Det store november prosjektet..

I går kveld fikk jeg laget en ny prøve på pinne 2,5 og i raumafinull, og denne ser ut til å bli mer som jeg har tenkt i fasong og størrelse. Mot den i Lingarnet på pinne 2 som verken ble riktig i fasong eller størrelse. Lurte egentlig på om jeg burde laget denne i hvit og grått, men skal gjøre ferdig en prøve først så får vi se hva jeg ender med. Kommer mer oppdatering etterhvert. Liker å holde noen hemmeligheter før jul, men kanskje du vil få litt julestemning ved å se innom håndarbeidsinnleggene framover. Må kanskje se om jeg klarer å skape litt i allefall.

Tenker ellers på julegaver for tiden, og har vært innom å sett etter gaver etter jobb hele uka, men eneste jeg har funnet er noe krims som skal være med et par votter jeg har strikket og en turbok til ei god venninne. Jeg lurer på hvor julegavelista mi tok veien. Må vel se om jeg finner den igjen. Ellers burde jeg begynne å vaske huset, og kanskje goro og smulteringer skulle bakes nå i november, støpe et par ladninger med lys, samt sjekke om ungene vil ha kalender i år og hvilken. Det har vært aktivitetskalender i flere år. Med en aktivitet hver dag. En del julegaver er alt i boks. De første ble kjøpt i sommer. Men gjenstår en del. 

Litt kaos i hodet i dag. Har noe kinkig på jobb å arbeide med, og vet ikke helt hvordan jeg skal løse det. Ikke vært i slike problemstillinger før, og synes det er vanskelig å løse det. Hvordan skal man lede andre på rett vei? Når det virker som problemet er holdninger? Hvordan skal man jobbe med folks holdninger på en god måte? Synes det er spesielt vanskelig å si noe om..Sliter med å sette ord på det. For meg er det jo en selvfølge med ærlighet, pliktoppfyllenhet og det å komme når man skal. Liker ikke unnasluntring, dårlig arbeidsmoral og lyving. Men hvordan i all verden skal man gjøre det når folk tydeligvis har en annen måte å tenke på?

 

 

 

  

10 kommentarer

venkesstrikk

03.11.2016 kl.18:49

Det der er skikkelig vanskelig. Noen forstår rett og slett ikke hvordan en skal oppføre seg. Lykke til med jobben, kanskje du rett og slett bare skal spørre vedkommende hvordan han vil ha det på jobb og hvordan han vil at andre skal vere? Slike personer hater å bli fortalt hvordan de skal gjøre ting, men når de gjennom coaching kan komme med ideer går det mye bedre. Få de til å se på seg selv i andres øyne, hvordan vil jeg at andre skal se på meg? Hvordan ville jeg likt meg selv som min egen kollega?

fjellgeitbundingen

03.11.2016 kl.21:21

venkesstrikk: Hei, Venke det der er tricky. Jeg er kanskje ikke så god på å veilede noen når det blir slik. Virker bare som vedkommende kommer ut med piggene når jeg spør hvordan det eller det gikk, og ja, er dårlig på å ta i mot kritikk og den ene gangen bare nektet hun. Nei, jeg er litt opprådd over situasjonen.

Margrethe

03.11.2016 kl.20:18

Hmm - kjedelig med sånne jobb-problemer! Får håpe du finner en god løsning <3

fjellgeitbundingen

03.11.2016 kl.21:15

Margrethe: Ja, jeg også.

fruensvilje

03.11.2016 kl.21:40

skal tro hva du strikker ? er det ikke lue ? ja ja vi får vel vite til slutt hi hi .

Veldig greit å bestemme seg for hva en skal kjøpe i julegave før en går på butikken,da slipper en å lete uten å vite hva en egentlig leter etter ))

Kjedelig med jobbproblemer,krysser fingrane for att det løser seg snart

fjellgeitbundingen

03.11.2016 kl.22:33

fruensvilje: Ingen lue, nei, men he he ser den. Håper også det ordner seg..

Greta

04.11.2016 kl.09:58

Veldig spent på dett porskjektet ditt vennen. Men har noen tanker på kva det kanskje kan være, men vil ikkje sei noko enno nei.

Skal begynne å tenke julegaver straks eg og. No venter eg jo egentlig bare på å få en del ønsker da. Så kan eg sette igang. I dag blir det kanskje utebukse til meg. På tide å skifte ut den eg brukte da eg jobba i barenhagen. Det er jo lenge siden siste forsøk der. Så buksa er vel 15 år.

Sånn jobb problemer kan være utfordrende ja. Tror nok du finner ut av det. Du får ta dei inn på kontoret og snakke med dem. Og høre kva som kan ordnes for at det skal bli bra. Men ikkje alltid like enkelt nei. Lykke til

fjellgeitbundingen

04.11.2016 kl.23:53

Greta: Hei Greta, blir spennende å høre om du har tenkt rett tanke etterhvert :) Å ha utebukse i 15 år er jo lenge. Hihi, her har jeg slitt ut to på femten år :) Ja, de jobb greiene tror jeg at jeg skal roe ned. Satse på det ordner seg først.

natheless

04.11.2016 kl.14:44

Ja, dette blir jo mer og mer spennende. Pent strikkearbeid, men hva det blir vet bare du. Ikke lett med sånne problemer du forteller om her. Håper du finner en løsning på det. Ha en fin ettermiddag og kveld :)

fjellgeitbundingen

04.11.2016 kl.23:58

natheless: Tusen takk. Holder på med neste del på arbeidet nå, så snart blir det mulig å se hva det blir :) Fin helg til deg.

Skriv en ny kommentar

hits