"Operasjon mislykket"

Det så så lovende ut i morges. Sola skinte, og jeg hadde gledet meg til turen i dag helt siden torsdag. Men når jeg vekte ungene, så var ingen av dem i form. Med ond hals og hoste. Var ingen annen råd enn å avlyse turen. Men du og du for en nedtur, men var bare å snu det til noe positivt. Være hjemme å bake og ordne litt til påske. Det trengs det også. Vi hadde ferdig middag til mannen kom fra jobb. Så tok jeg meg heller en kveldstur på ski. Alene. Det var stille, rekreasjon og et fantastisk herlig lys.

Mange artige snøansamlinger på trærene i dag.


 

På tur tilbake fikk jeg med meg solnedgangen.

Og månen.

Minstemann lagde daimiskake i dag og så har jeg og han laget påskepynt sammen. Eldstemann er fint ferdig med slikt.

Ungene ble vartet opp med vaffler til lunsj. Rester av pannkakemiddagen i går :)

Ble bakt 6 brød. Burde holde til over påske..

Det ble også bakt 2 ladninger horn og aniskringler, men de husket jeg visst ikke å ta bilde av. Så holder jeg på å sy litt, og holder på å lage en DIY i forhold til dette, men platevatten jeg har er visst altfor tykk. Visste ikke om jeg kunne skave av et lag å bruke? Gleder meg til å vise fram prosjektet mitt. Nå står litt strikking og krim for tur. Følger du med på påskekrimmen? Ha en fin påskeuke. I morgen er min siste dag på jobb, på riktig lenge..Ser så fram til påskeferie nå. Ha en fin kveld :)

 

4 kommentarer

Greta

23.03.2016 kl.08:50

HEi vennen. Bevare meg vel. Viss dagen blir fulstendig annleis enn det eg tenkte, har eg lett for å dette sammen og ingen ting skjer. MEn du fikk virkelig utnyttet dagen. Så masse bakst, og så mye anna dere fikk gjort. Det vart da ein virkelig flott dag dette. Du er dyktig til å snu nedtur til noe heilt anna. Ha ein fin dag på jobb i dag. Og så nyt ferien din. Stor klem fra meg

fjellgeitbundingen

23.03.2016 kl.09:00

gretashobby: Uff ja, er vel lett slik med de fleste. I dag ble det ikke noe på jobb på meg. Minsten har fått feber og ørebetennelse. Ikke så greit å være alene hjemme da..Kjenner det også selv i halsen og ørene i dag, så blir nok slapp dag i dag og håper ikke "ferien" skal passere i sykdom. Isj. Jeg som skulle se om jeg fikk kjøpt litt platevatt i dag..

Margrethe

23.03.2016 kl.09:00

En herlig dag for deg uansett! Koselige bilder.... klem <3

fjellgeitbundingen

23.03.2016 kl.09:02

Margrethe: Hei Margrethe, det ble det. Fikk gjort masse andre greier da, selvom det ikke ble koselig tur med flere. Bålkos og sånn å leve lenge på..

Skriv en ny kommentar

hits