Babysett ferdig.

Etter turen i dag strikket jeg babyvottene ferdig.Jeg og mannen har tvinnet snorer.


Jeg har festet knappene på kjekkaslua og brodert hvite maskesting på haletippen. Ble ikke helt optimalt, men får duge slik.Litt stort på tilgjengelig modell. Svært fornøyd med å ferdigstille dette, for når jeg våknet i morges slo det meg at det snart er jul, og at november blir å gå fortere enn man kan like. November pleier jeg å vaske rundt og kjøpe de siste julegavene. I år har jeg også et annet juleprosjekt eller to jeg burde fått ferdig. Passer virkelig dårlig at jeg har gått på en smell og må ta det mer med ro. Mulig jeg må svelge noen kameler i november..Men gleder meg også masse til neste prosjekt. Kom overskudd til meg og la meg få den mot og energi jeg trenger til årets fineste og største prosjekt :) Ha en fin søndag, kjære deg. Hvilke planer har du så for November? Begynner du noen juleforbredelser?

12 kommentarer

annebe

30.10.2016 kl.21:41

Kjempefint:)) Så bra at mannen hjelper til med snorer :) Når man lager så mye selv trenger man nok å starte i god tid før jul :)) Jeg pynter i begynnelsen av Desember og gaver ordner jeg siste uka før julaften.. I fjor bakte jeg ikke noe, men gjorde jo det da gutta var barn :)) Fin kommende uke til deg <3

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.22:09

annebe: Hei, lager nok litt julegaver til jul, men i år var jeg tenkt å lage noe til oss. Til pynt. Desember pleier jeg å vie til ungene med aktivitetskalender og til bakst, kino, utflukter, julepynting, besøk etc. Men baker ikke mye. Er ikke så flink heller, men stemningen blir det. November pleier jeg å gjøre ferdig de mer kjedelige tingene..

Margrethe

30.10.2016 kl.21:41

De blei kjempelekre<3

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.22:09

Margrethe: Tusen takk :) Sikkert litt utradisjonelt sett..

Christina R

30.10.2016 kl.21:55

Så fint! Prøver å lære meg å strikke selv, men det er ikke så lett :)

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.22:16

Christina R: Hei, så spennende Christina. Det ville du ha masse glede av å lære. Koselig at du ser innom meg, og jeg ser at du går og venter på smått :) Spennende. Kanskje ikke den beste tida for deg å lære å strikke på, men om du har nok overskudd til det å lære det nå, så anbefaler jeg you tube videoer for ulike måter å legge opp på etc.Lykke til med både fødsel og strikking :)

fruensvilje

30.10.2016 kl.22:36

veldig fint sett,blir nok deilig for den lille i vinter dette )) jeg er i gang med julegavene nå,noen er levert ,noen er kjøpt og noen er laget,jeg fikk ønskeliste fra yngste i dag så da er det kun en jeg ikke har klart for meg hva vi skal gi til ennå,men en gave er ikke verst å ha igjen på grublefronten da ))

fjellgeitbundingen

30.10.2016 kl.23:13

fruensvilje: Hei Connie, en gave igjen å pønske på må jo være supert. Er i god gang jeg også. Noen julegaver er alt levert. Andre ikke tenkt på en gang..Håper guttungen kan bruke dette litt.

Siv Svanem

31.10.2016 kl.08:28

Nydelige plagg. De bitte små vottene var flotte. I november vasker jeg ferdig. Så kan jeg kose meg med andre ting hele desember.

fjellgeitbundingen

31.10.2016 kl.16:33

Siv Svanem: Takk, ja det synes jeg også er deilig å gjøre i november :)

Greta

31.10.2016 kl.15:49

HEi snuppa. Det vart eit skikkelig fint sett. Du er flink vet du.

Ikkje tenk deg redd for alt du skulle ah gjort. Først så må du finne tilbake til roen. Og siden du ahr trent så mye i sår, så går det nok fortere. Men ikkje tenkt feil.

Skal lage ett par strikka julegaver. Så skal eg vel snart begynne å tenke på kjøpe gaver også. Skal få unna det meste i novmber tror eg. Men det skal vel gå bra. Desember er julemånad hele månaden. Gleder emg til å lage til her til jul.

fjellgeitbundingen

31.10.2016 kl.16:41

Greta: Hei Greta, det var fint sagt.Jeg må nok forsøke å ro ned mer. Jula kommer uansett. Må lage en plan og føle jeg har kontroll tror jeg, men kan nok ikke pese med noe, sånn det skulle bli. Enda så irriterrende det er..

Skriv en ny kommentar

hits