Mange julegaver i boks..

To små gutter burde hatt en liten gave, så prøvde meg på å sy pacman pannebånd, men de ble visst passe til meg og ikke et barn..Så da blir det buff istedet.Flere voksne menn setter pris på pacmanbuff.

En buff til ulike fasonger..

Flere damebuffer til slekt og venner som skal ha gave.

To buffer til ungjentene som skal ha gave. Gjerne med en penge ved siden av.

Enda en damebuff.

Så en buff til en ung gutt med en penge til.

Og to buffer til de andre gudsønn tenåringene. Med en penge i.

Disse buffene går til både jente og gutt med grått for.

Ble sydd en helt svart buff og en blå og svart buff til mennene.Og selve syinga gikk bra. I allefall for det meste. Bortsett fra at jeg sydde det ene pannebåndet på retta. Isj, bare å rekke opp.. Når jeg ser tilbake på går dagen og hva jeg har laget undrer jeg meg over det. Nesten litt imponert,  fordi jeg var syk og ikke i form i går. Halsondt, neseforkjølt, tett, fryste, øresting, muskelondt og slapp. Ble tidelig kveld, og har vært litt bedre i dag, men presterte å glemme farsdagen på morgenen i dag, så vi må vel gjøre det godt igjen en annen dag..Har du glemt farsdagen noen gang, eller en bursdag? 

Så nå mangler 3 julegaver som er bestilt og 8 gaver å kjøpe, hvorav 2 av gavene mangler bare en del og hele 34 gaver er helt klare. Dette ligger godt an til at jeg blir ferdig i uka som kommer. En av gavene jeg finner tricky er til Oldemødrene, og som må sendes. Takknemlig for forslag. 2 vet jeg hva jeg skal kjøpe til. Til mann og barn er det også vanskelig. Når det gjelder alle andre juleforbredelser har jeg ikke kommet i gang ennå, verken med baking, lysstøping eller vasking, må jeg bare bli i form igjen kjapt og tåle masse arbeid samme dag..Ha en fortsatt fin søndag kveld, kjære leser.

12 kommentarer

annebe

13.11.2016 kl.22:30

Jammen godt i gang med gavene du da..og fine blir di også :)) Er nok noen uker til jeg er i gang med juleforberedelser :)) Her er det stort sett bare guttane som er innom i jula..og kanskje mamma og mor på julaften :) Da jeg var frisk var det jo mer kaffe besøk og slikt her og da måtte jeg bake litt mer :)) Skulle noen komme innom nå så har jeg alltids is i fryseren :)) God natt <3

fjellgeitbundingen

13.11.2016 kl.22:40

annebe: Hei Anne, god natt til deg også. Takk for det. Er deilig å være godt i gang. Vi har jo mange vi pleier å kjøpe noe til. Baker vel mest for guttens skyld jeg. At de skal få et forhold til småkakene. Vite hva de heter etc. De setter også
pris på småkaker.Ellers er det ikke om å gjøre. Fort det blir
for mye. Is i fryseren er jo enkelt og greit :) Får kjøpt på bakeriet vi også om det er det om å gjøre, men lukta og bake sammen er artig når ungene er små.

fruensvilje

13.11.2016 kl.22:50

mange flotte buffer her ,likte pannebånde også.

Synes du hadde sykt mange gaver å kjøpe da,gir dere til alle i slekta ? til oldemødre synes jeg det er greit å gi mat,noe dei kanskje ikke unner seg selv,eller noe varmt i ull da dei ofte fryser mer enn yngre personer )) du finner nok ut av det skal du se

fjellgeitbundingen

13.11.2016 kl.23:23

fruensvilje: Hei Connie, tusen takk. Får se om det blir flere pannebånd etterhvert. Vi kjøper nok ikke til hele slekta, men til barn, foreldre, steforeldre, besteforeldre, søsken og følge, deres barn, venner, venninner, gudbarn og deres søsken. Så det blir nok en god del. Enda har vi kuttet ut noen, men så har nye kommet til. Men buffer gikk forholdsvis raskt å lage, og fungerer nok i gave for flere. Ulltrøye kunne vært en glimrende ide til oldemødrene. Skal se hva jeg finner i morgen jeg.

fruensvilje

14.11.2016 kl.08:00

hos oss har vi sluttet å gi til søsken og alle tantebarn som er konfirmerte,er bare jeg som har plusset på min egen søster igjen )) ellers blir det bare til egne barn og barnebarn + litt go julemat til foreldre ))

fjellgeitbundingen

14.11.2016 kl.17:30

fruensvilje: Hei, ja blir fort mange, men blir ikke så mye på hver, selvom jeg ønsker det skal være noe skikkelig som mat, noe jeg vet de bruker eller innemellom penger. Blir ikke slik at foreldre, oldeforeldre heller får dyrere gaver. Har satt en gavesats per gave, men noen ganger finner vi noe litt dyrere og passende til enkelte og da blir det sånn det blir. Pleier å bruke litt tid på å lage
noe også, og tenker et par sokker i skikkelig garn er gull verd for mottaker som liker sånt..

Greta

14.11.2016 kl.09:10

Hei og god morgen. JAmmen ahr du vært effektiv midt i forkjølelsen din. Du ahr mange gaver å ordne ja. Det er slik vi hadde det da det var ein del tante og onkel gaver. OG den eldre generasjonen levde. No er mange gått bort og mange ahr blitt voksne og skaffa seg egne familier. Da minker det med gaver. Sjølv om det øker att no da. Med egne barn, svigerbarn og barenbarn hehe. Har ikkje begynt med julebakst her heller. Må vel det i år kasnkje. Vi får sjå. Ha ein flott dag. klemmen

fjellgeitbundingen

14.11.2016 kl.17:39

Greta: Ja, blir nok slik her etterhvert også håper jeg, men har flere som begynner å bli store og er vanskelig å avslutte gavekjøp, men begrenser det heller litt etter hva man har råd til. Litt ekkelt å skulle slutte med gaver også, men skal man kjøpe til tantunger som får egen jobb etc. Ser vel ikke helt den, men er vel egentlig dags å ta det opp. Før de får egen familie kan det vel bli glissent under treet til disse og vi er jo knyttet til både de og flere unger utenom som er konfirmerte.

Siv Svanem

14.11.2016 kl.09:31

Fine julegaver.

fjellgeitbundingen

14.11.2016 kl.17:30

Siv Svanem: Takk :)

Hobbystua

14.11.2016 kl.18:56

Her har du laget mange flotte julegaver til både små og store . Men du har visst mange og gi til så det er nok smart og komme i gang. Har heldigvis ikke så mange som skal ha pakker lenger men noen blir det jo. Tenker det blir litt baking utover og denne gangen skal det heller ikke bli for mye av det gode heller. Men litt må en jo ha og så får en heller bake det som en vet blir spist opp. God bedring til deg og ikke stress for mye med alt du håper og få gjort,,det blir en ikke i bedre form av heller:-)) Jul blir det i år også uansett hva en får gjort ...eller ikke gjort.-)

fjellgeitbundingen

14.11.2016 kl.20:52

Hobbystua: Takk for det, snille du. Du har bra rett i at jula kommer uansett. Blir spennende å høre hva du vil bake da :) Formen var stigende i dag, men føler meg litt sliten igjen i kveld, men fikk shoppet litt etter jobb i dag også, så nå har jeg fire julegaver igjen. Til mann, barna og svigerfar, men er black friday 25/11, så da tenker jeg å gjemme de dyreste tingene. Har bare ikke bestemt oss helt for om det blir ting eller penger på ungene, eller hva mannen skal få.Til Svigerfar har jeg funnet gave, men den er litt dyr, så jeg håper det blir salg på hele butikken den 25..

Skriv en ny kommentar

hits