Hva gleder du deg til?

Ja, hva gleder du deg egentlig til? Selv gleder jeg meg til vedlikeholdsarbeidet er over. Beise plattinger, male, vaske vinduer utvendig. Opprydning ute, rake plenen er nå ferdig, og beising er godt begynt. 


Det er masse herlige kajakkturer å se fram til.

Når det har blitt litt mindre snø i fjellet, så er det mange herlige fjellturer å glede seg til.

Men her og nå kan man nyte hagen og blomstring. Det å kunne sitte ute. Nyte tekoppen. Livet er i grunn bra herlig. Gleder meg over å klare å gjøre litt sånt arbeid i heimen og hagen igjen. Jeg har hanglet over en uke nå med manglende energi, ond hals og hoste, men nå har energinivået steget, så da satser jeg på å bli snart frisk. Uklokt varmt disse dagene. Vært mange og tyve grader i flere dager. Nesten fra vinter til sommer over natta. Herlig, men lett å bli syk. He, he ikke alle som bruker buff på varmesommerdager...
..

13 kommentarer

fruensvilje

10.06.2017 kl.07:02

god morgen.Godt å få rydda ute så sommeren kan komme med kos og hygge ) og det er godt å høre att sommeren har kommet til dere også,det unner jeg dere ) men klart det beste hadde selvsagt vært en roligere overgang med våren mellom vinter og sommer.Håper du snart er helt frisk igjen og kan nyte utelivet,ha en fin dag

fjellgeitbundingen

10.06.2017 kl.09:00

fruensvilje: Hei Connie, nyter sommeren uansett og har vært masse ute disse dagene. Men med et pynteskjerf rundt halsen så var jeg i går ute til langt på kveld. Nordpå legger folk fra seg arbeidet inne når været blir så fint og kommer seg ut. He, he iallefall når de er hjemme ;) og når vi får slike dager så er det så nydelig at alt er glemt. PS: Du glemte å si hva du gleder deg til.
Hei!

Godt at du er i bedring :-)

Jeg gleder meg til ryggen min blir MYE bedre og turene i fjellet kan fortsette :-) Gleder meg til dagene ute i hagen. Jeg skal slå opp teltet og få testet det............så kanskje det blir fjelltur med teltovernatting etter hvert :-)

Ønsker deg en herlig dag!

fjellgeitbundingen

10.06.2017 kl.09:09

Etdiktomdagen: Hei, Takk for det, men gjør ingenting nyter livet og sommeren sånn det er nå. Det er fint du har mange drømmer og mye å se fram til. Så håper jeg ryggen din blir snart bra og at du benytter muligheten til å gå i fjellet med overnatting i telt. Nytt telt? Hvordan type. Hagen kan man nyte uansett :)

ingrid

10.06.2017 kl.09:11

Jeg gleder meg til å bli enda mer kreativ når jeg har mer fritid! Jeg gleder meg til stor økning i antall toppturer! Og jeg gleder meg til å bade ute. :D

Akkurat i dag gleder jeg meg til sytreff, utevielse, og ungdomsmøte på kvelden!

fjellgeitbundingen

15.06.2017 kl.13:44

ingrid: Hei, du har masse å glede deg til Ingrid. Kunne like alle gledene dine jeg :) Ble det et fint sytreff, en nydelig vielse og et godt møte da?

fruensvilje

10.06.2017 kl.10:41

akkurat no gleder jeg meg aller mest til sommerferie til Island ilag med min kjære og min søster og svoger,det skal nytes =)

fjellgeitbundingen

15.06.2017 kl.13:42

fruensvilje: Det blir så kjekt med Island :)

Margrethe

10.06.2017 kl.21:25

Alltid godt å få unnagjort det man må... så er det nytenyt etterpå... jeg gleder meg til ferie - tur og være ute.... Ha frihet til å surre rundt..... klemmer <3

fjellgeitbundingen

15.06.2017 kl.13:41

Margrethe: Dere har jo en super ferietur å se fram mot og masse sommer og høstturer i vente :)

ladyaugust

11.06.2017 kl.13:36

Masse god bedring :) Jeg gleder meg masse til å treffe familien igjen og så gleder jeg meg til låta vår er ferdig :D

fjellgeitbundingen

15.06.2017 kl.13:40

ladyaugust: Takk. Du har masse hyggelig å glede deg til framover. Så bra å ta seg tid til å treffe familie og til å være kreativ :)

ingrid

15.06.2017 kl.19:42

Det gjode det absolutt! En flott dag :D

Skriv en ny kommentar

hits