Hvordan vet du at en strikker er skikkelig syk?

Jo, strikkeren strikker ikke. Klarte du den? Jeg har en gåte til: Hvordan vet du at strikkeren blitt bedre? Jo strikkeren strikker igjen. I går kveld fullførte jeg tøfflene. Ikke svart og gul, men blå og gul. Det kunne vært et par svensketøffler, men det er det ikke. Ikke så kreativ ennå, så blir nok en pause med disse..Kan du gjette hva de skal bli til?


Begynte istedet på dette. Vet ikke om jeg ble kvikk av å strikke dette ;)  Håper iallefall å avslutte dette prosjektet i morgen. Blir nok ikke til årets turer, og mulig det skulle vært bredere og smalere? Vi får se. I morgen skal jeg driste meg i slalåmbakken, er jeg krutegod i morgen blir det på slalåmski. Hvis ikke blir det cafeen på meg... Pakker bok og strikketøy uansett. Lei av å være syk, men tar ingen sjanser om å være aktiv for tidelig. Ikke vært helt tilbake i dag, men det kommer seg. Vært våken hele dagen i dag :) Resten av familien trenger også å komme seg ut. Ikke lett å komme seg avgårde når intiativtaker er uten intiativ.. Ha en fortsatt fin påske.

 

6 kommentarer

fruensvilje

26.03.2016 kl.23:02

godt å komme seg såpass att en orker å gjøre noe på dagtid )) sitteunderlaget blir iallefall stilig

fjellgeitbundingen

28.03.2016 kl.21:04

fruensvilje: Ja, det var kjekt å få gjort litt av det man hadde tenkt å bruke påsken til. Er dere tilbake fra bobiltur nå?

frodith

27.03.2016 kl.08:49

Den tok jeg så lett som ingenting, for DA er du syk da, om du er en strikker og IKKE strikker :-D

fjellgeitbundingen

28.03.2016 kl.21:03

frodith: Hihi, ja det var selvfølgelig helt rett :)

Greta

27.03.2016 kl.09:47

God morgen vennen. Klart eg klarte begge gåtene hehe. Skulle bare mangle.

Håper du har kome deg i skikleda og på vei på påskefjelelt eller i bakken. Viss det ikkje er for ille ver der du er da.

Er ikkjea lltid at høytidene eller dagene for den del blir som planlagt. Da må man bare gjøre det beste ut av dagen. Og er man ikkje istand til det, ja da er det på tide å legge seg ned. Høres ut som du ahr vore fornuftig hittil. Håper dei to siste dagene av påskeferien blir god vennen. Stor klem

fjellgeitbundingen

28.03.2016 kl.21:03

gretashobby: Hei Greta. Hihi, du klarte begge gåtene ja. Det var som ventet ;) Fikk meg en fin avslutning på påskeferien, ikke blitt så masse familietid som ønska, men har blitt litt og sitter med en følelse av å ha fått gjort litt i påsken. Lett å være fornuftig når det ikke er noe MÅ ting å forholde seg til :)

Skriv en ny kommentar

hits