Skummel søndagGod morgen, Norge. Dagen her er mer så godt i gang. Ja, for nå var jeg klar for lunsj. Bildet over er et utsnitt av duken jeg holder på å sy. I stoffsettet vi fikk på kurset fulgte det med nok stoff til to duker, så her om dagen var jeg å kjøpte matte, skjærekniv og linjal. I går kuttet jeg de første stoffbitene, og i dag har jeg sydd sammen remsene. Kjente jeg trengte en pause etter det. Fant ut at om jeg skulle fortsette å sy må jeg bare fortsette mens kurset er ferskt.Så nå er planen å sy maken duk som vi lagde på kurset. Må si det er skrekkblandet dette.

Jeg var kjempe tidelig i seng i går, og oppe igjen i natt. Har vært fyringsvakt på en lavvo, og  jeg har fått fire herlige (hellige) timer ved bålet i de sene nattetimer og til det lysnet av dag. Føler meg uthvilt, så så ingen grunn til å legge meg igjen. Har fått laget fruktcoktail til dagens dessert, lagt sammen klær og i natt begynte jeg på genseren til harefrøkna. Var innom i går å kjøpte de fargene jeg manglet. Vurderte å lage en enkel genser i gult etter Arne & Carlos sin oppskrift, men fant ut jeg skulle gå for prosjektet mitt i stedet..

15 kommentarer

frodith

13.03.2016 kl.11:05

Ha en strålende dag :-) Med eller uten søm :-)

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:19

frodith: Takk Frodith, med søm blir den små skummel, men de fleste redsler blir ingenting av. Det verste som kan skje er jo at jeg ødelegger stoffet enten med feilkutting eller feil søm.

Greta

13.03.2016 kl.12:25

Høyres litt spennende ut ja. Men kjekt med utfordringer og mestring ikkje sant vennen?. Det blir nok ein fin duk. Du klarer det med bravor du tenker eg.

Høyres ut som ein spesiell antt, men morsom også. Slikt opplever ein ikkje her sørvest.

Hper du ikkje blir skikkelig tørtt utpå dagen no da. Nyt dagen . HA ein flott dag

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:24

gretashobby: Hei Greta, du er nå omtenksom. Takk, vennen for det og for fin kommentar hos meg. Jeg er nå oppe ennå, men har nok sovet en times tid i stolen i ettermiddag. Ble så trøtt når jeg satte meg for å strikke. Har laget et innlegg til om dagen i dag, og hvordan den gikk..

joy

13.03.2016 kl.12:27

Lykke til med proskektet. du fikk jo utrettet mye allede ved å være morgenfugl:)

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:25

joy: Ja, det ble en del gjort i dag. Jeg er ikke så flink å ha noen hviledag, men tenker jeg burde hatt en hviledag, å vært kun på tur den dagen..

annebe

13.03.2016 kl.17:19

Så du hadde begynt på sykurs ja..spennende og sikkert gøy ..moro med ting man lager selv :)

Bål og natt hørtes både koselig og litt slitsomt ut..hehe..Bra du føler deg uthvilt :)) Håper fruktcoctailen smakte :) Fin dag videre <3

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:30

annebe: Hei, Tusen takk for hyggelig kommmentar. Håper dagen din har vært bra i dag? ja ennå er det å sy bra skummelt, men håper det føles bedre etterhvert...Ja, er vel alltid slitsomt å stå opp på natta, men er ikke noe jeg gjør så ofte, så det er spennende og annerledes, og når man holder det fokuset så blir det ikke så slitsomt. Klem

fruensvilje

13.03.2016 kl.21:19

det er nok lurt å sy en ny duk med det samme ja,da sitter det bedre det du har lært ))lavovakt ,det hørtes jo litt spennende ut ))

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:32

fruensvilje: Hei, takk for kommentar. Godt du er enig med meg og fyringsvakt det var æring for sjela. Lager et innlegg til etterpå med litt flere bilder fra i dag, om du vil se?

Monika T Aa

13.03.2016 kl.21:44

Digger fargene på duken :) Jeg synes det er kjempegøy å sy...skal prøve meg på litt forskjellig bare jeg finner overskuddet til det....

Jeg har nominert deg til Liebster award inne på bloggen min i dag(ligger ett eget innlegg der om det med link til forklaring og slikt)

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:44

Monika T Aa:Wow, meg nominert!? Du verden. Det hadde jeg aldri ventet. Jeg skal lage et innlegg på det så snart jeg får anledning. Tusen takk for koselig tilbakemelding om duken. Det gjør det lettere å gi den i julegave til noen at andre synes den er fin. Jeg synes fargene harmonerer, men er ikke helt mine nyanser av grønt på denne.

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:45

Monika T Aa: Burde si takk også, men synes slike ting er litt skummelt ;) Takk for at du utfordrer meg likevel. Tror det er sunt for meg å utfordres innemellom.

fruensvilje

13.03.2016 kl.22:35

gjør det,eg leser i morgen for no må eg finne senga ) det er treningsdag i Volda i morgen så må nå bussen )

fjellgeitbundingen

13.03.2016 kl.22:46

fruensvilje: Bra, for jeg har ikke fått lagt det ut ennå. God natt :)

Skriv en ny kommentar

hits