Skalkeskjul "husarbeid"

Vi har fått dilla på Othello, og dette spilles daglig for tiden. Vi knives om å vinne. Oppå spillet ser dere et påskeprosjekt. Kan dere gjette hva det blir?


Så har jeg gjort kål på den engang kritt hvite håndduken. Den rekker til innerforet til tre par grytevotter. Samt ei rosa fille til garasjen ;)

Så rekte jeg opp strikkinga i går, da mønsteret ble feil. Jeg hadde nok ikke fulgt helt med. Jeg fortsatte å strikke å var tenkt å lage sokkene slik jeg hadde begynt dem, men innså at med flere fletter ville sokkene bli fastere og mindre elastiske, så da jeg var kommet litt lengre enn i dag, så rekket jeg opp alt og nå ble nok mønsteret rett. Jeg fikk mannen til å kjøre på trening fordi jeg mente jeg skulle gjøre litt husarbeid. Jeg har fått tømt to klesstativ og hent opp tre nye, men noe vasking og rydding kan jeg jo ikke påstå det ble. I morgen blir det svømming, så vasking er muligens urealistisk..Jeg gikk også på en karamellsmell, men i morgen må jeg bare hoppe av helgekarusellen, og være så sunn og fornuftig som jeg burde.

 

6 kommentarer

Siv Svanem

07.03.2017 kl.08:18

Fint med flettemønster. Jeg kan ikke og unngår alle mønster hvor det er slikt.

fjellgeitbundingen

07.03.2017 kl.16:12

Jeg lærte meg å strikke flettemønster for 2-3 år siden, jeg trodde som deg det var vanskelig, men det var ikke det. Kunne vist deg på 5 minutter. Blir fint også. Ellers er det mest rett og vrang. Kun denne ene omgangen innemellom hvor man må snu litt på maskene.. Siv Svanem:

ingrid

07.03.2017 kl.13:07

Kan det være en spisebrikke? Eller en liten duk? Jeg har enda ikke kommet i gang med gryteklutene, men har store planer om det.

Tror du jeg kan bruke gamle badehåndklær i stedet for håndduker? Da er jeg enda mer sikker på at det er "trygt" :)

fjellgeitbundingen

07.03.2017 kl.16:09

ingrid: Ja, gamle alminderlig tykke frottehåndduk/badehåndduk fungerte greit med et lag aliminiumsvatt . Har laget et innlegg mens du var borte om et par grytevotter og testet dem..

annebe

07.03.2017 kl.17:12

Aldri spilt Othello, men sikkert noe lignende :)) Og du har stadig litt å holde på med av håndarbeide :)) Jeg så svara i forrige innlegg.. artig og vite litt mer og det var utfyllende fine svar... hadde jeg måttet bo et annet sted er jo Danmark et land jeg liker... men jeg er nok veeeeldig stedbunden... så blir nok i Mjøndalen :))

fjellgeitbundingen

07.03.2017 kl.17:26

annebe: :) Othello anbefales. Lett å lære og lett å like. Kort tid å spille. Artig du likte det. Det er litt gøy med sånn. Er nok stedbunden jeg også. Til venner og familie..

Skriv en ny kommentar

hits