Gårsdagens fangst..Fisketuren i går i Forså i Efjorden ga resultater. Dagens middag er berget og muligens en middag til. 3 flotte sei. De var sterke og morsomme å dra i land for ungene. He,he og som du sikkert har lagt merke til er ikke den første en fisk, men et sokkepar som ble ferdige på fisketuren. Kjedelige, grå sokker, men de ble herlige på foten til eldstemann. Tynne sokker på pinne 2,5 og i garnet fabel. Så gjenstår det å se om han finner sokkene gangbare til joggesko og støvler. Disse var seinstrikket både pga fargen og pinnetykkelsen, så da er det jo en ekstra glede over å få dem ferdig :)..og liker han dem ikke, så kan jeg jo gjerne "arve" dem :) Så er spørsmålet om du liker ullsokker, fisk, fisking og om du pleier å ha fisk på menyen på mandag? Ha en fin dag, kjære leser.

11 kommentarer

Greta

13.04.2015 kl.08:52

Eg er oppvokst med fersk fisk. Så ja eg liker fersk fisk. Herlig bilde av fangsten. Her får eg ikkje tak i fersk fisk så fisk blir det sjelden. HVertfall slik fisk.

Fabelsokker er holdbare og gode sokker. Tar tid å strikke men veldig gode sokker. Ha ein fin dag

fjellgeitbundingen

13.04.2015 kl.11:20

gretashobby: God formiddag. Må være et savn å ikke ha tilgang på slik fersk fisk, når du har vokst opp med det, men er blitt mye bedre den fisken du får tak i frysedisken også og vi bruker nok den også her i huset. Måtte nok brukt båt om vi skulle ordnet matauke av fisken, men hadde jo vært supert. Ja, er spent på disse sokkene i bruk. Jeg har strikket flere sokker i big fabel, og de varer i åresvis uten hull, så de er vel gitt for pengene og fargene er herlige. Har lovt minstemann
et par likedan tynne sokker, men
han ville ikke ha det oransjegarnet, så da må jeg kjøpe et nøste blått, og bruke opp resten av det
grå. Kanskje du har en formening om hvor mange masker som er lurt å legge opp på pinne 2,5
til han? Han blir 10, og er en slank og heller liten tiåring. På disse så strikket jeg 72 masker som
til voksen på pinne 2,5, og de sitter på foten til broren, men til minstemann virket de litt for
romslig. Hælen er for stor og de sitter for slakt rundt leggen. Mens eldstemann er nesten like
lang som meg og disse så grei ut til han.. He he min sokkestrikkekarriere er ikke så gammel..

frodith

13.04.2015 kl.15:01

Ha-ha, fisk og sokker om hverandre :-) Ja, det er sånn det må være :-D Så moro å få fisk da :-) Her skal det ikke bli fisk til middag hvertfall, men en annen dag kan hende :-)

Greta

13.04.2015 kl.15:55

Eg bruker sjelden pinne nr 2,5 eg bruker 3 på fabel. Men utifra masketallet på broren ville g valgt 60 eller 64 tror eg. &0 er nok sikkerrt nok.

Det var eit savn, men no er det så amnge år siden at eg tenker ikkje på det lengre. Kanskje det og forandrer seg når vi flytter . Vi får sjå.

HAr strikket mange par i fabel og dei holder veldig godt. Så eg ville satsa på det

fjellgeitbundingen

13.04.2015 kl.17:35

frodith: Ha, ha fikk et innfall når jeg så stanga med fire tråder i fjæra :) Det ble et litt kult bilde, ble det ikke?

fjellgeitbundingen

13.04.2015 kl.17:40

gretashobby: Takk for det, synes sokkene ble bra på pinne 2,5. Hva bruker du slags pinnenr? Kulden tenkte jeg ikke på, men det er noen som sier at det de egentlig reagerer på er væromslaget som så ofte er når det skifter fra kaldt til mildt o.s.v Det er jo sjelden stabile perioder om vinteren..Men du vet dette best som må leve med dette. Er jo plagsomt da. Går kanskje an for deg å ta noen sydenturer i løpet av året?

Greta

13.04.2015 kl.18:08

eg bruker p nr 3 men eg strikker stramt da.

Eg klarer meg med turer til østlandet eg. Det hjelper masse og så håper eg på ein fin sommer hjemme. Det hjelper masse. Men det er veromslaget som er det verste ja. Men nordover er jo ikkje aktuelt uansett da. For det å vere nær familie betyr jo veldig mye da

fjellgeitbundingen

13.04.2015 kl.18:13

gretashobby: Nei, sånn sett er jo Svalbard lengre unna enn Syden. 4 timer flyreise med stopp i Tromsø. Å, så langt er det vel ikke til syden fra dere. Tipper stortsett 3 timer i Europa? Østlandet er fint å være på, selv om det er nok litt kjedeligere enn ville og vakre vestlandet og Nord Norge :)

Greta

13.04.2015 kl.18:15

Eg syns at det flott på østlandet også eg da. Og så ahr vi så masse familie der og skog og stier og lett å begege seg sykkelstier i alnge baner. Så jo det er vakkert der og

foreignerat50

13.04.2015 kl.18:38

Så koselig innlegg. Ja, jeg liker både fisk, å fiske og ullsokker til å varme føttene mine:)

fjellgeitbundingen

13.04.2015 kl.22:02

foreignerat50: :) Takk for det. Fint å høre du liker alt :)

Skriv en ny kommentar

hits