Evinderlige ynnskyldninger for ikke å trene? +++

 

På dager som i går lurer man bare på hvordan man skal overleve vinteren. Ja, når man fryser så veldig allerede og det bare er fem minus, og du vet at det vil komme dobbelt så kalde dager. Når du kjenner deg gjennomfrosten mens du sitter inne, og aldri fikk varmen i deg etter jobb enda ulllongs er kommet på. Enda du bruker votter, buff og lue på jobb. Nei, isj. Da holder ikke noen utfordringer her og der. Da er ikke det nok for å komme seg ut å gå tur..Da trenger man fysisk å draes ut. Hver celle i kroppen bare stritter så i mot, men utfordring er utfordring. Tar med meg minsten, og matta og strikken. Tenker å varme opp med dans, men minsten synes det er såå kleint, så vi ender med å løpe rundt i huset til vi blir andpusten og så treninger vi styrke på matta og egentlig har vi det ganske kos og endelig så begynner jeg å få varmen i meg igjen..Etterpå skal jeg fortsette med julegaver, men ender med å lage julekort, barselskort og bursdagskort. Hmf, ikke helt fornøyd med maskulinitetenI bursdagskortet, ellers er jeg ganske fornøyd. Hihi, lurte på hvorfor i allverden jeg skulle blande en kanin inn i miksen med bassgitar og fete biler. Ja, de er inne i kortet de da :)De fleste julekortene synes jeg ble grei..Skjønt det siste ble iKke så bra, synes jeg. Føles mer krevende å scrappe enn jeg hadde trodd. Det krever litt  å finne gode sammensettninger.Har også lest en bok til av Jill Mansell, som heter "Fristet over evne"men den var ikke like god som den jeg leste sist av samme forfatter, men var absolutt helt grei.


 

8 kommentarer

fruensvilje

09.11.2016 kl.18:20

du står på du,skulle sprunger litt rundt jeg også for jeg får overhode ikke varmen i føttene i dag,sitter i tskjorteså her er ikke kaldt,trur eg skal ta et varmt fotbad ))

Nydelige kort,likte kaninen eg )koselig å lage slike kort iallefall

fjellgeitbundingen

09.11.2016 kl.20:46

fruensvilje: Hei Connie,takk for det, litt må man gjøre.Sikkert lurt med et fotbad da eller en varm dusj med kalde føtter. I dag har vi vært på Bowling med ungene, så nå skal jeg inn å nyte at det fortsatt er varme i ovnen, spise kvelds og drikke te. Ha en fin kveld.

Margrethe

09.11.2016 kl.18:23

Nei, jeg har ingen - og trenger ingen - unnskyldninger for å ikke gå ut....... elsker å være ute selv om det er minus 7 her nå! Kler meg så jeg ser stappa ut, og ut å gå! Korta dine er lekre - det er en flott hobby! Klemmer <3

fjellgeitbundingen

09.11.2016 kl.20:43

Margrethe: Heldiggris, som alltid er motivert. Misunner deg virkelig den.Når jeg er kald, så hjelper ikke gode klær. Kun opptining i dusjen etterpå. Men hadde jeg vært naboen din, og vi hadde gått sammen, så hadde jeg aldri sviktet deg på tur (hvis jeg ikke var syk da..)
Takk for det, kan nå bli litt ymse med de kortene ennå.

Greta

09.11.2016 kl.18:53

så flink du og minsten var da. Eg er jo så heldig at eg må på trening to ganger i uken eg da. Eller må og må, men har avtalt at eg gjekk å trente åleine i går og så skal eg trene med fysio og kanskje få litt behandling i morgen. Da har eg to ganger denne uken også. Men må prøve å få til litt bevegelse i helgen også tror eg. Sjølv om vi skal på julefamiliefest på lørdag. Det blir kjekt.

Kjempefine julekort og andre kort du har laga. Slikt imponerer meg ja. Holder ikkje på med noe slikt liknende lengre eg. HA ein flott kveld min venn i nord.

fjellgeitbundingen

09.11.2016 kl.20:40

Greta: Hei Greta, så koselig at du er innom bloggen nå. Ble jammen litt støl etter treninga i går også. I morgen blir det møte og ikke trim. Hmf..Så fredag og en dag i helga må jeg ut å gå eller annet..Nå skal jeg sette meg med julekrybbeprosjektet, kvelds og skam, tror jeg..

venkesstrikk

11.11.2016 kl.09:18

Så flink du er med den treningen. Ble trening på meg sist helg og satser på å få til noe både lørdag og søndag, denne uka har jeg vært opptatt etter jobb hver dag, fornøyd bare jeg får vært litt ekstra sosial akkurat nå, så får det helsestudioet ligge der å lokke. Takk for tips til bok. Jeg elsker bøker!

fjellgeitbundingen

12.11.2016 kl.11:27

venkesstrikk: Blir ikke de lange turene på denne tiden, men målet er å holde seg litt i aktivitet, så man fortere kommer seg i form til våren. Fint å være litt sosial også.

Skriv en ny kommentar

hits