Vil du følge meg gjennom sommerens hager?

Inntullet i tepper. Beina høyt. Slapt tilbakelent. Trassig dag på jobb. Tilbakefall med halsont og øresting, og da er bare det å stå slitsomt. Så inderlig lei av sykdom. Utenom jobb har jeg kun orket å være en sammentullet ball og se film. Vil, vil ikke på jobb i morgen. Vi får se. Ikke engang orket strikke..

Da er det hyggelig å se tilbake på de gode tidene. Til Sør Englands blomstrene hager.

Med roser i alle størrelser, farger og fasonger.

Og disse var super fine :)

Kan dette være en revebjelle?

Røde roser er noe av det fineste jeg vet..Mer revebjelle, i såfall har denne planten blitt brukt som hjertemedisin.

Steingjerder med de lekreste rosetrær.

Nydelige roseknopper.

En fryd for øyet.

Vill fotografering av blomster

dag etter dag i England. Ikke så lett å få roser til å vokse i min hage

så litt ekstra stas med et slik mangfold.

Liker også hvite roser.

selvom de røde er favoritten.

og er ikke Lavendel også en av de fineste blomstene med sin gode lukt.

:)

Denne var også flott..

Et rosentre med masse rosa blomster.

og en haug med primula :)

Takk for du ble med meg i de mange hager og parker :)

 

35 kommentarer

Elevele

18.11.2016 kl.00:00

Når jeg blir stor vil jeg ha en kjempestor hage med tusenvis av blomster :D

fjellgeitbundingen

18.11.2016 kl.07:10

Elin Slåen: Heisann, er det lenge til du blir stor da? Selv har jeg kommet til andres bugnende hager er de beste ;) Vært inne å lest om sjalusi hos deg. Tenker at jeg blir sjalu og tenker venner av det andres kjønn egentlig er litt ugreit, fordi de blir kilde til mye tøv, men man må jo se litt an om det er barnehagevenninna eller en i gjengen, så tenker det er greit så lenge de kommer når jeg er hjemme, og ikke bestandig når jeg ikke er der, liker ikke om mannen alltid fester uten meg eller ellevill flørting foran mine øyne med andre. Handler kanskje om tillit, men tror det like mye
handler om at man har sett at forhold ikke er 100 % garanti gjennom livet og jeg ville vraket min
mann om han var utro og det vet han. Tror ikke man trenger legge opp til at det blir sånn tilslutt. Tenker forhold går opp og ned, og at det er naturlig. Kanskje har du en venn som er mer glad i deg, enn du i han, så kanskje blir det rot om kjæresten din føles dust?

venkesstrikk

18.11.2016 kl.08:18

Så kjedelig å være syk. Føler med deg. Denne uka har vært fin for min del, selv med full rulle og nattåpent på jobb. Så deilig å mimre tilbake til sommeren og nydelige roser. Jeg er veldig glad i England. Eldstejenta har studert i Wales og jobber nå i England, så det blir en del turer dit. God bedring. Noen timer jobbing her, så er det helg;:)

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:42

venkesstrikk: Hei, så bra du har hatt en fin uke. Hørtest spennende ut med wales studier, og besøk dit. Kanskje du burde laget et innlegg om hva som er verd å se i Wales. Det ble jeg ikke klok på i sommer, så vi dro aldri dit.

fruensvilje

18.11.2016 kl.09:36

så mange herlige blomster,vi har mye å glede oss til ,slik er det fint med årstider,da kan vi glede oss til nye gleder ute ))

Ikke kjekt å være syk ,sender en stor gobedringsklem til deg ))

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:44

fruensvilje: Hei Connie, blir jo snart masse fine blomster inne. Pleier å ha det i jula, men er fint å gå ute med så masse fine blomster.

Margrethe

18.11.2016 kl.10:12

Å herlige sommerminner! Takk <3

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:45

Margrethe, ha en fin dag. Fikk lyst til å dele alle bildene fra hagene med dere.

Toveshobbykrok

18.11.2016 kl.13:16

Roser er bare nydelig. Absolutt en av mine favorittblomster. Her var det mange fine bilder, jeg satt her og drømte meg tilbake til sol og sommer. God bedring og ha en flott helg

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:46

Toveshobbykrok: Hei Tove, god helg til deg også. Deilig å drømme seg litt tilbake også :)

Greta

18.11.2016 kl.14:27

Hei kjære venn. Her var det jammen masse flotte blomster. Ikkje dumt å ta dem frem og kose seg med slike bilder når formen ikkje er så god. Er kjedelig å være sjuk. Da gjelder det å ta vare på seg sjølv. Får ein det att kan det bli enda verre å bli fort frisk. Du får ta ei rolig innehelg og bare pleie deg selv. Klem herfra

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:49

Greta: Hei, noen rolig innehelg vet jeg ikke om jeg klarer, selvom jeg burde. Turer tror jeg er uklokt, men kanskje siste mulighet å se sola før mørketida. Lurer på å kjøpe meg ei dagslyslampe, og har masse å gjøre

Elevele

18.11.2016 kl.17:38

Vel, bare drømmmeplassen dukker opp så blir jeg vel brått stor før jeg aner det kanskje :) he he..

Det kommer nok litt an på selve vennskapet i så fall, tenker jeg. Jeg har ingen guttevenner som jeg flørter med bare for å flørte med, om det hørtes logisk ut? :) På en annen side jeg er veldig utadvent og hyggelig, så noen kan kanskje misforstå slikt også? Jeg veit ikke. Jeg har nok blitt beskyldt for å flørte med andre sine kjærester av jenter, uten at jeg i det hele tatt har lagt merke til det selv, så jeg har kanskje større toleranse andre veien siden jeg selv ikke reagerer på slikt- jeg veit ikke :) Har man venner av det andre kjønn som kun er ute etter å flørte og være litt dust så kan jeg helt klart forstå at man ikke syns det er så greit at den andre part flyr sammen med disse hele tiden, eller kanskje til og med i det hele tatt. Litt må man liksom respektere alle veier :)

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:51

Elin Slåen: Håper du finner både drømmeplassen og drømmemannen, og at du får ha guttevennene dine :)

frodith

18.11.2016 kl.20:22

Masse koselige blomster, litt fint å se nå som det er så lite av dem UTE :-)

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:52

frodith: Du vet du begynner å bli gammel når du fotograferer blomster ;)

ingrid

18.11.2016 kl.21:19

Det er revebjeller, ja :) Men pass på, de er ganske giftige. Så her må man passe på små barn :)

fjellgeitbundingen

19.11.2016 kl.08:55

ingrid: Takk. Ja, revebjelle er giftig og heldigvis er ungene store og har sluttet å passe på dem der. Ikke plukker de blomster og ikke ville de plukket i en hage om de fikk beskjed om å plukke noen..

Elevele

19.11.2016 kl.12:52

Gutteennene mine kommer jeg alltid til å ha, det er det eneste jeg kan si med sikkerhet i dette livet <3

fjellgeitbundingen

20.11.2016 kl.09:04

Elin Slåen: Men om den rette mener det blir han eller dem da?

Liv Hege Skaflestad

20.11.2016 kl.13:00

Så mange fine farger og blomster, kjempe fine bilder :)

fjellgeitbundingen

20.11.2016 kl.13:21

Liv Hege Skaflestad: :) Takk, disse er tatt med Speilreflekskamera :)

Elevele

20.11.2016 kl.15:36

Da er han helt klart ikke den rette :) Vennskap vokser ikke på trær- noen av mine aller, aller beste venner er voksne menn, faktisk venner av familien fra jeg var liten bleiebaby, så å ofre et vennskap for en eventuelt kjæreste er for meg ikke et alternativ :)

fjellgeitbundingen

20.11.2016 kl.23:19

Elin Slåen: Nei, og når man føler det sånn ville jeg valgt som deg. Hvordan er det for kompisen din og evt. Kjærester av han?

Elevele

21.11.2016 kl.18:09

Pr i dag har bestevennen min ikke kjæreste, men det har sjeldent vært et problem, bortsett fra når han valgte å date søsteren min- hu er av den litt mer sjalu typen :P Ha ha..

fjellgeitbundingen

22.11.2016 kl.07:13

Elin Slåen: Tenker du gjerne må fokusere på det som sjalue typer, men tenker det er mer unikt at folk godtar det etter min mening. Kan så fort bli sårt, vanskelig, så å bli møtt med at man er sjalu tror jeg ikke er godt..

Elevele

22.11.2016 kl.18:17

Jeg trur kanskje jeg er heldig med mine venner, for sjalusi har liksom aldri vært et stort tema, what so ever når det kommer til kjærester verken den ene eller andre veien.

Jeg veit om noen som er av den crazy-typen, som jeg kalte de i innlegget mitt, som blir gale bare kjæresten får en melding på tlf, selv uten at sjalusi egentlig har vært noe tema. Altså, at de ikke har det "problemet" i forholdet at de har gjort noe på sin kant som kan skape sjalusi- altså sjalu uten grunn, som er det innlegget handler om- og det er jo bare helt trist. Både for den som blir "beskyldt" og den som beskylder. Det må jo være fryktelig slitsom å gå rundt å være helt "gal" for at kjæresten muligens får en meld mens den andre ikke er i nærheten.

fjellgeitbundingen

22.11.2016 kl.21:54

Elin Slåen: Ja, er kanskje trist og noen driver denne tanken langt og "fanger" hverandre, men jeg tror man kan forebygge ved å være åpen og fortelle både når man får melding eller telefon. Bygge tillit.

Elevele

22.11.2016 kl.22:13

Ja, åpenhet er jo veldig viktig :) Det er jeg veldig flink på for jeg har jo aldri noe å skjule, så jeg deler med glede alt jeg, selv om jeg ikke setter pris på om noen tar telefonen min for å snoke uten å spørre, for eks. Men spør de får de med glede passordet til telefonen. Eneste grunnen til at jeg har passord på telefonen er pga lommeringing. Ha ha

fjellgeitbundingen

22.11.2016 kl.22:23

Elin Slåen: Selv følte jeg det var unaturlig å holde kontakt med gamle exer, daglig kontakt med andre gutter fra skoletida, men mye for deres forhåpninger ikke er noe jeg vil holde liv i, vi må gå videre, men mannen holder kontakt med en av sine exer, og jeg synes det er greit så lenge han er åpen og deler, men at det fort kan kjennes veldig dumt også..

Elevele

22.11.2016 kl.22:34

I min familie så er det slik at exene betyr mer enn det selve familiemedlemmet gjør. Det er nesten ikke å overdrive en gang. Det henger kanskje i at i min familie har de det som "vane" å få barn med alle de er sammen med (nesten ikke å overdrive det heller), så en viss kontakt er det jo uansett. Men på fester, selskaper og den typen ting så er det nesten mer exer enn noe annet. Der har jeg satt en klar strek- de må gjerne være venner med exen min forsatt, men han kan bare glemme at han er velkommen på fester/selskap som jeg er litt ansvarlig for. Jeg blei rimelig forbannet når han for et år siden satt på 30 års laget til broren min og begynte å planlegge min 30 års dag sammen med moren min- da fikk han veldig kjapt beskjed om at han og halvparten av de som var på bursdagen til broren min ikke var velkomne what so ever! Jeg har ikke sett han etter det. Ha ha..

Søskenbarnet mitt vil veldig gjerne ha exen min her nede i fra som gjest i konfirmasjonen sin til våren. Jeg har godkjent det, jeg trenger ikke underholde han uansett :) Får han seg ny dame til det kommer han garantert ikke uansett. Får han greie på en ny i fra min side tviler jeg på at han kommer uansett. Vi gikk i fra hverandre i vår, men har på en måte beholdt en god tone uten at vi treffes så mye :) Helt greit, men jeg liker best å ha exsene mine på avstand under visse situasjoner altså. Jeg kan gjerne ta en kaffe med de hvis vi er venner, men jeg ber de ikke med på fest og slikt med familie og sånt :)

fjellgeitbundingen

22.11.2016 kl.22:42

Elin Slåen: Tenker at om man har barn sammen må man være venner for ungens skyld, men å feste sammen hver gang er sikkert ikke for alle. Jeg tenker det ofte kan være vanskelig for begge å komme seg videre om man fortsatt er en del av den andres familie. Ikke så ofte begge vil bryte ut av forholdet. Den som ikke har brutt ut vil ofte gjerne inn igjen i varmen, og det er fort noen blir alvorlig såret. Varig såret. Jeg er vel mer en enten eller person. Om jeg er med så er jeg med. Ellers er det bedre å trekke seg ut av det..

Elevele

22.11.2016 kl.23:29

Det teite er jo gjerne at disse exene i utgangspunktet var bestevenner, eller i alle fall veldig gode venner med en onkel, eller noe, så de dro liksom aldri så langt, for å si det på den måten. Og de har ofte med seg den nye flammen i tillegg. Jessda. Det var ikke tilfellet med min ex, han bare bestemte seg brått for å bli "bestevenner" med alle mine venner og familie i ettertid. Irriterende nok. Men men, jeg dør ikke av å være på samme fest som han (jeg er kun med på spesielle anledninger) for jeg greier fint å la være å menge meg med han :)

fjellgeitbundingen

24.11.2016 kl.00:32

Elin Slåen: He he, er jo enten det eller ta han tilbake..

Elevele

24.11.2016 kl.10:47

Ha ha- han dro til Thailand, eller noe sånt og skaffet seg en kone der :P Å ta han tilbake har aldri vært aktuelt og det er ikke noe han har vært interessert i heller, heldigvis, så det har ikke vært noe problem at han har vært i selskap sånn sett, det er bare irriterende :P

Skriv en ny kommentar

hits