Debbie Bliss søndagssokker er kommet av pinnene og 3.turen denne uka..

Hei, og god kveld. Deilig å ta helg i går, å komme sammen med mann og barn igjen. I dag tok vi en tur over til Svergie. Været var meldt fint, og vi kjørte Slalåm i Bjørkliden. Små kjølig, og fablet masse i dag om alt det varme jeg burde strikket.  Tynne, langeknestrømper og en tynn shorts i deilig ull. Frøs i bilen, i heisen og i bakken i dag. Håper jeg ikke er i ferd med å bli syk. Men god trim likevel og sabla artig å kjøre på splitter nye slalåmski. Årets julegave, og ble enda artigere å kjøre. Mine dinosaurski ga ikke mye gratis.

På turen hjem var vindmøllene et fint syn mot kveldshimmelen.

Utrolig flott å kjøre hjem.


Riktignok en laaaang kjøretur på ca 21 mil fra Tromsø, men på returen stoppet vi på Senja og blir her til i morgen. Håper på en ny fin skitur på Senja i morgen. Vet av 2 plasser jeg kunne tenkt meg å gå..Bare jeg kommer meg opp i morgen tidelig.

Kommer ny bru på E 6 mellom Bjerkvik og Narvik. Hålogalandsbrua, og reisetida vil bli ca 20 min kortere mellom Narvik og Tromsø. Den skal stå ferdig i år..Et steg i rett retning.

I bilen til Svergie ble det selvfølgelig strikking, og søndagssokkene med garnet Debbie bliss ble i dag ferdig. Perfekte sokker til å ha nedi skoene.

Ikke lett å se alle flettene. I bilen på returen laget jeg garnnøste av ei hespe med Fjord sokkegarn 2, og nå skal oppskriften Søndagssokker forsøkes med anbefalt garn. Blir spennende. Tenker dette blir en julegave. 

Men nå er det duket for en kopp svart te og kladdkake. Pleier du å være i Svergie? Hva bare må du kjøpe?

 

10 kommentarer

frodith

04.03.2017 kl.23:10

Høres ut som en flott dag :-)

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.06:44

frodith: Hei Frodith, det var det. Hadde du en fin dag da?

handarbeidsglede

05.03.2017 kl.08:48

Så fine naturbilder - og kjempefine sokker!

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.16:31

handarbeidsglede: Tusen takk. De er deilig å ha på i sko. Helt tynne. Samtidig er de 80 % ull.

Margrethe

05.03.2017 kl.10:48

Så herlig tur da! Har ikke stått slalåm på 23 år..... oi...... tøffe sokker, du er god! :-)

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.16:30

Margrethe: 23 år siden. Oi, det var lenge siden. Nye ski var en verden av forskjell. Liker å kjøre jeg :) Takk, de ble ikke lik, men liker fargene i dem.

Hobbystua

05.03.2017 kl.13:17

Det hørtes ut som du og familien har hatt en superfin dag i bakkene,og med nye slalåmski så tenker jeg du fikk perfekte svinger. Lang reise over til Sverige for dere,men koselig og se noe annet også en bare på hjemtraktene. Er vel kanskje noe billigere og kjøpe heiskort der også? Men du fikk både strikket fine sokker så gjort flere tingen i samme slengen. Vi er ofte i Sverige og handler da vi nesten bor rett ved grensen,så det blir mye kjøttvarer og masse annet og ta med seg:-) Håper kladdkaken smakte godt etter turen. Det har jeg ikke smakt før. Ha en fortsatt fin dag og en god tur hjem.-))

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.16:28

Hobbystua: Takk, heiskortene koster omtrent det samme som hjemme, men er artig å kjøre i litt ulike bakker, ta det som en tur og handle med seg litt hjem. Så de bakte kladdkake på tv i et sånt konkurranseprogram, og den smakte deilig brownies. Nå er det middag på Senja ganske snart, så vender vi hjem.

fruensvilje

05.03.2017 kl.20:00

koselig med en tur til søta bror )fine sokker også ,er debbie bliss sokkegarn ? er vi i Sverige må jeg ha et par svære kvitoster,kaffe merke løfbergs lilla og knekkebrød hi hi

fjellgeitbundingen

05.03.2017 kl.21:30

fruensvilje: Debbie Bliss inneholder nylon, så det er nok egnet til det :) Men det blir tynne sokkr. Omtrent som trysilsokker..kvitosten dems er god og knekkebrød er jo bra :) Kaffen har jeg ikke vært borti.

Skriv en ny kommentar

hits