Januarprosjektene og januar på sitt beste.

Desember sin sokkedille tok jeg med meg inn i nytt år. Det ble til herresokker.

Flere herresokker.

Så ble det litt kjedelig, og jeg fikk det for meg jeg måtte lage noe nytt til huset for å sprite opp de blå gardinene.  Jeg tok til mot å fant fram det multifarget garnet og en rest med svart.

Burde kanskje valgt en rest hvit?Så begynte jeg på et par ankelsokker av rester, men her ble det for lite garn. Får ikke tak i mer heller, så må gruble litt på dem. Fikk det for meg å lage et par blondesokker i str 39. Alt er lagt bort til gaver.

Nå har jeg begynt på noe i Mini sterk i hvit, rødt, blått. Det er verken Marius eller Norgesvotter. Så det håper jeg skal komme i februar.

Ellers er det beste i januar:

1.Besøkshelg

2.skiturer og trugeturer

3.Innekos med teppe, te, strikking og anno, Bones eller Tv.

4.Telefonsamtaler og gode bloggkommentarer.

5. Ned 2 kilo. Fikk fin belønning. Fra meg til meg. Mini sterkgarn og strikkebøker.

6.Sola kom tilbake.

7. Familien min. He he de ligger ikke nederst på lista altså, men noen ganger er de nederst når det ryker varmt i tenåringsheimet, og man må telle til ti, men den praten hører ikke til på denne lista ;)

Hvordan har din januar vært? Har du laget noe kreativt? Hatt noe gedigent å glede deg over? Ha en strålende tirsdag. 

14 kommentarer

frodith

31.01.2017 kl.18:12

Fine ting i januar :-) Deilige store sokker du har strikket :-) Koselige ting du hadde gjort også. Jeg har hatt en litt rolig men fin januar. Februar blir litt mer action, skal til Tromsø :-) Men jeg liker både ro og action jeg :-) Ha en fin kveld <3

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:43

frodith: Hei Frodith, kjekt med balanse der mellom ro og action. Vært på et stressmestringskurs i dag. Intressangt. Tror det er viktig å gjøre ting som gir påfyll i hverdagen.

fruensvilje

31.01.2017 kl.18:14

du har fått strikket en del i januar også du )) fine ankelsokker som kan passe godt i terrengskoa sommersdag )

Jeg har hatt fine dager i januar jeg også,klart noen ting kunne jeg vært foruten,men sånn er det no en gang i livet att ikke alt er noe å rope hurra for ))

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:45

fruensvilje: Hei Connie, ja er nok sånn for de fleste dessverre. Jeg er nå tilgjengelig på PM om det er noe du har lyst til å snakke om. Kan gjøre godt å skrive det av seg. Ser nok ut til du har strikket mer enn meg i januar, men har kost meg med det jeg har strikket.

Margrethe

31.01.2017 kl.21:40

Min januar har vært mye jobb.... mye turer.... mye kos! Prosjekt - åjada - holder på å lage kniv... i morra skal jeg sy slire..... må nok legge ut bilde på bloggen min etterhvert! Du har hatt en flott januar - det er lett å se! Klemmer :-)

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:48

Margrethe: Hei, hørtest ut til du har hatt en måned med mest godt? Knivprosjektet ditt er spennende. Elsker hjemmelagde kniver. Det blir spennende å se :) Januaren min har nok vært litt tung med helsa, men må forsøke å gjøre/tenke seg så frisk man kan igjen. Mye sitter mellom ørene.

natheless

01.02.2017 kl.08:32

Januar har vært en fin måned, selv om vinteren slett ikke kom. Vi har hatt sollys og tåke omtrent annenhver dag, jeg har gått mange fine turer i joggesko, jobbet masse med ting jeg liker, bakt og stekt, satt opp blomster, tegnet, malt, blåst såpebobler i kulda, fotografert og feiret fine dager. Ja, det har vært en fin måned. Nå blir det spennende hva februar har å by på. Du har jammen fått unna en hel masse og listen din var lang av fine ting. Lykke til i denne måneden :)

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:50

natheless: Hei, så glad du har hatt en fin måned. Du har gjort masse kult :) Blir spennende å se hva du finner på i februar :) Selv har min januar vært roligere, men sånn er det.

Siv Svanem

01.02.2017 kl.09:17

Det er alltid noe og være glad for. Fin liste du hadde da.

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:51

Siv Svanem: :) Ja, og det er viktig å minne seg selv på det.

annebe

01.02.2017 kl.13:09

Koselige strikketing ..og fine januargleder her hos deg :)) Mamma døde jo sist i 2016 så denne januaren har liksom ikke vært helt i gledens tegn...men noen småting som å kose seg med en kaffekopp eller slikt har man jo hatt .. Gratulerer med to kilo ned <3

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:53

annebe: Hei Anne, nei du har jo vært i en livskrise, så det kan man verken vente av seg selv eller andre da. Blir kanskje ganske meningsløst med sånne lister da. Liv og død er masse nok i seg selv...

ingrid

01.02.2017 kl.15:41

Jeg har sydd en hel del, og gledet meg over et nytt år som er i gang, og spesielt gledet meg til marokko-tur i slutten av februar ;)

fjellgeitbundingen

01.02.2017 kl.18:55

ingrid: Hei Ingrid, hadde vært i ekstase selv over sånn tur i vente. Artig du er sånn drivkraft med sying nå. Er inne i en strikkefase selv..

Skriv en ny kommentar

hits