Luegnagsår og grytevottgnagsår..

Du har kanskje aldri hørt man kan få gnagsår av lue? Ikke jeg heller, men nå har jeg lært på den harde måten. For det er virkelig mulig. Nå har jeg ikke fått gnagsår av luebruk altså, men av å prøve å sy en lue i hop. Uten tutter og sånt. Ble ulike videoer og forklaringer på nett, men fikk det altså ikke bra. Endte med at jeg ga opp lua i går kveld. Et skikkelig gnagsår.


Jaja, så skulle jeg sy sammen grytevottens 8 deler i stedet da, men så fikk jeg gnagsår av grytevotten også. Må vel bare konstantere at noen dager har man bare ikke dagen. Noen dager er bare alt helt feilkoblet, og da er det vel ikke så mye mer å gjøre: enn å håpe på bedre vær.. Jeg trøsta meg med film og strikking. Deilig å slippe å tenke. Jeg gleder meg til det blir sånn med sømmen. Kan du sy uten å tenke? Eller strikke eller hekle uten å tenke? Jeg har i det minste hatt en aktiv helg. He he, og det hadde jeg visst uten å kunne huske det. Baksiden av leggene er bare så støle, og nå i dag er det ny dag og håp om minst 3 nye aktiviteter denne uka.

 

6 kommentarer

fruensvilje

27.02.2017 kl.08:31

jeg synes du er flink som prøver,og den som øver blir flink etterhvert.Jeg syr ikke så der blir jeg nok aldrig flinke hi hi ,jeg kan hekle litt men skuldra tåler ikke den bevegelsen,strikke får jeg til uten å tenke om det er rett oppog ned i glattstrikk hi hi

fjellgeitbundingen

27.02.2017 kl.18:26

fruensvilje: Hei, ja er sånn man lærer. Mulig jeg bare var for sliten i går..Kjedelig du ikke kan hekle, men bra strikking fungerer sånn :)

frodith

27.02.2017 kl.11:49

Gleder meg til å se den lua ferdig hvertfall :-) Den var fin i farge og mønster :-)

fjellgeitbundingen

27.02.2017 kl.18:25

frodith: Tja, det kan jo hende de begge blir UFO da..

Margrethe

27.02.2017 kl.21:36

Uff.... ikke alltid alt går etter planen hos deg heller! Jeg kunne en gang brodere uten å tenke.... men nå...... å nei! Klem :-)

fjellgeitbundingen

28.02.2017 kl.18:43

Margrethe: :) Men på tur kan du nok gå nesten uten å tenke, selvom du sikkert har mqnge tanker sånn som meg mens du går..

Skriv en ny kommentar

hits