Star Wars, Aktivitetskalender og juleforberedelser..


På kalenderen i dag var det duket for Star Wars. Disney har fått til en flott film, og vi alle gleder oss veldig til fortsettelsen. I går ble det en runde kortspill.


Og i tillegg var jeg sjåfør nesten hele kvelden og så ble også julebrødene bakt til jul, og jammen ble de ikke gode også :)


God raad eller Goro deigen ble også satt. Nådde ikke bake ut alt i dag, men skal ta resten i morgen tidelig og bake lefse. Ungene har allerede erklært at de vil ha mange goro...

Må bare jobbe litt med å kjevle resten tynne nok. Jeg er nå uten nett igjen. Håper de klarer å fikse det før jul.Men nå er det kveld, for det er nok å gjøre i morgen før senvakt i morgen. Ha ei riktig god natt :)

4 kommentarer

fruensvilje

17.12.2015 kl.08:31

hyggelig med en kalender full av hyggelige aktiviteter) og dei julebrødene såg skikkelig gode ut,merkelig att ikke jeg baker selv,jeg har alle tider kjøpt julebrød,det må eg få gjort noe med ))

Greta

17.12.2015 kl.08:36

God morgen. Dere var på kino heile familien i går med andre ord. Er spent på terning kasta dine etter filmen. Regner med at julebrøda var gode ikkje slik du beskrev dem?

Goro har eg aldri skjønt. Men smak og behag. Ha ein flott dag i dag også. Klem

fjellgeitbundingen

19.12.2015 kl.06:34

fruensvilje: Hei, du er så flink med alt mulig, så jeg er sikker på at det blir fint for deg å bake julebrød selv. Her nord har de skikk om å ha julebrød til frokost på juleaften. Gjerne med sylte, lammerull til. Har vokst opp med julebrød ellers i året jeg. med brunost på. Men er fint å ha dette til jul :)

fjellgeitbundingen

19.12.2015 kl.06:36

gretashobby: Jeg synes Star Wars fenget. Må få terningkast 5 tror jeg. Fin humor, men litt annerledes enn de andre Star Wars filmene, fart og spenning i hele filmen..

Skriv en ny kommentar

hits