Noen håndarbeider i mai?

Denne måneden hadde jeg tenkt å droppe hele månedsoppdateringen. Ingen vits å "lure" dere innom for å se på dette. Jeg hadde tenkt å si noe om det på et annet innlegg, men så kom jeg til at det er litt greit å lage innlegg for hver av månedene for egen del. Med tanke på årsslutt. Dette og et konfirmasjonskort til ble ferdig. Det andre med hvite bånd. Begge ble laget med bilder av konfirmantene og personlige hilsninger.

Ingenting ble ferdig strikket, men holder på med Valdreskofta. Bolen er ferdig. Plages med å få vrangbrotet på kofta i rett størrelse. Har rekt opp første brot da jeg fant den noe trang, men lurer på om det jeg noe holder på med blir for vidt. Litt tidelig å se, så vi får se. Jeg er nok ikke så flink med gensere og kofter, men kanskje er det på tide å begynne læringsprosessen for å bli flink på dette.


 

 

4 kommentarer

fruensvilje

03.06.2017 kl.09:16

Fornuftig å legge det ut )) fine kort,så mye hyggeligere en kjøpte,ja det er både fint og kjekt å få kjøpte kort også,men det blir noe eget med hjemmelaget.

Mye arbeid på den kofta eller genseren der,og det er bedre med en litt for vid bråt nede enn en som er litt for trang,uansett så blir den utrolig fine )) ha en fin dag,ps nå har jeg lagt ut bilde av sokkegarnet

fjellgeitbundingen

03.06.2017 kl.09:28

fruensvilje: Hei Connie, takk for det. Koselig du sier det og syns det. Må inn å lese din blogg. Måtte bare skrive ferdig hageinnlegget mitt :)

frodith

03.06.2017 kl.09:26

Det er deilig å ha noe håndarbeid å holde på med :-)

fjellgeitbundingen

03.06.2017 kl.09:34

frodith: Ja, er litt viktig for meg å ha det :) Rekreasjon.

Skriv en ny kommentar

hits