Hva skal man gjøre med gamle jeans?


 

Man kan gi jeans som er blitt for små eller for store til Fretex, men hva gjør man med jeans som har hull på kneet, flekker eller glidelåsen røket?

Kanskje vil du reparere glidlåsen eller sette en lapp på kneet. Eller bruke den til malingsbukse?

Mange kaster nok slike bukser i søppla. Men etter å ha kastet nok, så har jeg tatt vare på de ødelagte klærene, og ønsker å gi dem nytt liv. Skape noe av lapper.

Litt boss blir det likevel.Glemte av brødene da jeg forsvant inn i bloggverdenen. Mannen mente de var ødelagte, men jammen ble de ikke gode likevel. O lykke :D 

Jeg var tideligere i kveld så kreativ, men etter å ha snakket til eldsten for å ha bannet til minsten ble det krangel. Så ble mannen sint fordi eldsten var frekk mot meg, og så ble det ikke så hyggelig å være her. Blir matt av alt styret det er med eldstemann. Han er vel blitt litt tenåring. Konflikter legger demper på kreativiteten og humøret. Så satser på en god natt søvn og på en ny start i morgen..


 

11 kommentarer

Moving On

27.04.2016 kl.00:01

Jeg sender alt ødelagt tøy til uff, der ønsker det det. Da de kan sy om og lage vAskefiller osv av alt ødelagt tøy! Så bruker og legge de i egeneide og skrive "ødelagt tøy" så de ser at det IKKE er "gi bort tøy" :)

Du har jo tatt helt av med syingen da, så morro! Sying er morro!:)

Håper det roer seg litt med eldstemann og at tenårings fasen roer seg snart for dere allemann :)

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.06:28

Moving On: Så lurt å sende det til Uff, skal jammen jeg gjøre også med det jeg ikke ser nytta i. Jeansene har jeg en plan eller to med :)

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.06:31

Moving On: også synes jeg det er koselig du har slike kaffegardiner på hytta :) I tillegg håpervjeg tenåringsfasen vil flate ut snart, selvom han bare er 12..

ingrid

27.04.2016 kl.07:10

Har brukt dem til vesker :)

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:15

ingrid: Vesker blir sikkert flott av sånt stoff. Har tanke om noe annet, men vi får se om jeg har nok stoff først..

fruensvilje

27.04.2016 kl.08:16

det blir spennende å se hva du finner på med dongeristoffet,kanskje en kul veske )) og brød tåler godt å vente litt har deigen gått over sine bredder er det bare å slå den ned igjen og la den heve en gang til )) men dine ser da helt flotte ut ))

Fryktelig kjedelig når søsken krangler ,har jo selv 2 jenter og 2 gutter så det har vært litt av hvert i heimen )) men det går over og til syvende og sist så er søsken gla i hverandre uansett ))

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:20

fruensvilje: Takk for tips i forhold til brød. Disse ble gode og luftige, selvom de nok var begynt å sige sammen igjen. De ble nok berget i grevens tid, men visste ikke jeg kunne heve de flere ganger.. Takk for beroligende ord om ungene.Vet jo fra egen barndom at det oftest ordner seg, men føler jo at jeg må slå ned på uønsket atferd likevel.. Kanskje er det feil å blande seg?

Greta

27.04.2016 kl.09:34

Ikkje så positivt innlegg dette. Men tennåringstida er tøff til tider, men holder man tungen rett i munnen så blir det bra til slutt. Håper du er i bedre form att i dag kjære søte deg. klem

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:27

gretashobby: Ja, heldigvis er alt bedre i dag. Dagen har vært god, alt har gått greit på jobb, jeg har sovet godt, jeg har deltatt på aktivitet med minstemann og fått en deilig tur med venninne og en fin telefonsamtale med ei anna.Fått strikket littegran. Er kommet noen cm lengre på votten. Kanskje mine sommerturvotter?

Toveshobbykrok

27.04.2016 kl.10:35

Blir spennende å se hva du skaper av de gamle jeansene. Brødene du hadde laget så kjempe gode ut. Ønsker deg en flott dag videre

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:29

Toveshobbykrok: Takk Tove, de ble gode, selvom mannen mente de var ødelagte. Han har ikke sagt noe etterpå, men han spiser nå av dem..Ja er spent på hva jeg skaper jeg også. Jeg er jo ikke så flink å sy ennå...

Skriv en ny kommentar

hits