Klar for perfekt påske :D

Etter noen timer på morgenen, så genseren slik ut. Design: Birgitte L.Myklebost? Oppskrift funnet i Hjemmet uke 10-2017. Har brukt Viking Camel-Luxery Fiber. Holdt fint med 7 nøster, og med 79 kr per nøste ble det ca 550 for å strikke seg en genser. Etter skituren, ble genseren montert og trådene festet.Kjekk tvstrikk. Myk og litt fluffy. Varm, men ikke særlig flatterende på. Ser om enda tykkere ut enn jeg er i realiteten. Så har ikke helt bestemt meg om hva jeg gjør med denne ennå, men ønsker å strikke flere ensfargede gensere på tynnere pinner. Tar jeg den i bruk blir jeg iallefall ikke å fryse i påsken..

Noen bøker jeg kunne tenkt meg å lest i påsken er Harpisk, tre ønsker og Angelica.Ble i går skitur i lysløypa, mens ungene var på trening. Masse fine oppkjørte løyper og disse er godt klargjort fra oven til påske. Masse fluffy påskesnø. Ingen panikk for alle de som må tilbringe påsken i Tromsø. Trenger ikke dra til fjells, for å ha perfekt skipåske med kakao, appelsin og kvikk lunsj. Flere opplyste løyper på øya. Kan kombinere byliv og friluftsliv. Perfekt.

Men det er fortsatt lyst når ungene dro på trening kl 19. Ja her er skihytta, og jeg måtte jo hit en tur :)

Ble ingen grilling.

Men sikret meg ti på topp koden :)

Litt tåkede, så ingen utsikt.

Og når jeg en time senere var ved bilen var det begynt å skumre. Det blir lysere og lysere utover kveldene nå, og det kjennes fantastisk ut å kunne gå lyse turer på kveldene igjen :) Så greit å kunne gå på tur når ungene trener. Slippe å kjøre dem fram og tilbake. Slik vi bor er det ikke så enkelt å ta bussen.

 

4 kommentarer

fruensvilje

31.03.2017 kl.16:03

en fin genser,om du føler deg litt større med den på så kan du uansett ha den på under en jake når du er ute,med høg hals har eg tenkt meg att den blir vel varm innomhus ))

Flott tur ,det er nydelige bilder fra turen din ,herlig) selv gleder jeg meg til varme dager i fjellet uten ski på beina hi hi

fjellgeitbundingen

31.03.2017 kl.22:20

fruensvilje: Å, nei er nok litt dårlig sirkulert så blir helt fin inne uten noe under :) Så fort jeg setter meg må jeg ha ullteppe over beina ellers blir jeg nedkjølt. Enda vi har 22 grader inne. Jaja, nok om det. Ja, var gått å komme seg på skitur. Synes skiturer er fint. Prøver å leve i nuet, å nyte skiturene så lenge man har de. Selvom det er deilig med sommerturer også. Grønt, varmere etc.

frodith

31.03.2017 kl.21:03

Så flott genser :-)

fjellgeitbundingen

31.03.2017 kl.22:13

frodith: Takk, du positive :)

Skriv en ny kommentar

hits