Bobler av kreativ virketrang..

Disse uglene tok meg med storm. De kunne jo være perfekt på ei veske eller kjøkkengardiner. Et skikkelig glad stoff. Mulig jeg vil føle jeg har for lite stoff.

Også var jeg kanskje litt kaffetørst neste gang jeg var på en stoffbutikk. Hadde jo en tanke om at dette vil bli bra kjøkkenduk, men må vel ha noen roligere mønstre sammen med disse. Vi får se..

Også tenker jeg en duk i sort, grått og hvit vil bli litt maskulint. Som den gode søsteren jeg er må jeg vel sy en duk til den single broren min. Dessuten er det alltid så vanskelig å finne julegave til han, så jeg er fornøyd med å ha planen ferdig allerede i april.

Også måtte jeg jo bare begynne på Blåbærskogvottene fra boka Eventyrvotter fra vottelauget. Har du et forhold til Puttes eventyr i blåbærskogen av Elsa Beskow?  Det var dessuten kjekt å ikke glemme hvordan man lager latviske flette. Strikker i det helnorske garnet Huldra fra Hillesvåg.

Jeg kribler etter å ta fatt på kreative prosjekter, men i kveld har jeg et par møter jeg må gå på, og jeg burde vært på en tur i godværet. Det spørs om det blir tid til tur, men kanskje jeg kan få et par timer med søm eller strikk på tampen i kveld. Orker ikke gå tur når det blir mørkt når det er så lenge lyst. Ungene er på besøk og/eller aktiviteter, så jeg har en god halvtime til å kose meg med te og blogginnleggene deres. Med god samvittighet. Håper dere alle har hatt en fin dag? Har du hatt det travelt i dag eller har du rukket eller klart alt du skulle eller ville gjøre? Ha en fin kveld.

  

13 kommentarer

frodith

26.04.2016 kl.17:56

Herlige ugler , ja du må lage noe fint av det stoffet :-)

fjellgeitbundingen

26.04.2016 kl.20:18

frodith: Blir spennende å se hva jeg finner på. Ideen er bare i hodet ennå. Må nok tenke litt bedre gjennom det :) Kanskje dumt å kjøpe stoff til så vage planer..

annebe

26.04.2016 kl.17:58

Mange fine stoff varianter her...veldig kule de uglene :)...fine votter også..jeg er veldig glad i det eventyret...lest det mye i barnehagen bl.a....

Så artig at du er kreativ om dagen...jeg har vært svimmel siden søndag...så ikke mye kreativitet her...men bedrer seg vel snart :) Fin kveld til deg også :)))

fjellgeitbundingen

26.04.2016 kl.20:22

annebe: Uff da, ikke godt å være svimmel. Greiest å finne ut hva det er om man sjekker det ut tidelig. Går du inn på svimmel på helsesida, kan du kanskje finne ut hva årsaken er og om du burde dra til lege med det..Men håper det går over av seg selv. Alltid best det :)

Artig du har lest eventyret. Er så god rytme i boka. Likte å lese den for ungene. Var en favoritt. Ja, uglene var flotte. Håper jeg kan lage noe stilig av dem.

Margrethe Hjertaas

26.04.2016 kl.20:55

Det uglestoffet var stilig..... du er jo så kreativ - blir spennende å se hva du finner på! :-)

fjellgeitbundingen

26.04.2016 kl.22:16

Margrethe Hjertaas: Takk, føler jeg er mer kreativ enn jeg har tid, og at jeg gjerne skulle brukt mer tid til å være kreativ og hente inspirasjon.

fruensvilje

26.04.2016 kl.21:25

du har blitt bitt av basillen skjønner eg )) den med symaskin og nydelige stoffer,spennende og vottane ,ja dei blir også superfine ))likte dem

fjellgeitbundingen

26.04.2016 kl.22:17

fruensvilje: Ja, det er litt farlig å lære noe nytt. Plutselig er det en ny mani..

Moving On

26.04.2016 kl.22:14

så morro!!

de kaffemønsteret har jeg som hyttegardiner! haha

faktisk utrolig kult, det er et lite vindu da, så tar ikke så mye av oppmerksomheten! :D

bare kom på det nå når jeg såg mønsteret! haha

håper du får litt tid på kvelden i kveld når dagen din er ferdig da :D

Her har jeg ikke rukket gjennom alt!

ble jobb, så noen møter her også. FØr det det middag og div med venner og enda mer kake!:D

så kom jeg hjem og her ventet litt husarbeid, men er ensten i mål! haha

Så nå sitter jeg bare rett opp og ned på sofaen med pus i fanget og gjesper! hahaha

ingrid

27.04.2016 kl.07:07

Jeg fant et flott kaffemønster i går på sparkjøp :)

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:13

ingrid: Å, takk, det må jeg bare se om jeg kan se på nettsiden deres. Kjøpte du?

Greta

27.04.2016 kl.09:30

For eit herlig og posetivt innlegg. Slik liker eg å lese ja. Og så mange herlige farger og stoff. Ble nesten litt misunnelig her eg sitter. Kanskje eg må invistere i symaskin att. Nei, no må du slutte Greta. Gleder meg virkelig til å sjå kva du tryller frem av desse stoffa her. håper du rakk å kose deg med dem i går kveld. Finner kanskje ut det litt lengre oppe.

fjellgeitbundingen

27.04.2016 kl.22:23

gretashobby: Takk, var jo så lys og lett til sinns. He he skifter litt fort her mellom godvær og storm, selvom jeg i meg selv har stabilt humør til vanlig er det lett å trå i fella å påvirkes..Ble ikke søm i kveld heller. Bare litt strikking :)

Skriv en ny kommentar

hits