Våren i Nord

 


Plutselig er den her.

Våren, med sine gule hestehov.

Blir litt glad av denne lille blomsten.


Tenker på Alf Prøysen, og den lille gutten som kom hjem til mor med en hestehov.

Prøve å avbilde siste ferdigstilte prosjektet blant hestehov. For plutselig var de overalt. Mens det i går. Ja, tror nesten det var snø der de stod i går..

Disse vottene trengs forhåpentligvis ikke på lenge. Det var mislykket første toving, så de er tovet to ganger. Den tredje fargen på dem ble avglemt! Og lys lilla ble merkelig. Ikke helt fornøyd..

Og der ble det en tutt oppe på høyre vott

Og etter to tovinger er ikke mønsteret lett å se..


Så forsøker jeg livet som fuglefotograf. Svanene jobbet ikke helt på lag. Så umulige at det er vanskelig å påstå hva slags fugler det er..

 


  

12 kommentarer

Margrethe Hjertaas

18.04.2016 kl.22:41

Hestehov bare ER vår, de..... og vottene ble jo helt lekre. Slike flyvende fotomodeller er ikke så lett å få med seg på fotosession - det har jeg også merket meg ! <3

fjellgeitbundingen

19.04.2016 kl.23:31

Margrethe Hjertaas: Flira godt av kommentaren. Bra det er flere som sliter med å få de på geledd ;)

Greta

19.04.2016 kl.08:52

God morgen solstrålen som bor i nord. Kjekt å sjå at hestehoven kommer frem der oppe også. Du tok litt feil med visen til Alf Prøysen da. For det var Løvetann og ikkje hestehov. Men gul er dei no begge to :).

Ikkje alle produkt kan bli like vellykket, sånn er det med den saken. Fin farge på dei og dei varmer nok godt når vinteren kjem att. Ja ikkje den som er på veg no. Så kaldt blir det no vel ikkje at vi må bruke slike votter. Da må eg til å pakke opp att ting eg har pakka ned.

Håper du ahr det fint og god dag til deg. klem

fjellgeitbundingen

19.04.2016 kl.23:32

gretashobby: Hei Greta, takk for korreksjon og trøst. Håper du får en fin dag. I dag ble det ingen tid til bloggen..

Hekleri og Ra

19.04.2016 kl.10:02

Det er noe av det koseligste som skjer på våren at hestehoven kommer! De er jo så nydelig bustete der de stikker opp! Flotte votter var det også ;-)

Synes svanene ble bra jeg. Her skinner sola, men selv om det blåser så blir det deilig! Ha en flott dag!

fjellgeitbundingen

19.04.2016 kl.23:34

Hekleri og Ra: Hestehov er kjempe flotte på våren :) Takk for ros om de rare vottene, og om svanene. De varlitt langt unna da..

annebe

19.04.2016 kl.14:22

Hestehov er det første typiske vårtegnet..og jeg er veldig glad i den sangen :)) Likte vottene godt jeg..og her er det kjølig luft..så kan godt ha litt på henda om en skal ut en tur :))

Som et lite svar til kommentaren jeg fikk av deg..jeg syns også det er koseligst å svare på kommentarer...og å få svar..:))..men jeg har så mye vondt at det har blitt slik at jeg ikke alltid orker lage innlegg når jeg egentlig har lyst ..så derfor skal jeg forsøke å minusere skrivinga litt med å ikke svare på kommentarene hos meg..men legger igjen kommentarer hos andre når det passer seg slik :)) Godt forsøk som fuglefotograf..skimta jo svanene borti der <3<3

fjellgeitbundingen

19.04.2016 kl.23:37

annebe: Takk for et koselig svar. Forstår deg, det er ikke det. Du har jo litt sykdom å bale med.. Håper du får en fin kveld, så får jeg nå bare se hvordan det blir :)

fruensvilje

19.04.2016 kl.17:49

deilig å se att dere i nord også har fått hestehoven,det er noe med det,men vår er det uansett i hele landet vårt )) fine svaner også likte godt det bilde eg

fjellgeitbundingen

19.04.2016 kl.23:38

fruensvilje: Takk Connie, ja det er deilig med våren :)

Tove

19.04.2016 kl.21:47

Så fine bilder. Den lille gule blomsten der er jo bare til å bli glad i. Den varsler at vinteren er på hell og våren i anmarsj. Ha en fortsatt fin kveld
Jeg elsker hestehov og våren!!!!

Skriv en ny kommentar

hits