Småkiip lørdag, men

 må fokusere på noe bedre. 1. Jeg burde være glad for å være frisk nok til å jobbe, istedetfor å surke over helgejobb. Synes bare jeg jobber hver helg. Ikke helt, men føles slik. 2. Det har kommet inn noen nye bøker i butikken. Kan ikke si annet enn at jeg ønsker disse.

Det holdt hardt å ikke kjøpe disse, men så var det jo den vektreduksjonen jeg skulle gjøre først, så jeg lot være å kjøpe. Hehe, hadde jeg kunnet skulle jeg gått ned 2 kilo tvert, og 3. Å ha motivasjon er bra. Sær motivasjon, og funker vel så lenge jeg ikke sprekker..Egentlig har jeg sikkert nok både votte og sokkeoppskrifter, men er jo artig å se på og strikke noe nytt. Egentlig er jeg kanskje litt hekta på strikke, hekle bøker,garn og stoff. Ja, er vel flere hefter og bøker jeg aldri har strikket noe fra. Men blar jeg i dem kunne jeg tenkt meg å lage flere ting. Nesten en hel samling :)

Jeg har fått ferdig et par blondesokker i str 38 i multifarget fabel. De ble ferdig i går, men i går var jeg helt tom og i dag har jeg vært travel opptatt av å rydde og ordne litt her før jobb i dag, så ikke tid å blogge om dem før. Jeg har begynt på neste prosjekt allerede. Håper bare det ikke blir et nytt evighetsprosjekt for der var tre farger i gangen der, og har noe dårlig erfaring med sånne prosjekt. 4. Men det å begynne på et prosjekt jeg har ønsket lenge er likevel morro og 5. Jeg tester nytt garn og det ser lovende ut. Sterk mini.

Egentlig håper jeg du har en bedre lørdag med venner, god mat, ut på byen, i armkroken til kjæresten eller lignende. Misforstå meg rett. Vil jo bare ikke egentlig ha fokus på jobb, garn og prosjekter en lørdag kveld..Kanskje du også har vært på jobb, har ull på hjernen eller så må du Kose deg videre. Ha en fin lørdag.

 

5 kommentarer

frodith

29.01.2017 kl.06:21

Fint å ha litt bøker, selv om man ikke BRUKER oppskriftene. Man må jo få litt motivasjon :-) Jeg følger ikke oppskrifter på NOE, men synes det er koselig med bøker og inspirasjon jeg også :-) Håper helgen har vært fin til slutt, uten for mye jobbing :-) Klemmer <3

fjellgeitbundingen

30.01.2017 kl.16:41

frodith: Hei Frodith, da er du super flink som klarer å trylle så masse fint ut av en tom tråd og ei heklenål. Det funker bra for deg også har jeg sett :) Mine prosjekter uten oppskrift er jeg i sterk tvil om. Selv når jeg konstruerer selv, så må jeg konstruere ut fra en annen oppskrift og synes ikke det er bra å veksle mellom trådtykkelser.

fruensvilje

29.01.2017 kl.10:45

skjønner jo att helgene skulle vært hellig og forbeholdt seg selv og sine,men du får glede deg til neste fridag ) det ble ikke mye kos i går på vår lørdag,rydding og bråtebrenning med hodepine og nakkeverk,men dagen var fin alikavel på sitt vis ,kvelden ble iallefall hyggelig selv om det gikk i strikk ))

Kjekt med nye strikkebøker ja og du er jo så utrolig flink også med mønster og tynnt garn,du får deg nok en ny før sommeren er her skal du se ) ha en fin søndag

Toveshobbykrok

30.01.2017 kl.10:23

Jeg har nok både ull og stikking på hjernen hihihih.... men sokkene dine var kjempe fine. Håper du får en nydelig mandag

fjellgeitbundingen

30.01.2017 kl.17:10

Toveshobbykrok: Hei, da er vi to. Disse sokkene er inspirert av den store sokkeboka til hun som skrev en hel bok om kluter. Hehe, nå husker jeg ikke hva hun het heller.Bittami?

Skriv en ny kommentar

hits