Catwalk i hagen..

I går kveld fikk jeg satt meg noen timer ved symaskinen og strykebrettet. Resultatet tok jeg med meg ut i hagen i dag.

Første jente eller dame er et fyrverkeri av flotte farger. Tonet ned av en stabil, grå ramme. Fargene på nærbildet er bra gjengitt. Buffen kan passe sammen med de fleste jakker og enkle luer.Neste kvinne ut er leken, smilende og varm.


Sol med smilefjes. Hva er vel mer humørspredene enn det? Enten det er sol eller ikke, så blir du glad av denne.


Neste kvinne ut har slått Zalto, men også hun er fargerik.

En buff i deilige, flotte farger. Kan passe til mange jakker og sprite opp en litt nøytral jakke.
Så kommer jenta eller kvinnen som liker å være litt fin og pyntet, uten at det går på bekostning av varmen. 


Grå buff med sorte prikker med en touch av glamour med glitter i sorte prikker.


Så kommer den klassiske kvinnen.

Svart og hvitt er og blir en klassiker. Tidløst. Passer til nesten alt, og på siste bildet er det svarte feil fargegjengitt. Buffen er som på bildet over.

Fikk for tid en bestilling på to buffer, og at jeg skulle velge noe som passet, men uten å se ytterjakker var det vanskelig. Endte opp å kjøpe 7 ulike stoff, hvit, sort og disse 5. Bortsett fra dama som tar zalto er alle de andre buffene hvit på innsiden om buffen er lys og ellers svart. Dama som tar zalto har likt stoff på begge sider. Har lekt meg litt. Hun som bestilte har masse flotte sider. Hun er leken, glad, varm, fargerik, men trenger også smil og varme, hun er tidløs/klassisk og liker å pynte seg ute blant folk..

Så kjære Greta, i dag har jeg laget innlegget til deg og du kan få velge hva som passer jakkene dine best. De du ikke velger blir julegaver, julekalendergave på jobben etc. Til alle andre lesere: Bruker du buff? Hvordan skulle din buff sett ut? Ps: Trenger ikke være noen av disse. Ha en super lørdag.
 

10 kommentarer

annebe

22.10.2016 kl.15:38

Så stilig å lage litt høstpreg på bildene, med epler og greier :)) Jeg bruker mest skjerf, fordi det har jeg mange av. Mannen bruker mye buff , også under hjelmen når han kjører motorsykkel, det er veldig kjekt og luner godt :)) Synes alle disse var fine og passa til mye ..sånn umiddelbart likte jeg den med smilene sol best :)) God helg <3

fjellgeitbundingen

22.10.2016 kl.16:28

annebe: Hei, takk for koselig kommentar :) Visste ikke at jeg hadde laget høstpreg på bildene, men hm, har du kanskje rett i. Buff er vel bedre når man er aktiv og jobber og sånt. Men ellers er kanskje skjerf finest?

venkesstrikk

22.10.2016 kl.19:59

Du har jammen vært produktiv og Greta er heldig som får velge. Jeg har aldri brukt buff. Tror det har noe med det lave stoffskiftet mitt. Føler jeg blir nesten kvalt om jeg har noe rundt halsen, men et skjerf går bra om det blir danderet litt luftig. Du får nok solgt mange slike, det er veldig populært

fjellgeitbundingen

22.10.2016 kl.20:52

venkesstrikk: Hei, takk blir spennende å høre hva hun synes. Litt skummelt og. Regner med hun "kommer innom" i morgen.. Skjønner hva du mener. Hadde det sånn da jeg gikk med eldstemann. Kunne ikke ha noe i halsen eller ligge på armen. Følte meg kvalt. Vet ikke om pulsårene i halsen var utvidet at det var årsaken? Jeg kan sikkert selge buffer også, men mest deilig var det å kunne bestemme hvordan mine egne buffer skal se ut. Samt kunne sy de helt svart til guttene..

Greta

23.10.2016 kl.10:43

Tusen takk for innlegget. Det såg eg sjølvsagt etter at eg skrev kommentar og pm til deg. Får ikkje med emg ting i rette rekkefølge for tida. Da skal vi se da. Det vart vanskelig det. en buff kan jo kasnkje til tider brukes under sjal også det. Viss det er litt vidt og en vil pynte seg med sjal og ikkje fryse i halsen samtidig. Eg skriver ikkje her hvilke eg vil ha. Men tar det på ny pm

fjellgeitbundingen

23.10.2016 kl.22:29

gretashobby: Hei Greta, så hyggelig å få en kommentar fra deg her :), det viktigste er jo du fikk det med deg :) Har hatt det mye morro med å sy buffer som kunne passe til deg. Både med å lete etter egnet stoff og i hagen :)

Mona

23.10.2016 kl.10:48

Jøje meg, her var det jammen mange fine! Jeg har aldri brukt buff, men vurderer det til alle gåturene mine utover vinteren :-)

fjellgeitbundingen

23.10.2016 kl.22:25

Mona: Hei Mona, tusen takk. Buff er fint til turer. Har brukt buff i flere år, og disse er dobble og luner godt, uten å bli for varme når man blir varm av å gå. Lett vaskbare.

ingrid

23.10.2016 kl.17:00

Jeg likte best nr. 2. Enkel, men ikke fargeløs, og passer til mye :) Også koselig med soler på!

fjellgeitbundingen

23.10.2016 kl.22:23

ingrid: Hei Ingrid, flere som likte den best :)

Skriv en ny kommentar

hits