Ei lita tulle med øyne blå

er ventet til verden i august, og da er det jo snart høst igjen. Så har gjort ferdig lille lam votter i  kveld. Siden mammaen ønsket seg votter til den ufødte, så ble jeg så sjarmert av ønsket at det fikk bli votter. Storesøster fikk jo slik type votter når hun ble født Og de hadde virkelig blitt mye brukt.

Mønsteret på vottene er hentet fra Jorid Linvik sin store vottebok med en liten vri på vrangbrotet. Mønsteret på brotet er å finne i den store selbueboka.

Lua er søtnoslue fra kompelompeboka.

Denne gangen hadde jeg mest lyst til å lage en liten kjole til frøkna, men etterkom istedet ønsket. Jeg har flere småtasser i vente å lage til.

Jeg håper ellers du hadde en fin feiring. Det hadde vi. Vi var ute helt til kvelden. Vi var ute å spiste middag, og på cafe og hjemme hos venner og bekjente på kaffeslabras. En flott, men slitsom dag. Helt ærlig, ikke helt klar for jobb i morgen, men er vel bare å brette opp armene. Tiden fram mot ferien blir travel med tannlegetimer, foreldresamtaler og aktiviteter. Jeg har litt arbeid med hus og heim som burde vært gjort, og ønsker å komme vel i havn med barselgavene og dukene. Så mer er ventet på bloggen framover..

 

8 kommentarer

ingrid

18.05.2016 kl.06:15

Jeg kjenner også at det var hardt å stå opp i dag! Men takk og lov - det er jo snart helg igjen :)

fjellgeitbundingen

18.05.2016 kl.17:25

ingrid: Heldiggris som har fri til helgen. Kunne jeg også tenkt meg, men har iallefall fri fredag, siden går det i ett til fredag neste uke, men pinsen og 17 mai har jeg hatt fri og det har vært super deilig :)

Toveshobbykrok

18.05.2016 kl.08:43

Så flotte votter og lue du har strikket. Vi hadde også en fin 17. mai feiring med venner og god mat og drikke. Ha en fin dag

fjellgeitbundingen

18.05.2016 kl.17:26

Toveshobbykrok: Tusen takk for det, Tove. Hørtest ut til å være en hyggelig dag på dere i går :) Håper du også har hatt en fin dag.

Greta

18.05.2016 kl.09:05

God morgen. Ei perfekt barselgave dette spør du meg. Nydelig arbeid og veldig greit når det er dette mammaen til mottaker vil ha. Kjekt for venneflokken å ha deg til å lage gaver.

Høyres ut som dere hadde ein kjekk men travel dag i går ja. Vår ble slik vi ville det, bortsett fra at slike dager er det ekstra tungt å ikkje vere med familie. Men sånn vart det i år. Neste år blir det annleis. Ha ei fortsatt fin uke vennen.

fjellgeitbundingen

18.05.2016 kl.17:29

gretashobby: Hei,tusen takk for det. Synes nå det er hyggeligere å lage noe enn å kjøpe noe, men gjør det jo fordi det er kjekt. Fint å høre om dagen deres i går, og forstår savnet, men til neste år bor dere nærmere og ting blir annerledes :)

Margrethe

18.05.2016 kl.20:21

Så koselige barselgaver! :-) :-) :-) klem

fjellgeitbundingen

18.05.2016 kl.20:35

Margrethe: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits