Burde virkelig slutte å ha så mange prosjekter gående samtidig og virkelig aldri fjerne garn og oppskrift fra et prosjekt.

Jeg har bestemt meg for at de kreative prosjektene ikke skal få ta over stua vår igjen, og alt som ble bært ut av stua til jul har ikke fått komme ut igjen. Innså at det fløt vilt, og det er skammelig hvor mye som ble bært ut av stua. Stakkars, stakkars familie..  

Krøp til korset i dag og tok i dag ut igjen en kurv til litt strikketilbehør. Utrolig vanskelig å klare seg som tenkt med bare EN strikkepose på stua.

Jeg så egentlig etter rundpinnene mine, men posen med rundpinner finner jeg fortsatt ikke. Den er jammen godt ryddet bort, mulig den ligger i sysakene i kjelleren? Akkja, og når jeg begynte på de siste strømpene valgte jeg å kjøpe nye pinner framfor å lete. Snakk om å være energiløs.

Rot tar mye energi, så det er greit med god orden.

Videre dukket det opp masse  knuter på tråden.

Jeg rekket opp et par påskegrytekluter som kun var lagt opp til,

Jeg har sortert garn i dag. Diverse sokkegarn, rauma finull, drops babymerinoull, babyull, perfekt, alpakkagarn, ekstra fine merino, karisma, tretåds rauma garb¨n, PT 2, Hifagarn, kid silk, fritidsgarn, lima, kasmir ull, bomullsgarn, heklegarn, broderier, ubestemmelige rester . Garnet er møysommelig  sortert i poser etter type garn. Ble mange bærenett  fulle. Garn til tusenvis av kroner. Har nok garn nok til mange prosjekter, og burde velge prosjekter hvor jeg kan bruke fra lageret mitt. Burde jobbe for å minke lageret. Det tar ganske masse plass, og den plassen har vi ikke.

Det er vel først når man rydder man innser hvor mye man faktisk har, og selv om godt garn holder seg, så er det ikke vits å ha så store lagre, men strikking hos meg går litt i bølger. Noen ganger går det i babyull, andre ganger merinoull, toving o.s,v, men burde sette meg som mål å minke lagrene og alltid sjekke hva jeg har før det blir kjøpt noe til et nytt prosjekt.

Så ble en vottebom også kastet i dag. En vott som ble for liten. Hadde fått en lys ide om å strikke inn reflekstråd i votten, men dette ble ikke bra og i tillegg ble votten for lite, så jeg startet på nytt. Uten reflekstråd. De vottene er gitt bort for lenge siden. Tok vel vare på disse, for at jeg kunne strikke vott nr 2 til meg selv, men det ble ikke. Frista aldri å fullføre noe du ikke liker. Burde vært rekket opp tideligere.

Og tiltross for at jeg har flere prosjekter jeg burde fullføre har jeg i dg startet på et nytt prosjekt. Såklart med garn fra lageret. Og dette er tvstrikk og skal bli til meg selv. Kan du gjette hva dette skal bli? Riktig god helg. Håper å få strikket en del, få fortsatt på albumene, laget invitasjoner og få meg flere turer. Også skal vi i bursdag på søndag. Hva skal du bruke din helg til? 

10 kommentarer

annebe

26.01.2018 kl.17:32

Lurt å få rydda litt i "sysakene"..men dumt du måtte kaste noe påbegynt da..men , men.. Ja man har vel stadig lyst til å kjøpe nytt garn og nye mønstre..men så kommer det jo stadig noe nytt og fristende..så en får være litt streng og tenke seg godt om før en kjøper... Jeg kjøper jo ikke garn lenger..men kan gjelde for andre ting også det ... God helg <3

fjellgeitbundingen

26.01.2018 kl.17:47

annebe: He Anne, ja gjelder nok fort for flere ting dette. Blir fort for masse ting.

frodith

26.01.2018 kl.18:35

Det er liksom så fristende å kjøpe nytt istedet for ;-)

fjellgeitbundingen

27.01.2018 kl.21:15

frodith: Ja, rart det der. Vanskelig å gå forbi garn. Kjøper jo garn når jeg reiser istedetfor andre ting. Og etterhvert har det blitt litt stoff også. For ikke glemme blader og bøker med oppskrifter. Er ganske kronisk...

fruensvilje.blogg .no

26.01.2018 kl.19:12

jeg har heldigvis plass til mine hobbyer,et helt rom hvor bare slike ting ligger,men jeg er enige i att en slettes ikke behøver så store garnlager,så jeg gjør også som deg i år ,jeg slanker garnlageret og hos meg går det sakte men sikkert den rette vei :=)

hva du nå har begynt på ? endten en genser eller en hue

fjellgeitbundingen

27.01.2018 kl.21:13

fruensvilje.blogg .no: Hei Connie, ja du er heldig der. Ønsker meg et slikt rom jeg også. Hadde vært super deilig. Syrom og litt deilig garn på utstilling :) Nope, er nok verken genser eller lue. Strikker visst bare rare ting for tiden ;)

natheless

26.01.2018 kl.19:31

Lurt å rydde litt før man starter på nytt. Jeg har ikke mye garn liggene, men litt rester blir det jo. Jeg kjøper gjerne til det jeg skal lage og restene blir til heklede bestemorsruter. Ha en fin kveld og strikk på! :)

fjellgeitbundingen

27.01.2018 kl.21:10

natheless: Hei, da er du bare super flink. Fort gjort å få for mye ;)

Siv Svanem

27.01.2018 kl.08:34

Jeg kjente meg litt igjen, men har vært nå til å gjøre ferdig. Det ble bare for mange UFOèr.

fjellgeitbundingen

27.01.2018 kl.21:09

Siv Svanem: Flink du er. Må vel jobbe litt med meg selv der, men bkir nok å fortsette å ha flere ting å strikke og sy, men kanskje redusere antallet noe :) Få ting ferdig.

Skriv en ny kommentar