La den grå hverdagen glitre..

Første prosjektet på nyåret er et heklet sjal. Det er heklet i et lekkert garn i grånyanser og glitter. Perfekt for å sprite opp kjedelige topper, en hverdagskjole eller pynte opp penjakken.

Vmlua står kanskje ikke i stil til sjalet, men nissefar måtte jo få lufte seg litt i disse forfriskende dager, og ikke snakk om at han ville vise seg ute utenom juleaften uten forkledning. Mulig han er redd for hva naboen ville si om de så han nå. Lot seg overtale når han fikk låne lua mi og få prøve sjalet :D

Visste dere forresten at det ikke er farlig om man blir litt trøtt her nord nå. Bare å stikke hodet utenfor døra, så er man lys våken. Så velkommen kulde. 


Disse kalde dagene har likevel vært så utrolig vakre. En isende idyll riktignok. Men ikke alt er like idyll. Biler som ikke starter og torsdag frøs vannet i deler av huset vårt, men i går kveld har vi fått vannet på plass overalt. Heldigvis. 

Det var jammen ikke enkelt å se at sjalet har en hvit heklet kant i tynt Rowan garn med paljetter eller alt det staselige glitret, men jeg synes sjalet ble riktig lekkert I denne kvaliteten. Vurderte frynser, men fant det mer avenderlig kun med heklet kant.

Ikke så mye enklere å se glitter og paljetter her heller..

Ps juletreet (les: Stammen) er klart for å taes ut. Julekulene kan nå høstes under treet og jeg kan om jeg er alene hjemme  høre barnnålene falle. Jula er overmoden. Men hjertet er ikke klart..Jula er litt vemodig å rydde bort uansett. Men et år går fort, så snart er det jul igjen :) Så i helga skal juletreet ut.

Spennende å se om denne ukas arbeid  blir ferdig til visning neste helg. Kun montering igjen nå. Ved å ha som mål å presentere noe ferdig hver uke, så har jeg litt press på meg til å ferdigstille prosjektene mine. Men blir det stress så må jeg revurdere. Har dere noen ønsker om hva jeg skal blogge om? Hva dere vil se mer eller mindre av? Har dere noen tilbakemeldinger om hvordan dere generelt synes innleggene er? Er innleggene tydelige og forstålige? Og tilslutt et spørsmål i ren nysgjerrighet: hvordan får du din hverdag til å glitre? Eller hva måtte til for å få den til å glitre? Klem og god helg fra Fjellgeitbundingen.

 

8 kommentarer

Greta

09.01.2016 kl.08:46

God morgen. Du glitrende venne. Litt vanskelig å sjå heilt korleis sjalet ditt er. Men av det eg ser så ser det vakkert ut.

Eg syns d skal skrive det som faller deg inn eg. Spørs kva som er målet med bloggen. Og til det siste spørsmålet. HAr vel aldri tenkt tanken at hverdagen skal glitre. Ein må bare gjøre det som ein syns er best for seg sjølv til å få ein så god dag som mulig. HA ein kjekke lørdag og fin helg

fruensvilje

09.01.2016 kl.09:38

God morgen.Et vakkert skjerf ,og det er jo noe vi alle trenger nå så kaldt som det er ute )) og luen var fin den også,enkel og praktisk farge ) .

Å ferdigstille et produkt i uken er for meg litt for kravstort,det skal jo være kos å strikke )) ellers er det jo alltid hyggelig med litt naturbilder fra dei forskjellige stedene i vårt langstrakte land,Vi kjørte jo nordover sist sommer ,men rakk desverre ikke å kjøre innom Tromsø,så det er et sted jeg ikke har sett mye fra

frodith

09.01.2016 kl.09:47

Flott sjal, og en herlig måte å vise det fram på :-D he-he

Margrethe

09.01.2016 kl.12:16

Så stilig! Klem :-)

fjellgeitbundingen

09.01.2016 kl.15:22

Margrethe: Takk :)

fjellgeitbundingen

09.01.2016 kl.15:23

frodith: Takk, så du likte å møte nissefar. He, he flere som kan fantasere litt innemellom ;)

fjellgeitbundingen

09.01.2016 kl.15:35

fruensvilje: Hei og god ettermiddag fra nord. Det er jo ikke alle ting som tar like lang tid å strikke. Noen ting tar lengre tid, og de blir ikke ferdigstilt på en uke, mens andre ting tar kortere tid. Akkurat nå jobber jeg meg frampå, og jeg kan legge ut enkelt strikk innemellom, og er det riktig kjapt er det ferdig på en kveld :) Det som kan bli vanskelig er å ikke blogge om tingene med det samme, men jeg ser også at da kan jeg bli bedre på å ta bilder flere og bedre bilder av det jeg
lager. For meg blir det ikke strikket om ikke det er kos. Men må hvile litt i løpet av dagen uansett, så da er strikking en fin aktivitet. Og så er det vanskelighetsgraden som avgjør om det er enkelt og avslappende eller stimulerende..

Dere fikk sett masse i sommer, og man kan ikke nå alt. Men Tromsø burde dere fått med dere ;)

fjellgeitbundingen

09.01.2016 kl.15:37

gretashobby: Heisann, he he kanskje bare jeg som har fått litt gliter på hjernen etter jul og sjalstrikk :) Takk for noen verdifulle inspill. Håper du også får en kjekk lørdag :)

Skriv en ny kommentar

hits