Klompelompefeber

Å, jo nesten som en farsott går Klompelompefeberen gjennom landet. Har ikke du blitt smittet? Da er du sikkert litt uimottakerlig, og det kan selvsagt ha flere grunner, men her i huset har jeg fått denne feberen. Det er færle greier. I tillegg til å medføre tap av verdifull nattesøvn, så stakk det også dypt i lommeboka. Egentlig en fryktet sykdom. Men jeg har kanskje en nedsatt immunforsvar mot Klompelompe?Jeg er nok potensielt mer utsatt for Klompelompefeberen enn de som er uimottakelige og for kun kort tid siden fikk jeg smitten. Bare se Klompelompe er et virkelig merkelig navn. Tvilsomt at man kan glemme det noensinne. Klompe er for meg noe som klumper seg og lompe er forbundet med noe godt. Hvorfor kalle en bok klompelompe? Noe ekkelt blandet med noe godt? Nei, kanskje jeg ikke skal dele opp ord slik?  He, he har sett klompelompe skjørt her og klompelompe skjørt der, lue der, der og her. Tilslutt ble jeg hardt smittet. Først ut ble en Baggylue voksen strikket. Til meg selv. Fint å ha noe som matcher vårjakken. Apropo noe vårjakke trenger vi ikke her likevel. Har jo fått ny snø her. Så nå går det mot jul igjen..

He he, litt mer om Baggy-lue voksen, det vil si jeg strikket en lue som het baggylue som ikke ble baggy. Komplisert? Eller kanskje jeg  bare er bittelitt trøtt her. Ble jo så hekta på luestrikkprosjektet i går kveld, at det ble natt før jeg fikk sullet meg i seng. Snakk om tåpligheter. Men har da gått greit i dag, og fikk strikket detaljer og sydd på knappen i dag. Ble sporty strikk i fantastiske Babysilk. Elsker glansen og mykheten i garnet. Lilla er min farge. Men oj, for en pris. 89 per nøste, trengte ett nøste og litt til. Mulig nok igjen til pulsvanter. Blir min kostligste lue dette, og skal definitivt strikke mer fra den boka. (Slik at jeg kan forsvare kjøp av boka) 

 

Litt mani på strikkebøker og garn, og garnet tyter ofte ut av skuffer og skap. Til tider må man skynde seg å lukke skapdørene. Innemellom kan man bli flau av disse lagrene av garn. Når skal man få tid å strikke alt? Garnet er ofte kjøpt til ulike prosjekter. Noen ganger blir ikke prosjektet påbegynt en gang, men liggende i et skap eller en skuff. Andre ganger blir det en ufo, men når de blir ferdig er de verd alt. Ofte dukker det opp et annet prosjekt eller at noe jeg bare må fullføre..

 

 

Nå utleverer jeg meg selv her, så da trenger jeg høre om du har mani for noe? Og om du har eller har hatt Klompelompefeber?

 

 

 

 

16 kommentarer

ingrid

14.04.2016 kl.06:39

Fin lue :) Jeg har en del UFO'er jeg også.. Har lager både av garn, scrapbooking-saker og stoff. Så her har vi et helt rom til hobbylager-rom :)

fjellgeitbundingen

14.04.2016 kl.18:20

ingrid: Hei Ingrid, takk for det. Blir snart ufoer :) Holder du på med scrapbooking også. Har lyst til å forsøke jeg også. Hadde vært spennende om du kunne ha laget et kort steg for steg, å vist fram. Kanskje jeg kunne laget egne konfirmasjonskort :)

Margrethe

14.04.2016 kl.06:43

Ikke bitt av basillen hjemme hos meg! Men helt lekre er de! <3

fjellgeitbundingen

14.04.2016 kl.18:17

Margrethe: Hei, takk for det. Ikke bitt, men du har kanskje en annen mani?

Greta

14.04.2016 kl.09:06

HEi søte deg. Eg har boka, men har ikkje fått manien enno. Men ser i den titt og ofte. Kanskje den kjem mmer frem til høsten. Veldig fin lue da. Hadde vore kjekt å sett den i bruk hehe. Neida, tuller no.

takkars dere som har fått julesnø. Noen ahr sagt at det kan komme snø her i morgen, men eg krysser fingrene for at det ikkje skjer.

Har en mano for tida ja. Prøve ut kluteoppskrifter fra eget hode. Bruker opp restegarn. Prøver virkelig å minske garnet no før flytting. Men ahr også bestilt nytt garn. Men det er jo til oppdrag og litt til meg. hehe. Planen er å få brukt opp det da før vi drar. Du vart så hekta at du ikkje rakk alt du hadde tebnkt i går da, skjønner hihi. Håper dagen i dag er knallgod gode litt snuppa mi

fjellgeitbundingen

14.04.2016 kl.18:17

gretashobby: Hei Greta, nei rakk ikke mer i går, men har jo besøk også for tiden, så styrer liksom ikke helt over tiden nå. Litt opp til gjesten :) Men nå har jeg anledning til å se innom bloggen, og det var litt deilig :)

Hekleri og Ra

14.04.2016 kl.12:50

Har sett mye fint fra klompelompe men har ikke kommet dithen at jeg har strikket noe enda. Men det kommer nok en gang. Har den første boka pluss et tilbehørshefte ;-)

fjellgeitbundingen

14.04.2016 kl.18:14

Hekleri og Ra: Tilbehørshefte. Hm, det hørtest spennende ut. Har bare boke jeg.

Hekleri og Ra

14.04.2016 kl.20:00

Den heter våre luefavoritter :-) Det var mye flott i den :-)

fjellgeitbundingen

17.04.2016 kl.07:17

Hekleri og Ra: Så spennende. Må følge med om jeg kommer over den, sånn at jeg får bladd i den :)

ingrid

15.04.2016 kl.06:51

Har ikke gjort så mye av det i de senere årene.. Men hvis jeg plutselig får lyst og tid, skal jeg passe på at kamera er med på fornøyelsen ;)

fjellgeitbundingen

17.04.2016 kl.07:16

ingrid: :)

Tove

15.04.2016 kl.08:57

Jeg har nok vært innom Klompelompe feberen. Har ikke boken, men har strikket Klompelompe skjørtet til en venninne og måtte selvfølgelig strikke ett til meg selv også 😊😊 Ha en fin dag

fjellgeitbundingen

17.04.2016 kl.07:15

Tove: :) Lett å bli hektet. Har tenkt å fortsette med babystrikk herfra, men nå har et annet prosjekt stjelt meg helt..

tujanka

16.04.2016 kl.11:14

Jeg forstod absolutt ingenting, men luen var veldig fin da!

fjellgeitbundingen

17.04.2016 kl.07:14

tujanka: Hei, takk for ros, dette var nok strikkehumor og forutsatte at man hadde lest mange andre strikkeblogger...hvor det strikkes flittig fra boka Klompelompe overalt..

Skriv en ny kommentar

hits