Mer snø og utsatt start for ti på topp sommerturer..

I dag kom det jammen mer snø. Er det mulig? Riktignok kom fillene kun som sludd, og snøen la seg heldigvis ikke på marken. Stemninga på jobb ble litt laber. Mer snø står liksom ikke på ønskelista for en eneste en av oss her nord.. Etterpå sprakk det heldigvis opp og ble nydelig sol og hele syv varmegrader. Her oppe er vi fortsatt optimistisk og kaller det for tinesnø, men nå får det være grenser for meter med tinesnø vi skal ha..Trøsta vår er at når mai er dårlig blir sommeren god. Ypperlig å bo her nord for gressallergikere, den som ikke liker plenklipping og nei, det pleier ikke alltid å gå rett fra vinter til sommer. I år er det ekstremt seint, men det vil bli helt bart til 1 juni her hos oss. Det er iallefall håpet. Nå er det bart i mesteparten av hagen og jeg har raket det meste i kveld. Andre folk har tatt vårsjauen i hagen. Mange har hjulpet til med  snøfreser for å få det tidligere bart :D Men sånt gjør ikke vi..

I fjæra har det vært bart noen uker. Hestehoven, krokusen og måkeeggene er på plass, men føler likevel det går rett fra vinter til sommer. Jeg hadde gledet meg til sesongstart på sommerturene 28 mai, men det er utsatt start med 14 dager. Isj, så kjedelig, men er for mye snø i fjellene. Men har fått meg to gåturer og en sykkeltur denne uka. Været har ikke vært det beste, så har ikke kommet meg til jobb på sykkel. I tillegg har jeg bare ikke klart  å stå opp i tide. I dag har jeg vært svært, svært sliten. En sånn dag da jeg våkna sliten. Klarte ikke alle kravene fra kollegaene i dag, så avspaserte etter lunsj. Krever masse energi å være på jobb når kroppen ikke spiller på lag. Men har glemt medisinen min et par dager. Sliter litt med å få vanen med de. Kan være en årsak, eller så har jeg kanskje overdrevet de siste ukene? Vi får se. Jeg prøver jo også å komme meg ned noen kilo også, og må finne mot å holde motivasjonen. I går gikk det ikke så bra med hele opplegget, og i dag har det heller ikke gått på skinner, i morgen og søndag er det konfirmasjon, så da er ikke realistisk å være hypersunn da heller, så uka har kanskje ikke vært den beste for vekta..

 
Venter på blåveis og hvitveis i hagen. Ser ut som de er på tur opp i blomsterbedet. Bildet er fra en annen vår. 

PS: Ikke nevn vi har sein vår i år. (Sånn blir man mer gretten av), ikke kommenter snøen (veit det) og ikke snakk om mat (for all del) og ikke kommenter at jeg har prøvd å gå ned i vekt i flere år (jeg veit det også). Må være lov å føle seg litt gretten i blant og surke litt? Skal du få meg i bedre humør; fortell meg heller hva du har gjort i dag eller lært eller send meg en klem (Hadde gjort godt det også). Klem. ha ei god helg.

8 kommentarer

frodith

27.05.2017 kl.09:30

Jeg har vært på jobb jeg :-) I går altså. I dag skal jeg på landet igjen. Og noen småturer i butikker blir det nok. Skal smøre meg veldig med solkrem, for jeg tåler ikke sola. Strikketøyet er med, så blir nok litt strrikking også . God klem <3

fjellgeitbundingen

29.05.2017 kl.17:28

frodith: Håper du fikk en fin tur på landet på lørdag. Hørtes deilig ut både å komme seg bort og strikke :)

Siv Svanem

27.05.2017 kl.10:07

Her kommer klemmen.

fjellgeitbundingen

29.05.2017 kl.17:26

Siv Svanem: Tusen takk, den varmer .)

Hekleri og Ra

28.05.2017 kl.17:00

Heia,

Jeg velger å sende en god varm klem til deg jeg :-) Jeg har oppdatert bloggen min, og slappet av. Nå skal jeg snart krype bort i stolen og finne frem håndarbeidet og finne litt ro med det :-) Håper du får en flott kveld! Klem

fjellgeitbundingen

29.05.2017 kl.17:26

Hekleri og Ra: :) Så koselig med en klem og hørtest ut som du hadde en kjekk dag med håndarbeidet, avslapping og blogg :)

ingrid

29.05.2017 kl.06:53

Hehe, sånn er det vel for alle innimellom :) Du skal få en tilsendt klem av meg, og trøste deg med at det snart blir gang på toppturene dine allikevel! Og jeg - som bor midt i våren har enda ikke klart å karre meg ut og opp :P Men jeg tror jeg skal hive meg på målet ditt for juni/juli: ti på topp! Jeg er jo faktisk på utkikk etter et nytt mål!

fjellgeitbundingen

29.05.2017 kl.17:25

ingrid: Takk ingrid, den klemmen kommer fortsatt godt med. Bare drøyt 14 dager igjen til oppstart..Og har jo litt som bør gjøres med hus og hage før det :) Fint om flere blir med å gå..

Skriv en ny kommentar

hits