Shit, Stoff på avveie..

Hvordan kan egentlig stoff komme på avveie? Å miste en strikkepinne, en knapp eller et viskelær er ikke så rart, men en meter stoff. Hallo? Hvordan kan egentlig bare en meter stoff bare forsvinne?  Jeg er søkksliten. Jeg har rydda i alt av strikke og snart alt av sytøy i formiddag. Det er mitt beste triks for å finne noe. Rydde. Dukker det ikke opp så har man ikke ryddet nok? Forstår bare ikke hvor denne posen med stoff kan ha blitt lagt. Hadde det blitt nok av det stoffet jeg hadde kjøpt, så hadde det ikke vært problem, men nå trenger jeg dette andre stoffet som ble meg hjem til bakstykke på duken. Eller egentlig duk nr. 2. Har mye å lære med det å beregne stoff, og de i butikken har nok ikke vært så mye flinkere enn meg. 


Har fått ryddet vekk påsken også i dag. Påsketulipanene var utsprunget og er nå kastet. Men Påskeliljene, Maila Langfot og Karsen får stå. Maila har fått sette seg i gyngestolen. Ja, gyngestolen burde fått et fint hekleteppe, men det har nå ikke blitt til det ennå. Alt må gjøres. Påskedukene er tatt av, men de gule dukene skal ellers få ligge på til jeg har fått sydd ferdig de nye dukene. Og hadde det ikke vært for det stoffet, så hadde dukene vært på god vei nå..Kjennes litt unødvendig å kjøpe nytt stoff, når jeg vet jeg har..Det er ikke første gangen ting bare forsvinner. Noen ganger har det dukket opp etter år på plasser man har sett og vært mange ganger. Ja, man kan nesten lure? Forsvinner noen ting hos deg?


Har du holdt deg frisk i vinter? Det har jammen ikke jeg. Ser ut som om påskesyken går over i bihulebetennelse. Hodepine når jeg lener meg fram over, metersvis med snørr, øresting, pottetett, ondt i bihulene. Sovet sittende i natt. Allmentilstanden er ok og ingen feber, så blir jobb i dag, men hadde sikkert trengt å ta det med ro, men er søkklei all sykdom. Såå kjedelig at alt trekker sånn ut. Har holdt meg inne fra tur i går og i dag. Litt ro er nok veien å gå for å bli frisk. Sikkert ikke beste medisin å rydde heller, men skulle jo egentlig bare finne stoffet. Rydding var nok påkrevd, selvom det er litt vanskelig å rydde uten å bøye seg framover...

6 kommentarer

frodith

30.03.2016 kl.18:00

Kanskje du ikke fikk det med deg fra butikken? Håper du finner det igjen :-)

fjellgeitbundingen

30.03.2016 kl.19:46

frodith: Joda, har sett det hjemme. Tror jeg ryddet det bort før vi fikk besøk, men har ikke lagt det på de vanlige plassene, så var vanskelig å finne det igjen. Får nok ryddet hele huset nå :)

fruensvilje

30.03.2016 kl.18:13

så trasigt da å ikke finne stoffet,ligger det i en handlepose da ? krysser fingrane for att det dukker opp.Er nok forskjelligt jeg også har lett etter noen ganger,men er det ikke kastet så dukker det nok opp en vakker dag ))

Ser att harepus må sitte i ganske brei spagat ) kanskje du skulle lage en slik feste forran som er på barnestoler )) da siger han ikke fram og beina får dingle midt forran )

fjellgeitbundingen

30.03.2016 kl.19:50

fruensvilje: Hei, hi hi du la merke til det med den henslengte måten å sitte på. Ja, det er kanskje litt upassende for ei frøken :) Var en god ide det. Stoffet ligger i en liten hvit pose. Har nok ryddet det bort på en lur plass. Forhåpentligvis ikke kastet, men var kanskje ikke ment for dette prosjektet :)

Greta

06.04.2016 kl.08:54

Hei. Da er damen her tilbake og skal lese litt kva du har gjort siste uken. Regner emd at du fant stoffet til slutt. Den syken du fikk i påsken er vel ein slektining av den eg ahdde tok 3-4 uker før eg var heilt frisk. Bare for å oppmuntre deg litt. :)

fjellgeitbundingen

06.04.2016 kl.19:40

gretashobby: Hei, godt å se deg tilbake og veldig hyggelig du kommer innom meg. "Oppmuntrende" å høre det har en ende, men vet jo det, og regner vel med noen dager toppen ei uke, men 3-4 uker er lenge det, men bedre med influensa ++ enn kroniske plager :D Er forresten frisk og rask nå. Hjalp med spray med trykk fra apoteket. To slike flasker å bihulebetennelsen ga seg :) Heldigvis :) Så nå nyter jeg luktesansen og at det snart er vår. Bare litt lat av å være syk...

Skriv en ny kommentar

hits