Hva er det med positive minner?

Har du tre positive minner du husker godt? Hva har de betydd for deg? Selv blir jeg aldri å glemme da jeg og ungene traff revunger en dag vi gikk tur. Virkelig nydelig og en helt spesiell opplevelse, og hvor ofte har du speilreflekskamera med når du er i situasjonen og kommer nært? O lykke, sier bare jeg. 

Må være rask å ta bilder. Ofte får du bare en sjanse eller to, så er øyeblikket over..

Men denne lille karen var ikke mye redd mennesker ennå.

Bare så søt med den lille hvite haletippen.

Der titter den fram på veien 

Og skal visst samme vei som oss


Så ser vi en liten revunge til.


Dette bildet likte jeg godt. 


og kanskje dette :)


Her ble løvetannene i veien.


Men dette ble bedre.

Fint dette også.


Fint dette, men ikke helt skarpt.

Dette ble etter min mening det beste.


Eller kanskje dette?


Så må jeg ta med dette tilslutt. Sjekk den deilige pelsen. Ungene hadde bare så lyst til å klappe denne, og det forstår jeg godt :) Men vi holdt oss noen meter unna. Jeg legger etterhvert merke til at revemoren står nede i krattet å følger med. 


 

22 kommentarer

frodith

05.06.2017 kl.12:46

Helt nydelige bilder alle sammen :-) Så moro å se rev tett på :-) Du burde forstørre noen av bildene :-)

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.16:20

frodith: Hei Frodith. Tusen takk. Har tenkt tanken ja :)

annebe

05.06.2017 kl.14:14

Helt nydelige revunger og flotte bilder :)) Moro å få bilder av slike møter..jeg har sett rev, men tror ikke jeg har sett revunger..ikke slike små i alle fall :))

Positive minner for meg er f.eks barndommens ferier med foreldre og besteforeldre og turer med gutta våre da de var små.. slikt tar en alltid med seg i hjertet <3<3

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.16:19

annebe: Hei Anne, det er noe eget med dyreunger uansett sort. Noe sjarmerende. Koselig du likte bildene og veldig kjekt å få høre om dine positive minner.

fruensvilje

05.06.2017 kl.14:29

helledussen så skjønne disse var ) husker faktisk da vi kjørte til Nordkapp,da møtte vi også på en revunge langs veien der nord,og den lot seg også villig fotografere.

Ellers har jeg massevis av positive minner ) bare det å måtte slakke ned farten fordi et reinsdyr lunter sakte forran bilen er liksom ikke daglidags for oss på vestlandet )

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.16:17

fruensvilje: Hei Connie, kjekt å høre om dine minner :)
Åååå så nydelige :-)

Bra dere ikke klappet de da kanskje............... Revemor passet nok på ja :-) De skjønne små <3

Jeg har kommet gangske nært på ørnen til tider................og har fallt helt i staver og ikke kommet meg til å få fotografert før den forsvinner................Den vakre storslagne rovfuglen.

Ellers kjørte vi forbi en revunge og fikk et glimt av den men forsent til fotografering, på en av fjellturene......... gode minner med glede over alle dyra som finnes.

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.16:57

Etdiktomdagen: Så kjekt du ser innom meg :) og er kjekt du deler noen av dine opplevelser med meg. Herlige minner. Hadde nok ikke vært så greit å bli bitt av disse ungene..(eller mora)

Margrethe

05.06.2017 kl.20:39

Å så flotte bilder! En kjempeopplevelse og et fantastisk minne! Jeg samler på gode minner, har mange av dem som jeg lever på..... <3

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.20:56

Margrethe: Ja, tror du har noen fine minner og mye å leve på med så mange flotte turer bl.a :D Takk. Ja, var de ikke søte? Du har helt rett. Man lagrer jo mye man aldri får tatt bilde av, og slike dyreopplevelser sitter i en.

Moving On

05.06.2017 kl.20:54

Åå så hærlig , og så fine bilder da. De var skikkelig fine små skapninger, fikk lyst og dytte nesa ned i pelsen og bare kose de jo!!

Her er det mange minner, aner ikke hvilket som kommer best ut..

Men første jeg tenkte var når jeg fikk mitt første telt som 8-10-åring.. 2mannstelt.. jeg gråt som bare juling av glede og rein lykke over at at KE hadde fått noe je hadde ønska meg LEENGE!

Har også mange gode fine minner fra Div reiser. Et godt og utrolig fint minne der tror jeg må være nå jeg våknet opp midt i jungelen i Afrika hvor løvene brølte dagen inn, og vedsiden av meg låg en gepard og lagde koselyder, ( tenk deg en liten katt lage koselyder, du kan dobble det med 10, så har du geparder sin lyd).. hvor den også tillot at jeg fikk ta i den.. skumleste jeg noengang har værtbori, men også et sykt hærlig minne jeg virkelig aldri kommer Til og glemme!!

3minne tror jeg må være fødsel. Utrolig opplevelse. Overveldende av følelse, redsel og kjærlighet..! Følelsen av navlestrengen, lukten av lillegutt, følelsen av og ta på en slimete,våt og HELT FERSK bebis<3

Dette er tre minner jeg aldri kommer til p glemme, som er ladet med godhet,stolthet , lykke,glede og livet<3

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.21:02

Moving On: Hei, ja og der kom tårene mine. Gledestårer. Historiene dine blir helt levende for meg slik du beskriver dem, og enda flere minner i mitt hjerte kommer opp. Til og med ting jeg hadde glemt. Det er så godt å åpne døra til slike minner.

Moving On

05.06.2017 kl.21:12

Ååh gode du<3

Ja gledestårer er gode, så glad de kom jeg:) rart hvordan det der er, hvordan minner forsvinner og kommerfrem med fks slike ting, hvordan en kobler 1+1 sammen og et nytt minne dukker opp!:)

Så er virkelig enig med deg der, er utroligngodt å opne døren til slike minner:)

fjellgeitbundingen

05.06.2017 kl.21:30

Moving On: Ja, litt lett for å bli rørt? Gikk jo rett i minneboksen med det du skrev fra dyreopplevelser, til opplevelser rundt å bli mamma og til fjellopplevelser og reiser. Det er utrolig fint å skape noen gode minner.

natheless

06.06.2017 kl.12:25

Så herlige bilder. Har møtt revunger på denne måten selv flere ganger og det er bare så overraskende herlig. Kjempesøt og ja, man får lyst til å klappe dem. Sånne minner er gull om man får bilder av det eller ikke. Jeg har et drøss av gode minner i hodet og de er gode å ta fram ofte. Minner fra bandommen og naturen rundt gården der jeg vokste opp, er vel noe av det beste. Ha en finfin dag!

fjellgeitbundingen

06.06.2017 kl.12:31

natheless: Hei, takk, ja du rett i at minner fra dyremøter er gode uansett, og når man minnes så dukker andre gode minner opp også. Det er godt å ha gode minner fra barndommen :) Ha en fin dag, du også.

ingrid

06.06.2017 kl.17:35

Utrolig flotte bilder! Dette var nok en helt spesiell opplevelse, ja! Jeg har kommet over bever, elg og kattugle på nært hold, Men aldri rev! Håper jeg får æren en gang :)

fjellgeitbundingen

07.06.2017 kl.06:46

ingrid: Hei Ingrid, takk, Ja, dette var en sjelden og fin opplevelse. Det høres spennende ut med nære møter med andre dyr også. Bever og Kattugle har jeg aldri sett i det fri.

ingrid

07.06.2017 kl.07:27

Vi har mye bever her i nærheten, men man må opp tidlig om morgenen for å se den :)

fjellgeitbundingen

07.06.2017 kl.20:08

ingrid: Det høres spennende ut. Har bare sett sånne avspiste trær jeg :)

Torunn

08.06.2017 kl.18:09

Helt herlig :)

Ønsker deg en fin kveld!

fjellgeitbundingen

09.06.2017 kl.09:32

Torunn: Hei, hyggelig du ser innom meg. Takk for gode ord. Ha en fin fredag og god helg. Flotte kofter du strikker.

Skriv en ny kommentar

hits