To tommler og 23 dager unna..
Positivt sett har jeg to kalendergaver klart og to hele votter ferdig. Kun tommlene igjen.Tommlene er fort gjort, ikke sant? Så ble jeg ikke helt ferdig til 1 desember, verken med julegavene eller kalenderen, men første luke er hengt opp og det er det viktigste. Kjennes ut som dagene før jul går dobbelt så fort som andre dager.


Alt skal skje i desember i barnehage, skole, jobb og hjemme. Innemellom blir det masse å sjonglere, og det kan føles som mer stress enn kos og da er det godt å være ferdig med det meste å vaske og rydde og julegaver.

I går måtte det bakes kake til førjulskosen i dag. Det gikk ikke så fint må dere vite. Jeg hadde startet på fiskebollemiddagen og starta på kake samtidig. Så kom mannen hjem, og siden han er super flink å hjelpe så fortsatte han på midagen. Problemet var bare at surmelka til kaka forsvant. Forundret måtte jeg spørre om han hadde helt ut surmelka. Ansiktsuttrykket hans var ubetalelig når han forstod hva han holdt på å lage hvit saus av... Ja, og middagen den ble nok så som så. Hjelper ikke å være god å lage mat med helt feil ingredienser :D

8 kommentarer

Greta

01.12.2015 kl.08:05

Å herlig het. No sitter eg å ler høyt for meg sjølv. Ser han for meg. Kvit saus av surmelk. Ja det ahr eg heldigvis ikkje smakt hehe. Håper at dere fikk dere en god latter dere også da. Da vart hverken den kaka du ahdde tenkt eller den middagen. Bedre lykke i dag da.

Håper du får ei fin førjulstid. Stor klem fra ei som fortsatt ler lit. Sorry

fruensvilje

01.12.2015 kl.08:50

uff og uff kvitsaus av surmelk,ha ha nei det kan være litt for mye styr på en gang,men vi får satse på att det år bra i dagene fram mot jul

frodith

01.12.2015 kl.08:52

Ja, blir litt mye noen ganger. Og jeg var heller ikke ferdig med julekalenderen på blogg, men det er jeg jo aldri, det kommer etter som dagene går. Men i år har jeg det mer travelt, så rekker ikke mye midt i uka. Men i dag har jeg fri, og ordner litt med både kalender, julegaver og annet moro :-) Ha en fin dag :-)

Siv Svanem

01.12.2015 kl.09:27

Uff ja sur melk gjør vel ikke sausen noen tjeneste.

Margrethe

01.12.2015 kl.10:39

Flotte votter.... og litt forviklinger er jo helt innafor ;-)

fjellgeitbundingen

01.12.2015 kl.17:08

Margrethe: Takk, men dog uten tommler. Håper å få dem på i dag :)

fjellgeitbundingen

01.12.2015 kl.17:09

Siv Svanem: He he, nei og det hjalp ikke å ta i en dæsj fløte og ha karry på heller ;)

fjellgeitbundingen

01.12.2015 kl.17:11

frodith: Hørtest fantastisk ut med fridag. Godt du har masde fine planer. Håpte jeg skulle hatt fri i dag for å kunne hentet meg litt inn og gjort alt ferdig..

Skriv en ny kommentar

hits