Bare blåbær?Når jeg skulle finne navn til dette innlegget, dukket disse ordene opp..

Vanligvis er det beskrevet som noe enkelt, og kanskje er den nyeste duken min helt enkel. Denne ble kjørt uten lapper så den var kjapp å lage. Likte stoffet så godt, og var deilig å tilpasse den perfekt til kommoden den skulle ligge på, MEN så var den ferdig og så lærte jeg noe nytt.

Det var ikke bare bare å skulle putte noe opp på denne duken. Da kan du snakke om bråkete resultat. Så nå står jeg mellom å putte et annet fruktfat oppå duken eller å putte duken på et annet bord :D

På kjøkkenbordet så den bedre ut.

Også gjorde jeg ferdig den andre grønne duken i dag.
Planen var å ha den på stuebordet.

Og kanskje bruke opp påskelysene før jeg finner noen nye fine lys? Hvilke farge tror du passer best?Også ble et nytt blad med hjem. Et blad med alt mulig i. Blir det med drømmene eller blir jeg å lage noe fint av ideene i det? Jeg har også kjøpt meg en bit jersey og jerseynåler. Inspirert til å lage noe annet en duker. Har du noe forslag om hva jeg skal prøve meg på? Ha en fin kveld, kjære leser.

10 kommentarer

Mona

10.04.2016 kl.20:15

Jøje meg, du er så kreativ og flink! Skjønner at du kan føle at det blir litt bråkete med den duken, men det er ikke bare uvant da?

fjellgeitbundingen

10.04.2016 kl.20:31

Fruemmel: Hei Mona, så koselig sagt :) Nei, var nok det st det var hviterosemalttrau og det ble kræsj med duken, men på kjøkkenet ble den fin og tror den passer i stua også :) Men med mye på bordet blir det lett rotete med en duk som gjør så mye ut av seg.

fruensvilje

10.04.2016 kl.22:12

likte blåbær duken din jeg ) kjempeflinke er du,farge til grønt,der mener jeg att alle farger passer ))

fjellgeitbundingen

11.04.2016 kl.10:12

fruensvilje: Tusen takk, liker nok mest litt ryddighet i farger, men av og til kan det vågale bli finest, men må nok øve litt mer. Fordelen med søm er jo at man lett kan bytte ut noe, om det ikke passer.

Greta

11.04.2016 kl.08:44

God morgen. Ein lekker blåbær duk og den fortjener å ligge fremme på spisebordet. Så kan du vkesle mellom den og den siste grønne som også var fin. Dei er fin på kvar sin måte.

Uansett kvar du legger den, så må det vere som dei noe enkelt oppå. Ikkje fargerikt hvertfall.

Du finner nok noe å sy av stoffet ditt. Aner ikkje kva du vil prøve deg på, men gleder emg til å sjå det. HA ein fortreffelig dg og god ny uke min gode venn. klem

fjellgeitbundingen

11.04.2016 kl.10:16

gretashobby: Hei, tusen takk for ros. Deilig at du skjønner hva jeg mener, Greta :D Har nok en plan med stoffet. Kom nettopp på at jeg må vaske det først. Lett å bli så ivrig at man glemmer å vaske :) Har pakket ned symaskina nå, for jeg får besøk, så tviler på at det blir sydd så masse, men litt strikking og hekling blir det garantert for jeg får besøk av likesinnet på den fronten :)

toveshobbykrok

11.04.2016 kl.09:57

Så utrolig flotte duker du har sydd. Blir spennende å se hva du lager av ideene fra bladet.

Ha en flott uke!

fjellgeitbundingen

11.04.2016 kl.10:21

toveshobbykrok: Hei, tusen takk for kommentar og ros. Kjekke kommentarer gjør at man opprettholder drivkraften til å dele innlegg om det man lager. Ja er spent på det selv også. Var mye lekkert der jeg kunne tenkt meg :) He, he men oftest blir bladene lagt i bunker og ingenting blir laget. Masse ideer og planer, men lite tid å gjennomføre alle, men koser meg masse med bladene. Ser masse i hvert blad, og henter alle bladene fram igjen når jeg leter etter et bestemt mønster. Smaken forandrer seg. Nå kan jeg se gjennom alle bladene på nytt etter syprosjekter f.eks, og jeg vil se prosjektene med nye øyne :) Kan i grunn sitte i timesvis å se på det andre har laget på blogg eller i bladene :)

Spinningqueen

13.04.2016 kl.09:30

Bøyer meg i støvet du kreative menneske! Jeg eier ikke slike evner i det hele tatt!! :)

fjellgeitbundingen

13.04.2016 kl.17:56

Spinningqueen: Alle (de fleste) kan lære alt om man er motivert og har rett læring..

Skriv en ny kommentar

hits