Frekke prosjekter på gang..

I regnværet er det passende med frekke aktiviteter innendørs. He, he eller om dette syprosjektet fra Liberty i London blir så frekt gjenstår å se. Jeg drister meg til å forsøke å sy egen truse etter kjøpemønster. Jeg klipte ut stoffet, men når jeg skulle klippe ut bomullen i skrittet, så innså jeg at jeg ikke hadde noe å tegne med på hvitt stoff, så der havarerte det frekke prosjektet. Tror bestemor ville likt dette prosjektet. Flirer ennå når jeg tenker på hennes framstilling av hvordan trusehistorien var opp gjennom tidene. Trusene med vide lår, som på folkemunne kaltes "ta meg når du vil", trusene ble fransk åpning foran på trusa, til heldekkene, til string og jenter som gikk å nappet seg i rumpa. Etter hennes død har invisible truse, boxer og hipster blitt hipt. Og nå er vel litt alt lov tror jeg. Hva er din favoritt?  Kritt til lyst tøy og et annet stoff til siste duken må anskaffes i morgen. Mannen lurte på hvorfor i all verden jeg skulle sy egen truse. Å, det er tre grunner. Litt kinderegg. Jeg trenger nye truser og synes mine trusefavoritter er blitt dyre. 200 kr for ei truse. Jeg vil lære å sy og ser for meg at det vil måtte kastes mindre stoff om jeg ikke lykkes med truseprosjekt. Gjenstår om jeg vil bruke denne trusa alene sammen med høyhælte sko ;) Hva synes du om truseprosjektet mitt?

Jeg har også lenge hatt stoff liggende til buffer, og har nå fått klippet klart til flere buffer og tredd maskinen med svart tråd. Ikke bestemt meg for om det blir mer sying i dag. Mulig det blir besøk, kveldstur og strikking istedet. Jeg har iallefall vært super flink å fått på lukkekanten på begge duker.


Så omsider så er 2 av 3 kaffeduker helt ferdig :) Likeså er serien Orange is the ny black. Ha en super søndag. Nå ble jeg kaffetørst her. Må vel ha et par kopper, så jeg ikke sovner på sofaen...

 

10 kommentarer

annebe

28.08.2016 kl.17:53

Blir spennende å høre om du blir fornøyd med den trusa..det finnes mange varianter ja..:))Jeg liker slike ganske vanlige trekantforma som er passe høye på livet, men jeg kjøper mine da..hehe...

Dukene ser bra ut de, pent arbeide :)) Drakk kaffe på formiddagen, i kveld blir det en kopp te :))

fjellgeitbundingen

29.08.2016 kl.07:29

annebe: Hei, jeg er spent selv. Først og fremst om det blir en truse. Det er jo spennende dette :) Haha, vi får se om det blir et innlegg om hvordan trusa blir på. Har jo sldri i mitt liv eid ei hjemmesydd truse ;)

Tove

28.08.2016 kl.19:07

Fine deg!! Satt her å små lo med meg selv når jeg leste truse historien din. Skal bli spennende å se prosjektet ferdig. Ha en fortsatt fin kveld.

fjellgeitbundingen

29.08.2016 kl.07:20

Tove: Så bra at innlegget fenget. Haha, kom jo for meg som en god historie og dukene var jo allerede vist før på et vis :)

Margrethe

28.08.2016 kl.20:53

Hahaha.... så spennende! :-) du er tøff som hiver deg uti det!

fjellgeitbundingen

29.08.2016 kl.07:18

Margrethe: :) Å kunne ikke gå glipp av en god historie ;)

fruensvilje

29.08.2016 kl.09:04

skal jeg være ærlige så hadde jeg ikke giddet sy egne truser nei,men moro å prøve ) Sydde bleietruser til barna da dei var babyer da hi hi .

Blir spennede å se om du får det til og om du vil bruke dem )

Ha en fin dag med dine sysysler ,kjekt det

fjellgeitbundingen

29.08.2016 kl.17:05

fruensvilje: Hei, det skal visstnok være avansert å sy truser, og det kan jo hende jeg kjøper mine truser med glede etter dette prosjektet ;) Vi får se..

Greta

29.08.2016 kl.09:25

Du er god og lit rar. Truser til 200 pr stk. Ok, da har vi ikkje samme forahandler hehe. Spennde med egen truse design da. Men eg tror eg fortsetter å kjøpe mine på butikk. Lykke til, så kasnkje eg skal bite i meg kommentaren når eg ser dine. :)

Grattis med to ferdige løere. Ikkje dårlig det. Buffsying er nok ikkje dumt. HAr aldri prøvd sånn buff, men skjønner at det er ikkje dumt. HA ein flott dag og håper ettermiddagen din ble super. klem herfra

fjellgeitbundingen

29.08.2016 kl.17:20

gretashobby: He he, litt sær som syr mine egne truser mener du? Nei, finnes mye billigere truser å kjøpe, men de jeg liker er holdbare, i ren bomull, hvite, med blonde, sitter pent på, er pene,føles behagelig. Har byttet leverandør etter de ble dyr. Før kostet de 200 kr for 3, men nå får man bare ei truse til samme prisen, de rimelige jeg har kjøpt var ikke like gode. Å, det er jo mye annet man
heller vil bruke penger på, og trusene er aldri på salg, så når de beste koster mer enn det er verd,
så må man forsøke nye veier. Blir jeg flink kan jeg velge stoffet jeg skal sy dem i selv, men det er
fullt mulig jeg vil betale for ei god truse etterpå med glede også...Er jo mye godt prioriteringer her
i Norge..Buffene skal være øvelse i jerseysying og julegaver. Et par til oss selv også var tenkt. Er
fornøyd med den jeg sydde til meg selv i vår. Brukt den masse. (Som lue på fjellet eller nå i høst
som buff) Kjekt å ha en buff med i sekken. Man vet aldri..Håper dagen din har vært flott. Skal inn
til deg å se nå, men er vel oppdatering om gårsdagen det ;)

enn det er verd

Skriv en ny kommentar

hits