Interiørdetaljer og isfiske :)

Bakgrunnen for å sy duker til stua var å ta med det grønne glasset til butikken. Tanken var å ta fargen litt igjen i duken. Butikkene bugner av stoff, Så det var ikke fritt for at jeg ble litt matt av meter på meter med stoff, men endte med å plukke ut disse stoffene.

Kan ikke si jeg følte at dette ble helt rett heller. Ikke sikkert dette med lapper er helt meg. Jeg liker kanskje bedre litt runde former, men håper å få ned terskelen til å sy andre ting med å sy noe jeg har lært på kurs til jeg er skikkelig trygg. Har lyst til å sy noen nye grillvotter, og en toalettmappe. Ja, også klær. Kanskje noen kopphåndduker. Har fått lyst til å lære meg å applikere på motiver. 

Holder på med duk nummer to også, slik at bordet og sjenken for likens duker.

Duken i sin helhet. Kanskje litt kjedelig. Synes jo lappeteknikk kan bli litt "bråkete", men noen er jo bare knall flink til å sette sammen stoffer. Får se litt hvordan dette går. Har kjøpt inn matrialer til en annen type duk også. Merkelig så intressangt stoff plutselig har blitt. Stakkars mannen. Ikke bare garn overalt, om jeg ikke nå skal begynne å lagre stoffer og stoffrester også. Oj, oj..

Virkelig på tide å gjøre mannen til lags, med innkjøpte ekte og ekle larver bar det på isfisketur.1 meter tykk is, og den beste årstida for å sitte på isen, men nå tiner det fort. Det tiner både ovenfra og nedenfra. Ingen fisk å se på gårsdagens tur. Jeg holdt meg mest ved bålet i gapahauken. Mest å være litt forsiktig med bihulebetennelse i kroppen, men har vært på apoteket nå å kjøpt noen Stong jet spray under trykk, som virkelig løste og røsket opp i bihulene, så nå føles det virkelig ut som det går rette veien. Dessuten har jeg begynt å ta c-vitamin, 1000 mg hver dag. Det skal jo være så godt for immunforsvaret.

Været er iallefall upåklagelig, selvom Aprilspøken i Nordlys om at vi skulle få 30 grader denne helgen ikke holdt stikk, så er det blitt et anna drag i lufta nå. Litt mer vår..Må det bare vare. Venter besøk senere i måneden, og vedkommende pleier bestandig å bringe dårlig vær med seg.. Vi er derfor forbredt på mer snø her i nord. Kjenner du noen som pleier å ha dårlig vær med seg? Ha en riktig fin mandag :)

 

9 kommentarer

fruensvilje

04.04.2016 kl.18:40

det er nok en kunst å sette sammen farger og stoffer til en slik duk,men øvelse gjør mester ) likte grønnfargen på din eg )

En fisketur hørtes kjekt ut ) er jo godt med blide menn da hi hi ,fikk dere fisk ?

fjellgeitbundingen

04.04.2016 kl.21:46

fruensvilje: Nei, ikke en eneste fisk, men mannen var fornøyd likevel. Tror han liker fisketur like godt som å få fisk :) Lykken er å vente på fisken, men for meg er det jammen motsatt. Ja, er en kunst, og er så mye å velge i at man blir ør av å gå inn i en slik butikk..

Margrethe Hjertaas

04.04.2016 kl.21:42

Syns dukene ble flotte, jeg! Moro med nye typer håndarbeid da! Og bildene fra isfiske-turen er jo ikke å forakte....... herlig <3

fjellgeitbundingen

04.04.2016 kl.21:49

Margrethe Hjertaas: Takk for det, dukene er nå brukbare, og vil bli brukt uansett. Og isfisketuren var fin for både store og små. Også uten fisk :)

toveshobbykrok

05.04.2016 kl.10:09

Jeg syntes at dukene ble kjempe flotte.

Isfiske hørtes veldig kjekt ut. Jeg liker veldig godt å fiske, men det blir helst om sommeren når vi er ute med båten

fjellgeitbundingen

05.04.2016 kl.17:07

toveshobbykrok: Tusen takk for det. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke er helt fornøyd selv. Kanskje jeg bare hadde sett for meg noe annet eller at det ikke ble helt meg? Isfiske kan være både kaldt og kjedelig (men pleier ikke å si det, for jeg tenker all aktivitet og variasjon ute er gullverdt)(Får man fisk er det en bonus da :))

Greta

06.04.2016 kl.14:14

Lappeteknikk kan både vere lekkert og rotete. Gjelder å bruke storffer som passer sammen og ikkje for mange tenker eg. Du finner nok ut av din greie etter kvart. Syns det var fine løpere eg da.

Isfikse har eg aldri prøvd, men det er sikkert kjekt om ein får fisk. Våren er hvertfall i anmarsj og vi gleder oss på varmere dager både her og der. Ha ein flott dag

fjellgeitbundingen

06.04.2016 kl.19:42

gretashobby: Kanskje du får anledning til isfisking når du flytter på østlandet. Flere steder der har de isfiskekonkurranser. Når det er sol og varmt kan isfiske være kjekt, ellers synes jeg fort det blir kaldt. Men sosialt og kjekt :)

fjellgeitbundingen

06.04.2016 kl.19:45

gretashobby: Takk for ros for løperen. Den andre er underveis. Liker nok ikke så godt dette kaos av farger og mønstre som ofte blir på lappeteknikk, men jeg synes enkelte ting kan bli fint, og må sikkert bare finne min vei. Stoffet dukket forresten ikke opp, men kommer vel fram etterhvert. Pleier det. Kjøpte noe annet stoff istedet.

Skriv en ny kommentar

hits