Stiv og støl, og på hodet inn i hverdagen igjen. Forresten iført påskeskjørt ;)

I går var Bjørkliden uimotståelig. Fortsatt tett og lett hodepine, men det var så fin tempratur og perfekt kjørevær, så tilbrakte timesvis i bakken med mann og barn. Mer kjøring i svarte løyper enn noen gang. Litt hardt og sporete. Litt forsiktig i de verste hengene. En kunst å ikke låse seg. Skjønner det vil bli ondt å ramle, så best å holde seg på beina. Mental trening nødvendig. Hihi, er jo ikke så gammel i hodet. Det er noe med å klare, beherske, ha balansen. Vinden og farten kan også være god. Men kontroll er godt å ha. Ingen galemannskjøring. Henger med, men litt etter gutta boys. Hihi, har jo tenkt å bli litt eldre ;)


Nyter også følelsen av været, fjellet, utsikten og har på ingen måte følelse av at dette er blodslit. Iallefall velsigna fritt for tung pust. Men i morges var leggene så stive, så stive. Litt lite av den slags trening i vinter :D Spørs om trappene på jobb i morgen blir smertefulle ;) Så deilig å ha gjort litt av det vi tenkte å gjøre i påskeferien.


Bra fint? Og var i grunn enda finere i virkeligheten :) Fabler om å få til en skiferie til neste år.


Turen innebar noen timer i bil, så påskeskjørtet ble også ferdig. Med Kvikk lunsj på rumpa vil jeg desidert være best kledde på hver påskefest livet ut ;)

Hihi, skulle jo strikke sitteunderlag, men så ble fasongen teit. La opp 142 masker på rundpinne, og strikket 31 runder i hver farge. Bokstavene går over 15 masker. Hele underlaget så veldig kort ut på lengden i forhold til bredden, så begynte jo å fable om andre bruksområder. Veske, Skjørt. Kan hende du kunne hatt flere forslag?  Besøkende i dag, mente fasongen på et sitteunderlag ikke var så viktig, så jeg sydde det sammen. Sydde inn litt støtte tråder på kryss og tvers. Har det nå i maskinen på 40 grader og 1200 omdreininger på sentrifugen. Svært spent på resultatet. Fargene til fritidsgarn er for sterke i forhold til Kvikk lunsj, så satser på masse solbleking framover :) 

Formiddagen ble brukt til litt klesvask. Minstemann har fortsatt øresting, så dro ikke han på tur i blåsten i dag, men selv "måtte" jeg ut på en skitur i dag. Nøt bare turen, og det eneste bildet ble av disse konglene. Ikke så fint vær, men bido til å gjøre påsken enda litt mer slik den var planlagt, men er nok ikke helt 100 % igjen, men formen er ikke så aller verst og gleder meg over å glede meg over livet igjen. I morgen starter den harde hverdagen igjen, og håper formen er på topp etter ny nattesøvn. Prosjekt turbukse starter opp igjen. I morgen skal jeg skaffe tynn platevatt til duken. Spørs om den hadde vært ferdig uansett om jeg hadde hatt rett platevatt? Nå er det iallefall på tide å gjøre ferdig dukene og rydde påska bort :) Ønsker meg også litt vår. Har iallefall tint godt de siste dagene..

 

8 kommentarer

Greta

29.03.2016 kl.08:53

Hei vennen. Så kjekt at du kom deg på påskefjellet. At du ahdde ein heil dag i bakken. Da er nok påsken redda for din del. Og bonusen var ein skitur i går. Ja da er nok det meste av sjukdom i påsken glemt. Kjekt at du fikk det til. Her har vi eit par dager med kvardag før vi skal ha besøk fra torsdag. Kommer tilbake til det i morgen. HA ein god start på ny arbeidsuke. Klem fra meg

fjellgeitbundingen

29.03.2016 kl.18:31

gretashobby: Hei Greta, takk for gode ord.Fridagene er dyrbare når man jobber hver dag, så det er kjekt å få utnytta dem litt :)

fruensvilje

29.03.2016 kl.09:28

god morgen,så nydelige bilder,godt du ble så bra att du fikk en fin turdag i påsken ))

sitteunderlaget blir skikkelig flott ,og den behøver slettes ikke være helt kvadratisk,kan godt være rektangulaær også,bare den er god og varm å sitte på )) ha en fin dag

fjellgeitbundingen

29.03.2016 kl.18:32

fruensvilje: Ønsker vel heller å ha det rektangulært dette underlaget, men det ble nok nesten kvadradisk. Jaja, sånt skjer.

Margrethe

29.03.2016 kl.10:38

Å du herlige! Flotte bilder og morsom kvikklunsj... kult! :-)

fjellgeitbundingen

29.03.2016 kl.18:34

Margrethe: Bra, flere enn meg så gøyen med å lage skjørt av det :) Hadde i såfall blitt humoristisk :)

Linn-Therese

30.03.2016 kl.19:02

Det så og hørtes veldig flott ut! Og stivhet og stølhet hører vel kanskje med en vellykket skitur? :D Skulle ønske jeg var litt flinkere på ski for jeg tørr ikke å slippe meg løs, så holder meg til flatmark foreløpig! :)

fjellgeitbundingen

30.03.2016 kl.19:51

Linn:Du kunne melde deg på og gå et slalåmkurs da. Lærer du å bremse og få kontroll blir du
trygg-også på ski..

Skriv en ny kommentar

hits