Så ble det natt før sokkene var ferdig og trådene var festet..

Svosj, så var denne dagen også over og det er på ny natt. Jeg burde ikke fortsatt vært her. Jeg burde tatt kveld. Innemellom er denne drivkraften fullstendig galskap. Det er virkelig så lite gunstig som det får blitt. Men sokkene er ferdig dere. Et par herresokker i str 44. Brukt fantasygarn og strikket på pinne 3. Flott, tynt sokkegarn I ull og nylon. Fargene liker jeg svært godt. Skiftningene er gode og gir harmoni i arbeidet. 

Men etter to sokkepar, et til dame og et til herre, så har jeg fortsatt restegarn. Vil det bli nok til et par ankelsokker av det petrolblågrønne? Jeg har ei oppskrift det er verd å prøve, så får vi se.

I jakten på meg selv er det fortsatt dønn stille. Men om ikke annet har jeg har satt meg et mål i dag. Delta på "svøm deg til Kroatia" med minsten. Det skal svømmes 10000 meter av meg og 2500 meter av han før 31.mars, så er vi med i trekningen av turen(e) til Kroatia. Tror det er tredje eller fjerde året vi forsøker oss på å delta, og holder vi oss friske så gjennomfører vi. Så kjekt prosjekt i disse kalde månedene. Men egentlig ikke et friskusprosjekt. Ja, i den forstand det er nytt, tøft eller annerledes, men likevel svært positivt og virkelig så mye lettere å hive seg i gang med når man har NOEN med seg og dette kan jo bli et viktig skritt i rett retning.. :) Å vinne er jo kun bonus om så skjer..

Jeg har sett "In heart of the sea" ,basert på Moby Dick, med mannen og eldstemann etter svømminga i dag, og jeg ramlet fullstendig inn i filmen og med strikketøyet mellom fingrene. Disse stundene er hellige, og setter enormt mye større pris på dem når man har vært aktiv i forkant. I morgen ettermiddag er planen å kose meg med blogginnlegg, veie restegarnet å forsøke meg på disse ankelsokkene og se del to av anno. Hvis ikke hodet ender over skolebøkene til minsten, mens jeg klør meg litt i hodet av prismer, trekantprismer m.m. Hva skulle man gjort uten disse tekstboblene? I dag var jeg til og med en god veileder og fikk han til å lese faktaboblene, og plutselig forstod han alt selv. :) De små gleder i livet..

Men nå må jeg ta natt om jeg skal komme meg opp igjen i morgen. Håper dere alle får en strålende onsdag. Både til dere som sover og til deg som er nattens dronning. Nå er det tid for tannpuss. God natt.

 

4 kommentarer

fruensvilje

04.01.2017 kl.09:07

god morgen.Ja her i heimen sov vi godt da du satt og tastet ) gode sokker har du strikket,liker att det er høge gode bråt på dem jeg )men slike tynne er gode sommersdag også og da kan bråtene godt være korte om dei skal brukes i lave terrengsko.

Svømme dere til Kroatsia ja,da håper jeg att det er basseng dere svømmer i og ikke i sjøen hi hi,lykke til

fjellgeitbundingen

05.01.2017 kl.00:59

fruensvilje: Hei Connie, det har du rett i. Det med litt kortere sokker til sommerdager. Tenkte jeg skulle lage noen ankelsokker etterhvert av restene. Noen elsker dem, men er klart en ide å lage dem litt kortere i brotet. Sokker til alle anledninger. Disse blir perfekt inni vinterskoene, tror jeg. Bruker mest trysilsokker selv og tenker et par tynne ullsokker ville vært bedre.. Hihi, neida hele svømmeturen er under tak ;)

Margrethe

04.01.2017 kl.22:43

Gøy å bli ferdig også! De blei fine :-)

fjellgeitbundingen

05.01.2017 kl.00:55

Margrethe: Ja, er godt å bare la pinnene gå og drømme seg bort i en film eller ei lydbok.

Skriv en ny kommentar

hits