Woops..innlegget uten tekst

Ofte er det slik at bilder kan fungere uten tekst, men dette var ikke ment å skulle være blottet for tekst, så her får jeg skynde meg å skrive. Måtte kjøpe et julekort til i går, men det har ikke blitt skrevet på ennå, så det blir ikke sendt i år. Det er alltid noen man glemmer å sende kort til, og de som bor i nærheten har jeg sluttet å skrive julekort til. Skriver du julekort? Undrer meg nesten over at julekorta er i salg ennå jeg :) Trodde nesten det var en avlegs skikk. Var det ikke litt ekstra artig dette julekortet?  Jeg flira iallefall av det. Det fikk meg i godt humør, men nå er jeg i enda bedre humør enn ellers i hele desember. Jula gjør meg veldig glad og snillere. Kjenner du også det?


På søndag var vi med skogeier og flere familier på selvhogst. I år var treet vi fant fantastisk tett og fint. Blir spennende å ta det inn i stua i kveld. Og gleder meg enda mer til å pynte det i morgen.


Det ble bål, pølse, snop, kaffe og julekaker. Samt hyggelig prat og masse lek mellom ungene.  Det var nok ikke så mørkt, men bildet er lånt fra sist tur, da jeg glemte å ta bildet av bålet :)
På søndag kom flere av mine nisser opp. Og jammen føltes det ikke som ekstra jul, med vaska stue, nisser og røde duker på plass. Sånn type 99 på julestemningbarometeret, og jeg  fikk vasket rommene, badet og stor gangen i går. To maskiner ble vasket, senga skidtet på og sengetøyet ble programmert til i dag. Ikke så koselig med synlig klesvask på juledagene, men nå er alt oppvasket.  Trådene på strømpa ble festet. Blir jammen mange tråder av slik hønsestrikk. I dag gjenstår kjøkkenet og lille gangen å vaske. Må gjøres når mannen lager middag. Handlinga til jul er ferdig. Der er en pakke å hente. Vi har fortsatt gaver til tre ulike familier å levere, man satser på å få sett innom dem en tur i kveld. Vi har tross alt ingen barn som må være i seng til 20, så det er litt enklere slik enn før. Ha en riktig, riktig god bittelillejuleaften fra meg :)

 

9 kommentarer

Margrethe

22.12.2015 kl.06:59

Å så koselige bilder! Jeg elsker jul <3

fruensvilje

22.12.2015 kl.07:14

det ser vist ut som att no er det jul )) ha en fin dag

fjellgeitbundingen

22.12.2015 kl.07:29

fruensvilje: Hei, hvordan gikk det med deg på operasjonen? Du kunne visst se innom innlegget mitt igjen. Trykka visst på feil knapp, men nå har det kommet tekst til bildene:)

fjellgeitbundingen

22.12.2015 kl.07:30

Margrethe: Ja jeg elsker også jula.Nå er det kommet tekst til innlegget om du vil lese også, postet visst innlegget før jeg fikk skrevet teksten i dag. Sånn som skjer. Hos meg har det nok ingenting med julestress å gjøre :)

fruensvilje

22.12.2015 kl.07:34

den har jeg ikke tatt ennå :)) venter på taxi som kommer nå i 8 tiden,så opperasjonen blir no i førmiddag

frodith

22.12.2015 kl.10:22

Fine tre dere fant :-) Og det så koselig ut ute sånn :-) Jeg er like snill hele året jeg :-D Hi-hi

fjellgeitbundingen

22.12.2015 kl.22:35

frodith: Det tror jeg faktisk du er. Det å oppdra unger er ikke alltid like enkelt. Man får mer motbør enn man hadde trodd. Har iallefall vi fått, og forstår mange har vansker med sine håpefulle. De skal sikkert øve selvstendighet o.s.v, men å få dem på rett spor på alle livets områder. Det er tøff jobb. Og lite søvn og aktiviteter. Pålagt dugnad i kjølevannet. Man er litt satt og fanget, så er vel
ikke litt rart om man blir litt sur i blant. Sur uten å vite det kanskje..Håper jeg. Merker i desember
at jeg er litt rausere og at energien stiger. Selvvalgt å få barn, men man vet nok aldri hva det
innebærer. Det er stort å bære fram et barn, og bli mor, men ofte er det rimelig tøft innemellom
kosen og kjærligheten det selvfølgelig er. Uff, nå tenker du kanskje jeg ikke burde hatt barn.
Men tenåringsnykkene vi møter kan tære ned den mest tålmodige. Gud, var vi så ufordragelige!?I jula blir gjerna barna snillere også. Ikke rart det blir en god steam..

Siv Svanem

23.12.2015 kl.08:53

Herlig julestemning. Kos deg.

fjellgeitbundingen

23.12.2015 kl.09:26

Siv Svanem: Kos deg du også :)

Skriv en ny kommentar

hits