Våren avlyst i nord, men hold rett fokus: Det blir sommer :)

Snøen ligger ennå i store deler av Troms. Håper regnet som kom i dag løser det. Men rundt trærne her er det bart og der kommer krokusene fram. Skiene er pakket bort, men der er ennå gode muligheter for skiturer og det i midtnattsol. Ganske eksotisk?Måtte til Nordland for å få det helt bart i lavlandet.. Kunne tatt med både marken og elgen hjem..

Sjøøretten har kommet og det er gode muligheter for å få det snøfritt i fjæra. Hurra :)Har bilder fra andre vårer vi tross alt fikk, og vårbildene fra sør trøster ;) Jeg må bare være positiv.

Får se om det går rett fra snø til grønt i år. Tror det er grønt og blomster når snøen forsvinner.. Bare 9 dager til sommeren starter. Skal ikke skremme dere med snøbildene. Det er best å ignorere snøen, så kjennes det bedre ut. Hva skal man med å gå ut? Det finnes jo masse fine vårbilder på internett ;)Fikk meg uansett en times rolig gåtur i kveld. Tipset da er å ha med noen på tur, så slipper man å se seg omkring ;) Deilig med kvelds og te etter turen. Har du hatt en fin kveld og hva er vår for deg?

11 kommentarer

annebe

22.05.2017 kl.21:20

På tide med skikkelig vår og sommer nå.. deilig temperatur her, men ikke så veldig mye sol ! Syns det var ganske så vårlige og fine bilder her hos deg også jeg da :)) Vår for meg er sol , blomster, kle seg lettere for å nevne noe :)) Jeg kommenterte forresten det forrige innlegget ditt..om du ikke har sett det :)) Fin kveld videre <3

fjellgeitbundingen

22.05.2017 kl.21:55

annebe: Hei Anne, fin kveld til deg også. He he, orket ikke flere stakkars deg kommentarer, så er jo kjekt å kunne ta bilder der snøen er borte. Man kan skape en annen virkelighet om man ønsker, ikke sant? Handler bare om å fokusere rett ;) Noen ganger er det bedre å bare ta bort det som ikke passer. Fokusere på det som er godt..Sånn er nok du også flink å gjøre med dine bilder og ord. Klem til deg.

Margrethe

22.05.2017 kl.21:52

Ja, nå må dere virkelig få en bra sommer (til oss også som skal nordover i ferien. ....) hehe.... fine bilder! :-)

fjellgeitbundingen

22.05.2017 kl.21:56

Margrethe: Skal dere reise nordover i sommer? Så herlig. Hvor skal dere dra?

annebe

23.05.2017 kl.14:46

Sant.... bildene mine viser nok ikke så mye hvordan dagene er...men noe fint er det stort sett hver dag og da tar jeg bare bilder av det...hehe..Også "uffer" jeg meg litt av og til :)) Klem til deg <3

fjellgeitbundingen

23.05.2017 kl.19:27

annebe: Ja, også muntrer man seg selv litt opp og så slipper man ut litt damp i blant :)

Margrethe

23.05.2017 kl.20:58

Vi har tenkt oss til Lofoten iallfall.... og Helgelandskysten! :-)

fjellgeitbundingen

24.05.2017 kl.10:43

Margrethe: Lofoten elsker jeg og Helgelandskysten er nydelig. I Lofoten liker jeg godt Svolvær, Kabelvåg, Lofotkatedralen, Ballstad, Hauknesstanda, Nysfjord, Flakstadvåg, Å, Reine, og det er verd å ta en tur til Værøy og Røst. Av gå turer anbefaler jeg Eggum-Unstad, og av korte fjellturer er det fint å gå opp til foten av svolværgeita i svolvær, Kanskje man får se noen som hopper? Offersøykammen som starter før tunnelsen over til vest-Lofoten og av større er Himmeltinden og Skotttind. Vågakallen er legendarisk, men der har jeg ikke vært ennå. Der bør man ha guide.

fjellgeitbundingen

24.05.2017 kl.10:45

Margrethe: Helgelandskysten har vi kjørt en gang, og den var fin. De hadde super fiskesuppe på kafeen ved PeterDass plass i Sandnesssjøen, Der har jeg lyst til å tilbake å gå de syv søstre, men vi får se.

natheless

24.05.2017 kl.12:09

Skjønner at du lengter til bakke uten snø. Men det kan bli spennende bilder med vinter og midnattsol også. Jeg er ikke lei å se sånne bilder!!!!! Kos deg videre på dine måte, og så håper vi snøen din snart smelter.

fjellgeitbundingen

24.05.2017 kl.13:16

natheless: Ser stadig mer av plenen nå :)

Skriv en ny kommentar

hits