Alt jeg laget i september :)

God morgen håndarbeidsintresserte :) I dag pøser regnet ned og det er det aller fineste inneværet, og det passet bra fordi jeg som resten av året ønsker å samle alt jeg har laget i september i ett innlegg. I løpet av denne måneden har jeg strikket de blå og mørkeblå mors bestevottene. Tar fram de andre fordi jeg liker å se dem sammen :) Strikket til jenter jeg er glad i, og enda burde det vært noen flere votter her. En hel liten kjede av alle kvinnene som betyr noe spesielt i livet mitt. Kvinner i ulike farger ;)

Jeg øver meg stadig med å sy på jerseystoff. Denne måneden har jeg vist fram 3 lilla buffer og 2 eventyrbuffer, og på onsdagen når jeg og minsten var hjemme og gjorde lekser ble det lille vrengehullet i de lilla og eventyrbuffene sydd for hånd, og så sydde jeg ferdig to eventyrbuffer med sort for og en pacmanbuff med sort for. 

Jeg fikk uventa en bestilling på to buffer, og jeg kjente umiddelbart på at jeg ikke kan å sy, men slo det fra meg og tenkte at dette skal jeg klare. Det ble bare litt skummelt. Jeg har nettopp lært meg å sy, og fikk litt angst for at sømmen ikke skal holde, men det er jo bare tull. Det er bare at de første buffene mine har jeg bare brukt siden i vår, og selvom de er brukt, så er de ikke testet over flere år. Det å gi bort noe som ikke holder mål kan jo være kjedelig nok, men om man skal selge noe bør varen holde mål. Småstrikk er jeg trygg på å selge, men ikke gensere til voksne f.eks..

Jeg har også fått forespørsel om jeg kan strikke et babyplagg, og jeg har sagt ja til det også, men har sagt at om det haster så kjenner jeg ei som tar bestillinger og sikkert kan ta det fortere. Jeg har bedt om at det skaffes oppskrift og garn til prosjektet, da jeg ikke har akkurat denne oppskrifta som det ønskes at jeg skal strikke. 

Jeg tar vanligvis ikke i mot bestillinger, men blir noen ganger sjarmert til det, men selv da er jeg litt selektiv til hva jeg ønsker :)

 

Jeg har også sydd meg to truser i september etter oppskrift og sypakke fra Liberty i London. Den prikkete er i bomullsstoff fra pakken og den andre er sydd i bomullsjersey. Jeg har brukt disse den siste tiden flere ganger og de fungerer godt. Jeg synes trusa over ble ekstremt behagelig. Gode truser kjenner man nemlig ikke at man har på. De følger bevegelser og aktiviteter perfekt og helt uten å gnage noe sted. Den prikkete er ok, men kjennes ut som den vil bli mykere og mykere etter hver vask. 

14 kommentarer

natheless

01.10.2016 kl.10:44

Synes du er helt superduper med alt du finner på. Klart du kan selge, det holder mål i massevis! Ha en herlig helg.

fjellgeitbundingen

01.10.2016 kl.11:35

natheless: Hei Randi, det var koselig sagt. Ha en fin helg til deg også.

Margrethe

01.10.2016 kl.13:15

Det var jammen ikke lite! Og så lekkert <3

fjellgeitbundingen

01.10.2016 kl.21:08

Margrethe: Takk, Margrethe :)

handarbeidsglede

01.10.2016 kl.23:36

Vottene er kjempelekre!

fjellgeitbundingen

02.10.2016 kl.07:48

handarbeidsglede: Tusen takk for det :)

Jannicke

02.10.2016 kl.00:42

Så mye fint! Kan du linke til sypakken og oppskriften?

fjellgeitbundingen

02.10.2016 kl.07:48

Jannicke: Takk for det. Jeg er nok ikke så god på å linke til sypakken, men om du kan forsøke å søke opp Liberty. Eller stikke innom varehuset om du eller noen du kjenner skal til London.

ingrid

02.10.2016 kl.10:50

Gøy med så mange fine prosjekter ferdigstilt! :)

fjellgeitbundingen

02.10.2016 kl.15:44

ingrid: Så hyggelig sagt, og ha en fin søndag, Ingrid.

Hekleri og Ra

02.10.2016 kl.11:55

Du har jammen meg fått laget mye fint :-) Nydelige votter!

Så spennende da med å sy egne truser. Hvilket stoff vil du anbefale til det?

fjellgeitbundingen

02.10.2016 kl.15:28

Hekleri og Ra: Hei Tone, takk for hyggelig kommentar. Takk. Ja, ikke sant egen sydde truser er litt spennende. Jeg har nå prøvd med bomull og bomullsjersey. Bomullsjersey er mest behagelig på. Har da en skvettlapp av ren bomull på innsiden i skrittet, men kommer vel litt an på bomullsstoffet også..

Greta

03.10.2016 kl.09:15

Hei og god morgen. Det var ein anselig produksjon i september også. flink du. Dei vottene dine er så fine. Får som eg før har sagt lyst til å lage slike eg og. Det kommer nok.

Skal tro hvem den bestillingen på buffer er til hehe. Og du har nok rett i det andre også.

gleder emg til buffene eg og dei blir nok perfekte vil eg tro. godt å få prøvd seg litt på slikt også. HA ein fantastisk dag kjære lille nurk

fjellgeitbundingen

03.10.2016 kl.21:26

gretashobby: Hei, og god kveld :) Håper du har hatt en fin dag. Det har jeg. Takk for ros for votter og produksjon. :) Hihi, Ja, si hvem som har bestilt buffer? ;) Ja, noen ganger må man bare ta utfordringene man får..Når jeg får tid må jeg gå litt grundigere til verks. Du skal få høre litt mer om det når jeg får tid..

Skriv en ny kommentar

hits