Positive glad blogger

Hvordan er det med min blogg? Er den positiv? Er du en positiv glad blogger? Eller liker du best å lese det som er positivt og gir deg en god følelse? Eller trekkes du mot elendighet? Kamuflerer du dine dårlige dager så godt som råd er eller tømmer du ut frustrasjonen din over hvem enn som måtte befinne seg i nærheten? Liker du egentlig at blogger varierer? Bildet ovenfor er fra Lofoten utenfor Henningsvær.

Og her er fra en fascinerende tur i en tett granskog. Eventyrskogen.

 

Helt magisk.

En helt egen stemning.Så tilslutt på toppen av et fjell i Lofoten. Hvor er ditt favoritt turmål? Skog, fjære eller fjell? Du vet sikkert hvor jeg trives best? God natt folkens!

 

29 kommentarer

Bente Lill

01.06.2017 kl.00:38

Kjempe fine naturbilder :)

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.07:36

Bente Lill: Tusen takk. Lofoten er nydelig :)

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.07:36

Bente Lill: Koselig du ser innom meg og kommenterer :)

Margrethe

01.06.2017 kl.06:22

Du har en positiv blogg og det har nok jeg også. Jeg liker både Trist og glad, men ikke for mye sutring.... dette er nyyyydelige bilder! Jeg har det best på skauen , på Skrim f.eks. klemmer <3

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.07:35

Margrethe: Hei Margrethe, så godt å høre min blogg oppleves som positiv og jeg opplever også din blogg som positiv. Var ikke helt sikkert i går kveld da jeg la ut innlegget hvordan bloggen min blir oppfattet. Du pleier å ta fine skogsbilder, så det tenkte jeg meg. Alle de bildene du så er fra Lofoten. Kanskje ekstra nyttig for deg ;)

frodith

01.06.2017 kl.06:36

Jeg er en som liker å ha et positiv fokus på bloggen :-) Det betyr ikke at jeg ikke har dårlige dager, jeg liker bare ikke å gi det FOR mye fokus, fordi det blir ofte ikke bedre av den grunn. Jo mer man graver seg ned i elendighet jo verre blir det er min erfaring. Jeg liker å ha en blogg hvor jeg kan kose meg, for å slippe litt VEKK også fra det som er slitsomt på utsida :)

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.07:31

frodith: Ja, og det klarer du nok for det meste også og man blir glad når man klarer å ha positivt fokus her og får positive tilbakemeldinger også :)

ingrid

01.06.2017 kl.07:24

Jeg liker nok best å lese positive blogger, men det er viktig at de ikke er "glansbilder." Men jeg leser også litt av hvert...

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.07:28

ingrid: Hei, takk for kommentaren din. Kjekt å høre hva du synes.

Siv Svanem

01.06.2017 kl.08:14

Selv tror jeg vel det er litt av begge deler.

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.20:42

Siv Svanem: Speiler livet?

fruensvilje

01.06.2017 kl.08:41

God morgen.Jeg synes du har en koselig blogg ) litt variasjon,med turer og håndarbeide.Tror jeg liker blogger med litt variasjon,en har lov å klage litt på blogg,bare det ikke kun er klaging,blir det for mye er det jo bare å skrolle videre til neste blogg )og jeg liker blogger med bilder og ikke bare lange tekster,blir dei for lange uten avbrudd med bilder kan jeg fort dette av lasset under lesingen )

Har nok pyntet på sannheten i noen blogginnlegg,det er ikke lurt og jeg tenker mye på det før jeg skriver i dag ))

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.20:41

fruensvilje: Hei Connie, takk for det. Kommentaren din i dag var litt til ettertanke og ser den litt i lys med alt som har hendt også. Håper forresten det ikke er så ofte du skroller over det jeg skriver ;) Jeg føler du følger med på mine innlegg også og jeg pleier å lese de aller fleste av dine innlegg også. Så lenge alle folk har gode intensjoner er det ikke farlig hva man skriver..

annebe

01.06.2017 kl.10:08

Jeg tenker at du er positiv..selv om jeg aner at alt ikke alltid er sååå bra ! Liker å lese og å ha en positiv blogg..men det er lov å få ut litt "gørr"av og til :))

Variasjon er en bra ting syns jeg...men det kan gjerne være en "rød trå".... noe som går igjen ..

Flotte bilder av naturen her..jeg liker alle steder i naturen, men vi er nok ekstra glad i å dra ut ved sjøen (om sommeren) Fjellet er vel din favoritt... Ha en fin dag <3

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.20:34

annebe: Hei Anne, så koselig å høre du synes det. Hadde litt "lus" i magen da jeg la ut innlegget. Litt skummelt å høre hva andre synes, selv om det er litt artig å utfordre andre og seg selv. Ble litt nysgjerrig på gleden din over sjøen. Ved land eller til Sjøs? Jeg liker fjell og sjø i kombinasjon. Var givende å høre hva du og andre mente. Tenker det å lage positive innlegg dag etter dag om ikke ting er bra ikke går for min del, og godt å skrive om gørra og få litt perspektiv på ting, men liker ikke så godt kommentarene på negative innlegg om du forstår hva jeg mener? Føler jeg da graver meg ned i det, og når jeg har skrevet eller sagt noe, så er jeg alt på vei videre og til mer positive steder. Som regel. Ofte sletter jeg innlegg når de blir negative. Samtale har for meg alltid vært terapi for meg. Sette ord på tankene mine er sunt og utviklende for meg selv. He he, Hjelp til selvhjelp? Liker jo å lese Ladyaugust f.eks fordi hun er morsom, ærlig og uhøytidelig. Det er lange innlegg ofte, men hun skriver godt og gjenkjennbart.

Moving On

01.06.2017 kl.19:05

Jeg har nok en ikke fult så positiv blogg.. den er ganske preger av psykdom og sliketing. Men håper alikavell det er noe der som ikke bare er negativt. Haha

Men liker å lese om begge deler, sp lenge det ikke er påklistret smilefjes heeeeletiden hvor alt er perfekt , da går jeg min vei! Haha

Jeg elsker fjellet, toppturer og naturen!:)

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.20:19

Moving On: Hei, takk for fin tilbakemelding. Den gir ettertanke. Tenker at du er positiv og nær i kontakten med andre når du klarer, så jeg har på ingen måte følelse med at bloggen din er negativ. Tenker heller det er mye du ikke forteller og deler, og ting man bare aner der på din blogg, men så har jeg blitt kjent med deg litt utenom føler jeg og egentlig liker jeg vel mest å følge dem jeg kjenner, men ikke alltid jeg vet du er her når du ikke kommenterer eller jeg er på blogg å leser samme dag du har lagt ut noe.

Ellen Margareta

01.06.2017 kl.20:34

Jeg liker nok best positive blogger der man samtididig får frem at alt ikke er topp hele tiden. Flotte bilder du har tatt.

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.20:48

Ellen Margareta: Hei, tusen takk for det. Forresten veldig koselig å få kommentar om hva du synes. Kan kanskje bli vanskelig å ivareta alt i hvert innlegg? Kan jeg spørre om du føler du det er ofte bloggere klarer å skrive slike innlegg, som ikke bikker i for positiv eller for negativ retning?

fruensvilje

01.06.2017 kl.21:00

har ikke skrollet over dine innlegg )) som jeg sa,så liker jeg dine innlegg

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.21:43

fruensvilje: Hihi, var godt å høre. Føler du har lest mine innlegg også da. Det må sies. Man merker fort om noen bare kommenterer for å få flere lesere på egne innlegg ;) Trenger ikke alltid å kommentere like mye heller. Ingen dag er lik.

annebe

01.06.2017 kl.21:10

Vi er på land..mannen kunne nok ha lyst på båt.. men jeg syns det virker så "maset"å komme seg ut og i land.. så blir ikke med det første i allefall..

Man kan absolutt fortelle om det som ikke er så greit også..men ikke BARE det ( eller det er jo opp til den som har bloggen) .. har skrevet litt om det i dag jeg også :)) Ladyaugust er super .. liker din blogg også jeg :))

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.21:41

annebe: Hei igjen, først må jeg si at jeg setter pris på din blogg også, og at jeg føler vi blir kjent gradvis :) Spennende. Jeg likte innlegget ditt i dag, og det var kjekt å fortsette med Masker og tårer. Til ettertanke alt sammen.

Moving On

01.06.2017 kl.21:43

Godt å høre du ikke synst jeg er "sutreguri" og "klageper" og bare Max negativ! :p

Ja jeg har ramlet litt bort Og ut, men tenker ofte jeg skal slenge inn et innlegg.. tenkt det i flere dager nå også, så kanskje jeg skulle slengt meg rundt og gjort det i kveld? Hmm :p

fjellgeitbundingen

01.06.2017 kl.21:49

Moving On: Hei, du er ei kjempe flott jente. Du har bare fått en litt tyngre bagasje en folk flest har, tror jeg, og kanskje dine innlegg kan hjelpe mange enten som selv sliter eller med forståelse til dem som sliter. Det hjelper med "ekte" blogger, og de som ikke tåler får heller la være å lese. Innlegg er kjærkomment fra deg, men det viktigste er at du kommer deg på føttene i dobbel forstand :) Klem

Ellen Margareta

02.06.2017 kl.15:19

Hei. Kanskje ikke så lett å skrive innlegg som er både positive og tar opp det noe negative samtidig, men noen får det til. Jeg tenker mer på at jeg liker blogger der de fleste innleggene har en positiv tone.

fjellgeitbundingen

02.06.2017 kl.20:02

Ellen Margareta: Ja, forstår deg der, og jeg tror iallefall en overvekt av bloggene en leser bør være positive for det meste, men det beror på hva bloggen handler om og jeg føler jeg har "plass" til en blogg eller to som nesten alltid er negative eller triste..Noen dager føles det bedre å bare lese triste blogger også ;)

Ellen Margareta

02.06.2017 kl.20:09

Jeg syntes temaet du tok opp i dette innlegget var såpass interessant at jeg skrev et innlegg om noe lignende tidligere i dag. Kos deg med de triste bloggene av og til og ha en riktig god helg!

fjellgeitbundingen

02.06.2017 kl.21:46

Ellen Margareta: Hei, så gøy at du ble inspirert :) Takk, gjør nok det og når et innlegg er riktig ille så kjenner jeg at jeg er ekstra glad for å ikke ha det verre ;)

Skriv en ny kommentar

hits