Søm til besvær..

Syv buffer ble ferdigstilt i går, og skal bli julegaver. Var innom å kjøpte litt nytt stoff til gutt/mann buff i går, da jeg innså at stoffet jeg hadde igjen var litt for feminint til hannkjønn ;) Når jeg satt på gulvet og skjærte til buffer på stua blir det rimlig kaotisk, og selvfølgelig ringte mannen å sa vi fikk besøk. Nådde å gjøre meg ferdig med skjæringa, men måtte bruke tida på rydding, istedetfor mer søm, men har tenkt meg å sy herre/guttebuffene ferdig i dag, og når det er gjort tror jeg at julegavene begynner å komme i boks. Hvilke planer har du i dag? 

 

26 kommentarer

Tante Jul

12.11.2016 kl.12:48

I dag vil jeg måke unna litt rot i huset, særlig rundt arbeidsplassen min, og jeg håper det vil gi meg luft til å tenke klarere.

Jeg skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å sy. Hos meg er de hjemmelagde julegavene oftest spiselige, og det betyr at jeg ikke kan begynne på dem før de siste ukene før jul...

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:25

Tante Jul: Hei, så koselig at du legger igjen kommentar hos meg. Krever nok ikke så mye tålmodighet å sy buffer da, men jeg måtte bli venn med symaskina først, og det kan jo hende det er det eneste som mangler hos deg også, men tar du et sykurs da er det kanskje gjort? Selv synes jeg det krever mer tålmodighet å lage noe spisende. He, he skal jo helst få det pent også..Er alltid hyggelig å få ryddet opp litt. Synes bare det er litt pes å rydde og vaske, men etterpå er det deilig. Håper du har fått gjort det du skulle på den fronten og at du i kveld kan nyte jobben som er gjort..

Helene Viktoria

12.11.2016 kl.13:12

dagens planer er å strikke ferdig en julegave. Etter det jeg holder på med nå, så er det en julegave igjen, også kan jeg gå tilbake til vanlige prosjekter igjen :)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:26

Helene Viktoria: Hei, så flink du er. Deilig å få ferdig noen gaver.Hvilke vanlige prosjekter er det som venter eller lokker?

venkesstrikk

12.11.2016 kl.14:43

Supre julegaver. Hjemmelaget er best! Her blir det enten hjemmelaget, eller ting fra butikken min. Greit å slippe å stresse rundt etter gaver. Ellers har jeg trimmet ute et par timer i nydelig fønvind. Nå er jeg hjemmealene og kan gjøre akkurat det jeg vil. Deilig det også av og til. Kos deg med besøk

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:32

venkesstrikk: Hei, så koselig du har fått deg en tur i dag. Det unner jeg deg. Her har jeg blitt syk, så jeg har tatt det med ro i dag. Tror det er kraftig forkjølelse, men har fått sydd ferdig det jeg hadde tenkt å sy. I går koste vi oss med besøk, men når de var godt ramlet jeg i hop..Hva selger du i butikken din da? Hvor ligger den da?

frodith

12.11.2016 kl.14:46

Jeg har vært og kjøpte kollegagaver jeg. På TGR :-) Og ellers vasket opp litt og vasket, og vært på kafe. Fornøyd med dagen .-)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:36

frodith: TGR? Hva er det slags butikk? Du har vært flink å fått både nyttig og koselig ute av dagen din, Frodith :)

annebe

12.11.2016 kl.14:58

Ja man må vel rydde bort litt om det kommer besøk , i alle fall om du ikke har et eget "syrom" :)) Så de fine naturbildene også :)) Har vært å ordnet litt småting for mamma på sykehjemmet og handlet. I kveld blir det tv og god mat :)) Kos deg med kvelden <3

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:39

annebe: Så koselig med tv og god mat.Fint for mammaen din å få litt hjelp og få handlet.Nei, her er nok ikke rom nok for eget syrom. Liker å sy på stua da, men er litt styr om det kommer besøk når det ser som verst ut ;)

Moving On

12.11.2016 kl.17:12

Hei godeste du.

Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen kommentar her inne med deg.

Du har blir rå på de bøffebe dine:) tenker de blir noe fine og bra julegaver og gi videre til andre. Ingenting er som hjemmelagede gaver!:)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:44

Moving On: Hei fineste, det var godt å høre fra deg :) Hvordan går det? Du trenger ikke svare på det om du ikke vil. Jeg tenker på deg innemellom. Ja, har blitt noen buffer nå og de håper jeg blir fine smågaver eller tilleggsgaver. Liker ikke å gi "bare" penger til jul. Disse buffene passer nok til de fleste som går turer, leker, trenger litt varme klær på jobb etc. En buff er realt å ha selv på
sommeren her oppe..Ha en fin dag, fineste..

Helene Viktoria

12.11.2016 kl.18:47

Jeg tenkte å strikke et par babyluer (har ei venninne som har fått baby og ei som straks får), også vil jeg prøve meg på sokkestrikking med fire pinner.. prøvde fire pinner i stad og det ble bare knot ;) ellers et nytt skjerf og en lue, også ønsker samboeren min seg en strikka lue og et skjerf til :)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.18:52

Helene Viktoria: Hei, så koselig strikk da. Må ikke gi deg med sokkestrikk. Det går seg til med pinnene etterhvert..Skjerf og lue går sikkert lett, men er masse jobb med skjerf da..

Moving On

12.11.2016 kl.19:11

Hadde jublet hadde jeg fått noe hjemmelaget. Så er jo en fin ting. Så du kommer til og glede mange me de der.

Her kunne de gått bedre.

Sonde og intravenøst er hverdagen.. men for lavt blodtrykk, svimmelhet og dagelig blodprøver. Fikk nettopp påvist struma i tillegg..

Men de positive er at vekta har gått sakte men sikkert oppover.. det er velsig godt tegn.

Men kjenner jeg er lei av sykehus og være lenket fast til et stativ og mye ledninger hele tiden.. men håper det snart er over så jeg får kommet meg ut herfra- selv om de da bare er tilbake på psykiatrien!! Haha

What a life!! Hahahah

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.19:21

Moving On: Hei, vet du jeg har lyst til å sende deg en oppmuntring i posten. Får jeg lov? Litt styr både med sonde, intravenøst og blodprøver kanskje, men hihi kunne jo vært verre da. Hørte en gang om en som lå på sykehuset i ukesvis med rumpefistel. Måtte skylles i dusjen daglig og var visst ondt å sitte og ligge på rygg/baken..Men forstår det ikke er så morsomt, men nå etterhvert kan du kanskje gå tur med stativet. Se om du finner noen å glede hver dag..I dag har du iallefall gledet meg med å kommentere. Klem

Moving On

12.11.2016 kl.19:33

Godeste du<3 selfølgelig får du lov, men du skal slippe det- det her er oppmuntring nok skal du vite!!<3

Litt styr ja- mener mye bedre og når jeg lørernog vaske,mate og rense sonden selv, så er jeg nærmere og komme tilbake til psykehuset.

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.19:39

Moving On: Du er nå søt, men hadde jeg ikke ment det hadde jeg ikke sagt det :) Samme adr. som sist? Må vel bli frisk igjen jeg også først, men når jeg blir det kommer det en hilsen :) Høres ut som du trenger litt mer energi for å lære det. Du er jo ellers oppvakt og flott, å vil sikkert lære dette lett..

Helene Viktoria

12.11.2016 kl.19:34

Skjerf tar tid ja :) men det havner langt bak i rekka. Skal prøve på sokker, men spørs om jeg skal spørre om hjelp hos mamma :)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.19:40

Helene Viktoria: Hei, ja det er sikkert lurt om hun viser deg litt med første sokken .

Moving On

12.11.2016 kl.19:45

Ja det er samme som sist gitt.

Bli frisk du også ja, ikke greit å ligge syk.. så mye mye myyye god bedring til deg også godeste du!

Ja lærer litt hele tiden, så kan det meste, bare bli trygg på meg selv bok til p gjennomføre det!:)

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.21:23

Moving On: Så bra :) Ja, he he bare litt allminderlig muskelverk, rennende og tett nese, lett øreverk, slapp her da, så går vel over bare jeg tar det litt med ro. Fått ferdig julegavebuffene i dag, men du og du så slitsomt og kaldt det var å sitte på den stolen, men nå har jeg sett en film og fått servert et karbonadesmørbrød og litt pommesfrits, så livet er ikke så verst tross alt. Selvom jeg egentlig hadde sett for meg ny tur i dag og begynne å vaske litt rundt. Men verken fjellene eller skiten går sin vei, så det kommer flere dager ;) og slik er det for deg også. Du må bruke litt tid å bli trygg på de tingene der og 600 kcal er en begynnelse..

fruensvilje

13.11.2016 kl.08:14

fine julegaver dette,kjekt med hjemmelaget og farger og mønstre som ikke selges i butikken )),men det hadde vært hyggelig med et arbeidsrom så du slapp å rydde vekk hver gang det dukket opp gjester da hi hi ,nydelig tur i fjellet har du også fått såg eg ) ja er forma tilstedet så er det godt å benytte dagslyset når en har den ) ønsker deg en koselig søndag

fjellgeitbundingen

13.11.2016 kl.21:36

fruensvilje: Hei Connie, får vel arbeidsrom når ungene blir voksne. Inntil da får det være sånn. Holder på på spisebordet i stua, så godt mannen takler litt rot innemellom og de fleste gjester tåler litt rot om de kommer uventa ;) Men har de sagt fra rydder jeg opp..

Greta

13.11.2016 kl.15:42

Hei snuppe vennen. Så dagene blir ikkje alltid som du hadde planlagd heller hehe. Godt å lese at andre også ahr det litt slik. Blir nok flotte buffer det der. Tenker meg at det kan vere greit med litt maskulint stoff til herrebuffer også.

Du rekker nok å få dei ferdig seinare. Eller det var vel i går dette da elelr var det fredag. JA ja. Kjekt med besøk og greit å få rydda vekk stoff og tilbehør fra golvet før dei kom. Håper dere koste dere med besøk vennen klem

fjellgeitbundingen

13.11.2016 kl.21:38

Greta: Hei Greta, var nok fredag dette :) I går var jeg bare inne og ikke i form, men fikk sydd litt likevel. Fint det var rimelig ryddig her også. Takket være gjestene som kom. Ellers ville jeg sydd mer og gjort ingenting i går..

Skriv en ny kommentar

hits