Syinnlegg: Om å tørre å våge.


Hei kjære leser, i kveld har jeg kanskje vært innom din blogg? Jeg har muligens oppdatert meg på det som hadde skjedd siden sist jeg var på din blogg. Det har for det meste vært utrolig kjekk lesing og masse flotte bilder. Jeg har kost meg. Jeg har sett fine strikkearbeider, vært med på turen mot Kilmanjaro, bursdagsfeiringer, høststemning, fjellturer på vestlandet, på museum bare for å nevne noe. Det har blitt støttet i leksegjøring og gjort litt husarbeid i heimen, og det har vært jobb, handling av mat og stoff i dag. :) Det var kanskje nødvendig å ta det litt med ro i dag, selvom jeg kjente draget etter tur i godværet i morges, men det er vanskelig på alle måter å få til tur etter jobb, men etter å ha lest blogger "hele kvelden", så fant jeg ut jeg skulle ta et skritt framover i "lær og sy prosjektet mitt."

Jeg har i dag dristet meg til sydd en svart lue. Det var råskummelt. Så gjenstår det å se om minsten vil ha den. Det ble litt plunder, men det ble ei lue og håper det går enda bedre etterhvert. Begge guttene og kanskje mannen trenger nye luer. Spørsmålet er om hjemmesydd kan fungere? Er det for darry med hjemmesydd lue? Jeg håper nå også å få sybestillingen ferdig i løpet av uka. Stoffet er i allefall vel i hus :)

I morgen blir det kakebaking, tur, fritidsaktiviteter på eldstemann og vasking her etter jobb, så sy og strikking blir vel vanskelig å få lurt inn, men var super artig å gjøre et framskritt på sy fronten på hjemmefronten I kveld :) 

Seneste oppdatering: Lua ble prøvd på i morges. Den ble funnet for kort og for trang. Eller kanskje var det heller en pen måte å si darry. Har avtalt vi skal kjøpe ny lue på butikken, men skal fortsette lue prosjektet mitt. Jeg synes nemlig ikke den ble så aller verst og heller ikke mannen :D Men til han ble den litt kort..


 

12 kommentarer

Margrethe

11.10.2016 kl.07:26

Som du har kosa deg i går kveld... jeg leste også blogger, og kosa meg med det og te! Lue har jeg nok ikke evner til å sy..... men din blei stilig. Klem <3

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.07:32

Margrethe: Hei, tusen takk. Ja er godt med te og blogger, men tar litt tid når det er mye man vil lese. Men greit å avslutte med litt søm.

venkesstrikk

11.10.2016 kl.08:35

Ikke lett å lage til gutter. Det er også min erfaring. De vet hva de vil gå med iallefall i en viss alder. Kos deg med alt du må gjøre, her blir det snart jobb, så kanskje litt kvalitetstid med sønnen. Han har egentlig et friår hjemme, men har nesten ikke sett han siden han dimmet i militæret i juli. Frilans jobbing litt her og litt der, reising, besøk hos kjæresten osv, men det er nå slik det skal være. Hadde ikke vært noe gøy om de bare satt på gutterommet heller. Kos deg med sying:)

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.17:51

venkesstrikk: Hei Venke, nei, men får se om det blir kulere når jeg blir flinkere, men tenker de får få kjøpe lue om det blir eller føles bedre. Greit å være som de andre i den alderen.Kjekt at gutten din er så aktiv. Høres sunt og mye
bedre enn å begrave seg i pc og nettspill.

Greta

11.10.2016 kl.08:51

Så gøy at du prøver deg frem med både det ene og det andre. Flink som tør spør du meg. Minsten turte vel ikkje heilt det der med mammma sydd lue. Tror nok at eldstemann måtte ha gått med en før han gjorde det. Men kjekt at mannen var tilnerma fornøgd. Da får du bare lage ei som er litt større da. Så spennende med sy-oppdrag da. Heldig den som får noe som du ahr sydd ;). Ha ein flott dag vennen

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.16:51

gretashobby: Hei Greta, takk for gode ord. Ikke helt fortjent kanskje? Mannen har likevel adoptert lua. Den var på hodet da jeg ble hentet i dag, så helt ubrukelig var den nok ikke, men mente den strammet litt grann, så må nok ha den et nr. Større. Gjorde godt å se :D He he, blir sy oppdrag på buff da ;)

fruensvilje

11.10.2016 kl.09:17

god morgen.Du koser deg og det er viktig å roe ned innimellom også,da er det hyggelig å sy og strikke ) hua ser fin ut den,men den må jo sitte godt på hode det blir nok bedre med ovelse,da kan det tenkast att minsten også vi ha en ))

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.16:24

fruensvilje: Hei Connie, lua har nok noen tutter og rare sømmer, men mannen adopterte den i dag. Sier den ble litt trang, men er i stretchstoff og fungerte godt når han ikke fant en eneste lue i heimen verken i går eller i dag, så helt ubrukelig ble den ikke :)

annebe

11.10.2016 kl.12:09

Hyggelig at du har vært innom og lest bloggen min også :)) Syns du er veldig flink til å forsøke deg på håndarbeidsprosjekter, og de ser jo alltid fine ut her på bildene...at de av og til ikke passer eller faller i smak får så være...og som du sier du prøver igjen, bra innstilling :)) Jeg driver å baker nå jeg...lukter godt :)) Kos deg med dagen videre :))

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.16:18

annebe: Gleden er nok like mye på min side :) Ja, må prøve å få litt progresjon og mannen har adopert lua, så helt mislykket ble den ikke. Herlig med bakst. Må vel bake litt etterpå jeg også.

frodith

11.10.2016 kl.18:59

Bare å prøve i vei det vel, blir bra til slutt :-) Den så jo bra ut allerede, men sånne unger vettu, vil ha sånne lange slenge-luer, sagge-luer, vil de ikke? Eller tar jeg HELT feil nå ? :-D

fjellgeitbundingen

11.10.2016 kl.21:27

frodith: Hei, tror det er litt ulikt på markedet å få kjøpt. Noen liker mora, noen liker dattera... Må kanskje lage et innlegg om hvilken lue han kjøper seg :) Speiler sikkert hva resten av ungene bruker..

Skriv en ny kommentar

hits