Norsk ull er best?

God lørdag, kjære leser. Jeg har i lengre tid vært opptatt av norsk ull, og synes Rauma sin ull er perfekt i votter og kofter. Ikke like mykt og deilig  som mye annet garn i handel, men i bruk blir produktene bedre og bedre syns jeg. Så ble til at jeg kjøpte og testet flere norske garnprodukter gjennom å kjøpe strikkepakken Søndagssokker fra Hillesvåg, og her lå mønster til disse og garnet Fjord sokkegarn. Sokkene ble stødige og varme, og det blir spennende å teste disse. Hvis de ikke blir en gave da?

Ullsokker er for det meste i bruk hele året hos meg. På sommeren mest på hytta eller i støvlene.

Nå lengter jeg etter skikkelig vår. Det tiner, men ikke fort nok..

Første hestehoven så jeg allerede i påsken.

Dette er fra en trugetur forrje fredag. 4,5 time på truger. Hvor tror du jeg ble stiv? He he, hadde ikke mye behov for mer aktivitet resten av forrje helg... Denne uka har det regnet, snødd, sluddet, blåst. Men det har tint masse, men er fortsatt ikke vår på skikkelig her, men veiene, gangveiene og gårdsplassen er bare. Fått en tur ut, og har et par turer igjen jeg skal ta i helga. Prøver å motivere meg til å begynne å sykle til og fra jobb tre dager i uka, fin aktivitet til fjellsesongen starter igjen i slutten av mai, men er litt tungt å komme i gang med å sykle. Litt for langt, så krever muligens mer enn jeg klarer før og etter jobb.. Vi får se om jeg får mobilisert nok mot. Har du noen mål du ikke har nok mot til? Men lyset er nydelig nå. Ikke mange dager til det er lyst absolutt hele natta og det er absolutt nydelige turmuligheter nå. Bare vinden og regnet løyer, og om sola titter fram så smiler livet. Ha en fin lørdag, kjære deg. Nå må dagens familietur planlegges.

 

8 kommentarer

annebe

06.05.2017 kl.13:30

Det var fine sokker, delikate og pene :)) Er det sånt vær hos deg da...her er det jo sommer nå..men er meldt mer skyer fra i morgen .. Hvor langt er det til jobben din ? Syns du er flink til å sette deg mål og trimme.. jeg prøver å få gått ei lita runde et par ganger i uka, og klarer jeg det er jeg ganske fornøyd :)) Kanskje jeg kjøper meg sykkel snart også for nå bor vi jo på flata :)) God helg videre til deg <3

fjellgeitbundingen

07.05.2017 kl.09:38

annebe: Tusen takk. Ja, i år er nok et av årene det går rett fra vinter til sommer. Er nok 1 mil til jobben, så er litt langt, men burde gå noen dager i uka..Høres ut som det er midt i blinken med sykkel for deg, Anne. God helg til deg også

frodith

06.05.2017 kl.18:08

Her har jeg valset rundt i kortbukser og t-skjorte i dag, men i morgen skal det bli kaldere igjen...

fjellgeitbundingen

07.05.2017 kl.09:39

frodith: :) Herlig med litt mindre klær, men det er vel bare mai hos dere også ennå.. Har hatt 30 grader også her i mai et par år, men blir vel ikke sånn i år..

fruensvilje

06.05.2017 kl.18:30

nydelige sokker,norsk ull er nok varmt og godt,så en skulle sikkert vært flinkere å bruke det litt mer enn det vi gjør ) .

Håper det snart blir varme deilige dager for dere også,vi er nok borskjemt her for vi har hatt en overaskende sommeruke der kortebukser og bare tær har stått i fokus ,men nå får vi en uke med litt kjøligere temperaturer sies det,håper det ikke blir for kaldt for nå har jeg sådd litt i grønnsakshagen

fjellgeitbundingen

07.05.2017 kl.09:52

fruensvilje: Hei Connie, ble kjempe glad da jeg så du hadde vært innom og har kost meg med å lese de fine vårinnleggene dine :)

Hobbystua

09.05.2017 kl.13:28

Dette var nydelige sokker og ull er nok best og bruke på slikt. Holdbart og varmende:-) Men fysj så mye snø det er i traktene dine..:-)

fjellgeitbundingen

09.05.2017 kl.18:44

Hobbystua: Høres ikke ut som du vil dele snøen med oss? He, he, det var jo dumt. Ja, som du ser blir det nok å være helt grønt før snøen forsvinner i år. Hjelper ikke så mye om vi har fått tinesnø heller, når det kommer en meter med tinesnø, så tiner det litt sakte liksom ;) Der hos dere har dere nok ikke hørt om tinesnø, men her er det viktig for å få rask vår ;) Ren ull i sokker er nok ikke så holdbart, men varmt. Takk for ros. Tror disse ble både varm og holdbar. Blir spennende å se om norsk ull blir bedre og bedre i bruk..

Skriv en ny kommentar

hits