Hodeløse gjerninger..I kveld har jeg vært lenger enn langt utenfor komfortsonen, og hva jeg har holdt på med skal du få vite senere i uka. Og som om ikke gjerningene mine har vært helt hodeløse, så er iallefall denne frøkna det. Det skal bli en av Arne & Carlos sine påskeharer, og hadde det vært opp til meg skulle jeg gjerne hatt en hel skokk av disse i ulike farger. Harene skulle helst vært kledd i ulike miniaturgensere etter mine forfedres bosted. Tror det hadde blitt den kuleste påskepynten ever. Men for å realisert et slikt prosjekt ville nok tatt et helt år, og he he så lenge i samme dur klarer jeg nok ikke å holde meg. Men kanskje jeg kan få ferdig en hare til påske? Vi får se, om jeg klarer å sette hode på galskapen, så skal det vel bli råd med en genser :) Fortsatt fin mandag. Sov godt og få en fin tirsdag i morgen :)

12 kommentarer

ingrid

08.03.2016 kl.06:22

Gøy prosjekt! Du kan jo strikke en hvert år, ja :)

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.00:24

ingrid: Ja, vi får se på det. Håper iallefall å få ferdig en hare :)

Siv Svanem

08.03.2016 kl.08:24

Jeg var heldig nok til å få to siste påske av en venninde. Kjempefine.

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.00:23

Siv Svanem: Heldiggris. Er en del jobb på en, så de må du skatte super høyt :) For en fantastisk gave. Du må være ei fantastisk venninne som får slike påskegaver :)

Greta

08.03.2016 kl.08:51

Blir spennende å høre kva det er du holder på med. Håper du får til dette hodeløse prosjektet her også vennen. Skulle ønske eg likte å lage slike ting også. Men det gjør eg ikkje. Så her blir det ikkje mye strikka påskepynt.

Tenker du får den til perfekt eg som alt anna du alger. ha ein flott dag klem

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.00:21

gretashobby: Hei Greta, tusen takk for supre ord. Det varmer ekstra når det kommer fra deg. Vet du det. Du er jo bare et av mine strikkeforbilder. I morgen eller senest torsdag skal jeg røpe hemmligheten min. Har strikket en slik hare før, så får det nok til. Må bare fokusere på målet, og ikke henge seg opp i montering av ører og små gensere. Bare gjøre det ferdig. Ønsker meg en brun og en grå hare også :)

fruensvilje

08.03.2016 kl.09:18

Dette blir en herlige påskehare og en liten genser tryller du nok fram )) om du lager en i året får du en flokk etterhvert )) mon tro hva hemlighet du har til oss da )) nå ble jeg nyskjerrige

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.00:18

fruensvilje: Hei, ja blir spennende. Ikke hatt tid å strikke verken på haren eller blogge i kveld, men i løpet av torsdag skal du nå få se hva jeg styrer med. Holde på hemmligheten til jeg er klar til å vise fram..

Tone

08.03.2016 kl.21:31

De er så kule de harene, men Gud for et arbeid. Jeg vet ikke om jeg hadde hatt mot til det. Du skal være kjempefornøyd om du får ferdig en til påske. :)

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.00:14

Tone: Ja, de er råstilige. Laget en for noen år siden, men ble liggende uten hode lenge, og så senere var det et pjerk å montere ørene, så derfor ble jeg overrasket over å strikke hele kroppen på en dag, men i går og i dag har jeg hatt annet fore, og kun fått strikket 5-6 runder på haren min. Men ser lyst på og er tent på å få en hare ferdig før påske. Den forrje haren ble ikke ferdig før ei jente ønska seg den til jul, og da kom motivasjonen, og den fikk seg en søt mariusgenser. Gleder meg til å planlegge genser til denne :) Skulle hatt en grå og en brun hare også..

Greta

09.03.2016 kl.08:45

Du da, så koselig at eg er strikke forbildet ditt. Men du er nok likså flink som meg . Men takk for skryt

fjellgeitbundingen

09.03.2016 kl.18:54

gretashobby: Du er rasende dyktig å strikke større ting. Jeg strikker kanskje jevnt så jeg ser mer erfaren ut..

Skriv en ny kommentar

hits